VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 809
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 715
Не мога да повярвам че се намират хора точно за това момиче да му намират недостатъци в работата на Кулагин!
Това момиче е абитуриентка с много тежко акне, той я е гримирал перфектно и съобразно повода и тоалета и. И най-важното - накарал я е да се чувства красива...
Съвземете се, хора...

# 2 716
Само едно мнение от стената на ВИП-брадъра LaughingLaughingLaughing

Скрит текст:

# 2 717
Аз не бих влязла за нищо на света в Къщата. Не знам защо някой би се съгласил да го направи, освен ако не е много закъсал за пари.
Уточнявам - и за огромна сума пари не бих влязла, независимо в какво положение съм.

# 2 718
О, всяко нещо си има цена. Аз бих влязла. Лошото е, че няма кой да ме покани. За едни 100 Хил лв. Бих се жертвала. Без секс с мекичко обаче, да си имаме уважението.

# 2 719
Не мога да повярвам че се намират хора точно за това момиче да му намират недостатъци в работата на Кулагин!
Това момиче е абитуриентка с много тежко акне, той я е гримирал перфектно и съобразно повода и тоалета и. И най-важното - накарал я е да се чувства красива...
Съвземете се, хора...
Лицемерно е да се правите на защитник на некадърната работа на Клоагин спрямо въпросното момиче, а да сипете обиди  за визията на жените в къщата или да подкрепяте и се радвате на такива

# 2 720
Снимка от вчерашната мисия :

# 2 721
Съвземете се, хора...
Лицемерно е да се правите на защитник на некадърната работа на Клоагин спрямо въпросното момиче, а да сипете обиди  за визията на жените в къщата или да подкрепяте и се радвате на такива
Момичето изглежда 1000 пъти по-добре от жените в къщата (с изключение на Рози). Разбирам, че някоя от тях ви е приятелка, но е ужасно лицемерно да я защитавате само заради това.

# 2 722
  • София
Скрит текст:

Ако нямаше толкова грешна преценка за себе си и такова самочувствие, нямаше да се подигравам на Мира. Никой не знае как ще остарее, но нейното поведение и това, което виждаме налице, е в абсолютен разрез Joy

# 2 723

В целия си блясък. Mr. Green

Ако бях Вип личност не бих влязла в къщата с точно тези съквартиранти, поне не и за такива пари каквито Тупарев дава в момента.

# 2 724
Съвземете се, хора...
Момичето изглежда 1000 пъти по-добре от жените в къщата (с изключение на Рози). Разбирам, че някоя от тях ви е приятелка, но е ужасно лицемерно да я защитавате само заради това.

Момичето изглежда перфектно! Добр работа!

# 2 725
Сега изгледах клипчето от снощи - Лора я боляло главата от гласа на Кулагин, не се ли сеща, че я боли от злоупотребата с алкохол Mr. Green Щях да повърна като я видях да си почиства зъбите с нокът Sick

# 2 726
Ей, Пандишпанчета! Добре ли спахте?

Гледам пак се е напълнило с малки сладки тролчета. Ама прескачайте им коментарите. Много приятна става за четене така темата 😊
А защо Пепа и Стефан не влязоха в номинираните? Нещо не разбирам, веднъж така, веднъж иначе... подкрепата ми е за Валентин, въпреки вчерашното представяне. Слабо ме интересува кой колко тениски и шампоани има, така си прави лоша услуга, коментирайки на номинация хигиена, а можеше много други неща да каже. Те и Въргала го бяха коментирали, че е нечистоплътен и спечели....
Имам чувството, че нарочно играе на повърхността в момента, оставяйки другите да си изявят характерчетата.

# 2 727
Щях да повърна като я видях да си почиства зъбите с нокът Sick
И аз. Sick Точно си пиех първото кафе. Гнусна жена е Лорчето.

# 2 728
Щях да повърна като я видях да си почиства зъбите с нокът Sick
И аз. Sick Точно си пиех първото кафе. Гнусна жена е Лорчето.
Да се държеше като жена, ама тя се държи като пияна 16-годишна...и речника й е на това ниво.

# 2 729
И как по девически си пооправяше разгърдилата се ризка, даже някой май я бъзикна, все едно не сме й виждали анатомията.

Грим на нормално, чисто лице и баба може да направи, майсторлък е да го направиш на лице с изкл. проблемна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт