VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 713
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 700
Нали Кулагин поиска среща - разговор с Ани Владимирова, май нищо не дадоха по въпроса, след като Вип Брадър се съгласи.

# 2 701
Тет , преди да легнеш , трябва да поръчаш куфарите и шранговити да влезнат. Не стаа така.Joy

Много съм доволна , че симмпатиите към Кулагин в темата намаляха. От ден първи ми е отврат това интригантче.
Петко кат си е взел жени за подкрепа , сега ще спори кой му сипа в гащите.

Божа много пияна и шумна , не зная как я търпят.

# 2 702
  • sofia
Гледам живото от снощи. Егати противната компания. Аз не бих ги изтраяла! На масата Лорчето вие като вълк, а Божана-пияна грачи, като дърта пияница. Миманса около тях е с някакво фалшиво приповдигнато настроение. Плюскат, пушат на масата за хранене и се  преструват.

# 2 703
Хубаво би било Кулагин да пуска по-често такива снимки в профилите си.

не разбрах . виждам грозновата девойка и наклепана грозновата девойка .
Отдавна не бях гледала и съм до 13 серия . Верно ли има Клоакин голяма поддръжка навън. Лелел леле тоя народ си заслужава управниците и съдбата

# 2 704
Скрит текст:
И на мен снощи Кулагин ми дойде в повече. В крайна сметка има си спалня и както той си е договорил определени условия, така и Ваня предполагам. Това си беше безцеремонно погазване на лично пространство. Ако има възможност никой да не спечели,ще е най - добре. Пълна отврат са ми всички до един.
Ама в крайна сметка никой не си е у дома и всеки има равни права в къщата. Ваня не плаща наем за стаята, че да казва кой ще спи там. Тя си има договор само за нейното легло. ББ каза да се оправят сами, значи той не може да вземе отношение.
А на Ваня не и пречи, че ще спи с мъж в една стая. Както каза Кулагин, те дори в едно легло спяха. Пречи и, защото видя, че групата спря да я дундурка и започна да се обръща срещу нея, защото общува с Кулагин. Пренасянето му в стаята на Ваня, щеше тотално да ги настрои срещу нея, а това значи, че ще е номонирана. И тя е хитра, че няма до къде. Многострадалната Геновева, като извади този поглед все едно някой е умрял, направо всичко ми се обръща. Абсолютна манипулаторка.

Като пишете така категорично чак ми е чудно. Откъде знаете договор за какво има Ваня? За легло, за стая, за тоалетна? Струва ми се , че едното което води Ваня е конформизмът, да угоди на Петко и другите. От друга страна за жена на нейната възраст физическият комфорт е важен, в т.ч. да може да си е неглиже в стаята и да си ползва тоалетната, когато си  иска. Роля играе и мисионерската функция , в която се е вживяла, както и вероятно фактът, че колкото повече е вътре, толкова ще е по- голям хонорарът. Това я вълнува Ваня. Но чак да наричаш К. “Това нещо” не и отива. Но възраст...какво да се направи.  Иска хем да е милосърдна, хем да и е добре и да я обичат. Ева в това отношение имаше само един пробив и се разплати за него. Но като цяло Ева поне беше откровена в егоизма си.

Ние не познаваме характерът на Ваня. Може пък да не се вживява в мисионерската функция, а да си е такава по душа. Едно обаче е сигурно - тя никога не се е сблъсквала с такава арогантост, каквато демострира К. Тя си мисли, че може да го промени, но не разбира, че тази арогантност при него е вродена, част е от една друга негова същност. Защо твърдя това? Защото виждам арогантността на неговите събратя, която демострират в разгулни улични паради. Темата е щекотлива и не искам да я засягам тук, защото веднага ще ми наскачат някои "другарки" или пък ще отидат да се оплакват на "моля другарката". НО едно е важно - не е редно да се дава трибуна само на едната страна, която без съмнение е по-гласовита - има хора, които като мен и Ваня са консервативни, придържат се към старите морални ценности и смятат, че светът може и трябва да е добър и справедлив. Точно затова "гръмогласните" бяха неприятно изненадани, когато Тръмп спечели в САЩ и повлече крак за промени - хората, които се придържат към здравия морал, не са кресливи нахалници. И нещо друго - може да се опитват да затварят устите на консервативните хора, но не все още не могат да ги убият, за да млъкнат завинаги. Все още.  

За съжаление, има една друга максима "Няма ненаказано добро." и Ваня сега си пати точно от желанието си да е бяла и добра. Просто защото светът се промени и сега циркаджиите и простаците са на мода. И още нещо - трябва да знаете, че ВБ не се гледа от много голяма част от хората - просто намират това шоу за вулгарно. И са прави. Така че, К. да не се радва толкова на голямото си "одобрение" - това одобрение е само измежду хора, които поради липса на друго, по-стойностно предаване или филм в праймтайма на една от 3-те най-гледани български телевизии, гледат ВБ.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 12:42 от DeltaAzimut

# 2 705

Отдавна не бях гледала и съм до 13 серия . Верно ли има Клоакин голяма поддръжка навън. Лелел леле тоя народ си заслужава управниците и съдбата
Различни са ни критериите за грозно и красиво.
Скрит текст:
Понякога и аз се чудя за някои реални (т.е. не от нета) познати жени, защо така се наслаждават на външния си вид и се гордеят с него, след като изглеждат доста зле, но след това се сещам, че критериите и вкуса им са други и те се мислят за красиви.

