VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 919
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 670
Стефанаки към 4-5 години му давам още с Гала, даже може и много да са й. Цецо е смешен, вижте ги всичките му звезди, еднаакво гримирани очи, устни, няма никаква индивидуалност в тях, Кули поне от себе си винаги влага.

# 2 671
Гала е налапала яко плувката, извън кадър "О, пуснете ми пак Стефан"
50 годишна жена, се държи като след първи секс на сутринта. hahaha

# 2 672
Язък - само ме заблудихте... В къщи съм и пуснах Гала (за да видя и аз Стефан), вместо това, някакъв тип разправя как като 5 годишен слушал само хард рок. Сигурно и в детската градина това са му пускали. Тъпо предаване.

# 2 673
Според мен най- неясният играч, с най-неясна мотивация, е точно Ваня. Тя постоянно върти някакви тежки емоци в ефир и все е в центъра на събитията. Дали ще опосреди с друг съквартирант, или ще влачи краци в изповедалнята , дали ще си измисли трагично състояние, забелязвате ли, че е все активна.
Имам чувството , че това я храни. Тя е егоцентрик. Доскоро я смятах за някаква размита , но ...неее, Ваня ще стигне до финал. Много я съжалявах и подценявах аз.

Е, те след рекламите смениха тематиката. Тази година много обрано се коментира ББ.

# 2 674
Не вярвах, че ще го кажа, но следващата седмица предпочитам Ричи да остане, а Божана да изхвърчи с двеста.
И при мен се получи нещо подобно. Simple Smile Аз не понасям пияни, особено жени, а Божана има грозно пиянство, снощи беше жалка.
На Кулагин му направиха лоша услуга, като му казаха за голямата подкрепа на публиката. Преди правеше някакви опити да се държи нормално, но в последните два дни отново започна да пресолява манджата. Явно е решил, че колкото по-зле се държи със съквартирантите, толкова повече ще го харесват навън.

# 2 675
Насеее, дай на кака бе 🤣😂😂

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 10:59 от elle.n

# 2 676
И на мен снощи Кулагин ми дойде в повече. В крайна сметка има си спалня и както той си е договорил определени условия, така и Ваня предполагам. Това си беше безцеремонно погазване на лично пространство. Ако има възможност никой да не спечели,ще е най - добре. Пълна отврат са ми всички до един.
Ама в крайна сметка никой не си е у дома и всеки има равни права в къщата. Ваня не плаща наем за стаята, че да казва кой ще спи там. Тя си има договор само за нейното легло. ББ каза да се оправят сами, значи той не може да вземе отношение.
А на Ваня не и пречи, че ще спи с мъж в една стая. Както каза Кулагин, те дори в едно легло спяха. Пречи и, защото видя, че групата спря да я дундурка и започна да се обръща срещу нея, защото общува с Кулагин. Пренасянето му в стаята на Ваня, щеше тотално да ги настрои срещу нея, а това значи, че ще е номонирана. И тя е хитра, че няма до къде. Многострадалната Геновева, като извади този поглед все едно някой е умрял, направо всичко ми се обръща. Абсолютна манипулаторка.
Като пишете така категорично чак ми е чудно. Откъде знаете договор за какво има Ваня? За легло, за стая, за тоалетна? Струва ми се , че едното което води Ваня е конформизмът, да угоди на Петко и другите. От друга страна за жена на нейната възраст физическият комфорт е важен, в т.ч. да може да си е неглиже в стаята и да си ползва тоалетната, когато си  иска. Роля играе и мисионерската функция , в която се е вживяла, както и вероятно фактът, че колкото повече е вътре, толкова ще е по- голям хонорарът. Това я вълнува Ваня. Но чак да наричаш К. “Това нещо” не и отива. Но възраст...какво да се направи.  Иска хем да е милосърдна, хем да и е добре и да я обичат. Ева в това отношение имаше само един пробив и се разплати за него. Но като цяло Ева поне беше откровена в егоизма си.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 11:06 от victoria vassileva

# 2 677
Ваня кой друг номинира освен Кулагин? Божана ли?

# 2 678
Дайте линк към вчерашния епизод...не го намирам и се ядосвам веч..

# 2 679
# 2 680
  • София
Дайте линк към вчерашния епизод...не го намирам и се ядосвам веч..
https://play.nova.bg/programi/vip-bradur/978747?autostart=true

# 2 681
Бог да те поживи...мерсаж.

# 2 682
Кулагин дали щеше така да нахлува в "личното пространство" на Ваня, ако пубертетите в къщата не нахлуваха още по-идиотски в "неговото"?

И защо не върнаха Папи в стаята му?

# 2 683
Тете, от този линк на теб на Нова тръгва ли ти видеото?

# 2 684
Защото така им е изгодно за "сценария". Не очакваме особена почтеност от тях, нали? Гонят си рейтинга с дребни скандали. Толерират физичеката саморазправа. "Правилата", както и законите в България са "врата в полето". Важно е панаир да има. Не очаквам интелектуални беседи и викторини, но и първичността на показваното ми е дохаки.(в повече)

Общи условия

Активация на акаунт