VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 744
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 090
  • София
Ах, този Кулагин! За 15 000 евро козметика влезнал в къщата!  #Crazy 200 лв. измиващ гел!
Мъжете не си правели маски на лицата..... ха ха ха ха.....Ще падна!

# 3 091
  • София
И аз вече предпочитам Ричко да остане. Незлоблив и натурално прост е, поне ще се посмеем.
Божка нека да си ходи, ще се побърка иначе заради шефа. Пуст мерак Simple Smile)))

# 3 092
ИзпуснАх ли нещо?

# 3 093
  • София
Въх, ЖДНБ! Сега влизам в стаята и Наско ме застрелва от вратата: "Всичките си пари съм ги дал за възпитание."  Crazy

# 3 094
  • Ню Йорк
Кульо вече съвсем изгуби картина  Joy Значи да си пуснеш водата и да си избършеш евентуално дупето не е нужно, ама маска на лицето не може да не си сложиш  Joy  Ще умра  Joy

# 3 095
Мен ми е жал за Калитко, че е станал толкова самоуверен покрай лъжите на ББ, че имал подкрепата на публиката.
Той явно сляпо вярва на това, и се осира с "подкрепата" на зрителите, а тя измислена...Чиста гавра е това и ми става все по-жалък.

# 3 096
Е, Кулагин да остане, има още какво да даде от себе си, макар че за скандали вече всички са готови Simple Smile.

# 3 097
  • София

Имаш ли измивен гел за 200 лв?

# 3 098
  • София
Няма никакво значение за колко хиляди евро е козметиката, ако не се ползва. Тези днес много ме забавляват Joy

Божка се помисли за Янчето, стисна Петко за бедрото да го вразуми. УмирГам с тази девойка и напъните й да се хареса на Димитров.

# 3 099
  • Испания
Въх, ЖДНБ! Сега влизам в стаята и Наско ме застрелва от вратата: "Всичките си пари съм ги дал за възпитание."  Crazy

Направо хвърлени на боклука пари.

Надявам се, че наистина Кулагин чете. Да спре да говори за пари и дрехи, моля!

# 3 100

Имаш ли измивен гел за 200 лв?
Аз-не.Ама Кулагин сигурно има,той ли каза?Сигурно е на LA MER.

# 3 101
Хареса ми как захапа бездарната Лора.

# 3 102
Мъж да се хвали с козметиката си Joy. 10 долара му струвала пяната за лице. Не бил видял в къщата жена или мъж да си направи веднъж маска за лице. По- мадама от мадамите. В какъв свят живеем?

# 3 103
  • София
Петко Кво се разгърдил с тия смешни гърди 🤦🏻♀
Може да е на стендбай, ако се наложи да накърми някого. Нали е лидер.  Laughing

# 3 104
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Лора не можа му каже копче, защото е прав .

Общи условия

Активация на акаунт