# 2 706
  • Ню Йорк
Кулагин в пълният си блясък Grinning

Да, на такива като него им казват шоустопъри.
Тва същество никой не го понася и само им разваля купона и доброто настроение.

А ламяните дрешки от Илиенци избиха рибата  Joy Joy Joy

# 2 707
  • Сф
ДелтаАзимут, съгласна.Обаче се питам защо Ваня е влезла във формата като е толкова възвишена? Човек не трябва да прави компромиси с ценностната си система!Тя специално има все още къде да се изявява, съвсем друга среда!  А и като се знае , че ББ гледа да орезили хората, хич не и е там мястото сред тия точно този сезон.
(между другото ми е съседка, само  добро се чува за нея и сина и, той също е много готин и възпитан).
Та, каквото и да направи там , освен ако не е нещо фрапантно, аз няма да си променя мнението в негативна посока.Още повече хората на и- вото са особени сами по себе си.
За мен е звезда с принос, особено сравнено с другите примати наоколо!
П.п. Преди време срещнах Роро, лека му пръст, и си полафихме.Каза, че са го показвали много избирателно и с негативен уклон.Нищо от веселата част не са дали.Интриги и плюене, сеир!- това е ББ! Та , имайте едно на ум.
За Кульо - не ми е фаворит.Нямам такъв , ще видим накрая кой ще си изиграе картите най- добре, или по- точно ББ какво ще реши да ни предложи за финал.Дано има някакъв обрат, че са ми ужасни всичките!!!

# 2 708

Скрит текст:
Понякога и аз се чудя за някои реални (т.е. не от нета) познати жени, защо така се наслаждават на външния си вид и се гордеят с него, след като изглеждат доста зле, но след това се сещам, че критериите и вкуса им са други и те се мислят за красиви.

Всъщност тея хора имат критерии и вкус , а другите (къде им се чудят) , си харесват Клоакин:money:

# 2 709
А ламяните дрешки от Илиенци избиха рибата  Joy Joy Joy
мисля, че си влюбена в него ... толкова усърдно следиш личния му живот, че човек да се замисли за ограничителна заповед

# 2 710
А на теб, ако ти предложат пари, подслон, храна, купон не би ли влязла? Или и ти си възвишена и би отказала? Че всичко се показва избирателно и налепено по възможно най-омерзаващия начин няма спор. Едно, че ония се ядат вътре, друго, че и тези дето ни го представят са некви извратени хора. Това е "социален" проект със социопати.

# 2 711
Ох, много сте активни Simple Smile Пандишпанчета Sunglasses
Сега гледам живото от през нощта, Петко как ходи по Рози да и обясни, в случай че тя самата не е наясно, какво се е случило с мисленето и Joy
А защо, по дяволите, продължават да пушат навсякъде, дори на масата докато се хранят? Нали уж се бяха разбрали къде може да се пуши, ужасно е това. Лора и тя хвана цигарата, карикатура...
А на номинациите Божана изглеждаше все едно пие от два дни без да спира...
Уф, грозна селекция има този сезон... Наистина на този фон само Кулагин става на материал...

# 2 712
Скрит текст:

Скрит текст:

Всъщност тея хора имат критерии и вкус , а другите (къде им се чудят) , си харесват Клоакин:money:
Не съм споменавала Кулагин. Казах, че тийнейджърката от снимките не ми изглежда грозновата (глупави ли сте, всичко трябва да се обяснява в прав текст?).
А кои са "тея" хора?

# 2 713
Аз се чудя Кулагин как ги търпи. Профани и селяндури, пияници и болни мозъци.

# 2 714
  • Ню Йорк
А на теб, ако ти предложат пари, подслон, храна, купон не би ли влязла? Или и ти си възвишена и би отказала? Че всичко се показва избирателно и налепено по възможно най-омерзаващия начин няма спор. Едно, че ония се ядат вътре, друго, че и тези дето ни го представят са некви извратени хора. Това е "социален" проект със социопати.

Не всеки го изкушават пари, подслон, храна, купон. За този брадър специално отказаха купища хора и сега всеки от тях е благодарен за решението си, особено след като видяха до какви просташки висоти може да стигне кульо. Ако за един тийн или младеж кульо е много интересен, оргинален, бутнар, различен, директен и т.н., то за повечето хора на средна възраст той е най-обикновен простак без грам възпитание, изключително нагъл и самонадеян. Предполагам, че повечето от нас се молят децата им да не станат никога такива.

Общи условия

Активация на акаунт