VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 712
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 730
Абсолютно на същото мнение съм за този ку-кундрил. И тотално не разбирам хората, които го харесват и величаят. Професионалисти има, имало е и ще има. Не е единствен и незаменим. Все едно другите нищо не са постигнали в живота си. Самовлюбени егоисти. Да хванат да си премерят освен ръста, парите и нещо друго като са толкова мъже!

А на теб, ако ти предложат пари, подслон, храна, купон не би ли влязла? Или и ти си възвишена и би отказала? Че всичко се показва избирателно и налепено по възможно най-омерзаващия начин няма спор. Едно, че ония се ядат вътре, друго, че и тези дето ни го представят са некви извратени хора. Това е "социален" проект със социопати.

Не всеки го изкушават пари, подслон, храна, купон. За този брадър специално отказаха купища хора и сега всеки от тях е благодарен за решението си, особено след като видяха до какви просташки висоти може да стигне кульо. Ако за един тийн или младеж кульо е много интересен, оргинален, бутнар, различен, директен и т.н., то за повечето хора на средна възраст той е най-обикновен простак без грам възпитание, изключително нагъл и самонадеян. Предполагам, че повечето от нас се молят децата им да не станат никога такива.

# 2 731
  • София
Щях да повърна като я видях да си почиства зъбите с нокът Sick
Мира също се хранеше доста нелицеприятно. Никаква изисканост.  Confused

# 2 732
О, всяко нещо си има цена. Аз бих влязла. Лошото е, че няма кой да ме покани. За едни 100 Хил лв. Бих се жертвала. Без секс с мекичко обаче, да си имаме уважението.

Е, ай ся! Ама пък ще останете до финал двамата. Joy

# 2 733
А Божана как мляскаше и зееше насреща им?  ooooh!

Харесва ми как Кулагин е нагримирал момичето, сега на бялото не може да кажеш черно.

П.С. Тролове ли не знам, но страниците ги изчетох много бързо, прескачам определени коментари, веднага щом видя потребителя!  Peace

# 2 734
  • София
Е, ай ся! Ама пък ще останете до финал двамата. Joy
А и ще се запишат с главни букви в историята на Брадъра.  Laughing

# 2 735
Снимка от вчерашната мисия :

На Мира, торбичките верно са и до петите. Прилича на Йода или на стара алкохоличка.

# 2 736
Аз не бих влязла за нищо на света в Къщата. Не знам защо някой би се съгласил да го направи, освен ако не е много закъсал за пари.
Уточнявам - и за огромна сума пари не бих влязла, независимо в какво положение съм.

от алчнотия са влезли. Точно па тия едва ли са закъсали за пари

# 2 737
Кульо като разтриваше копитата на Ваня - приемливо й беше.
Сега й било неприемливо като мъти в тоалетната, Кульо да е наблизо

Joy

# 2 738
Не съм гледал мисията и играта, заслужава ли си да я търся да гледам?

# 2 739
  • София
Ваня е фурнаджийска лопата без аналог в къщата. Не я засичат от уважение, заради песните, който е изпяла.
Още две седмици ще се търпи, дори и да я номинират в понеделник.

# 2 740
  • в резерват
След този брадър вече няма да има участник, който да не иска самостоятелна обител със самостоятелно мътило, със собствена храна и персонални цигарки
и само по половин час  да отделят по договор да се събират на двора.

# 2 741
  • Бургас
Никога не съм гледала предаването на Мира Добрева и не смятам да го правя. Предпочитам да чета , но не Поезията / главната буква е от уважение и възхищение Wink /на Константин Трендафилов. Да, всеки остарява и това не е красив процес. Важно е да го прави с достойнство, а не да се превръща в карикатура докато се опитва да догони отминалата младост. Не отричам необходимостта да се грижим за себе си и начинът по който изглежда Ваня Костова също никак не ми харесва.Разбирам, че има здравословни проблеми, но все пак е известна личност и за мен е недопустимо да се разхожда с два пръста бели корени по телевизията.
Аз след няколко месеца ще навърша 50 години и ако се е случвало да се замисля за ботокс, филъри и подобни неоперативни корекции,то  вида на Мира Добрева прогони от главата ми тези идеи.

# 2 742
След този брадър вече няма да има участник, който да не иска самостоятелна обител със самостоятелно мътило, със собствена храна и персонални цигарки
и само по половин час  да отделят по договор да се събират на двора.

Изобщо може да ги снимат по домовете им , а само за мисиите да се събират от време на време

# 2 743
# 2 744
  • Ню Йорк
Тоя гнусляк пак ще се вихри и пак с обидите. И колко му е къса паметта, гонеше плеймейтката да не му влиза в стаята и банята, че му били по договор, а той сега нахално се натресе на Ваня в стаята и банята по договор.

Общи условия

Активация на акаунт