VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 834
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 150
Въпрос: При козметика за 15 000 евро какви ли космически доходи има и колко данъци е платил?
Със сигурност повече от Пртко, но ти за всеки случай го докладвай... Joy
В нашата темичка си имаме отговорник по докладите и това не съм аз, моля.
Аз като добър другар да предложа ръководителя на темата да ползва снимката на другаря Кулагин от ЗАРАБОТВАНЕТО му на козметика в Дубай като профилна на темата. Радвам се, че достигам до инфо, което ЦК е пропуснал с радара си. 😆

# 3 151
И Кулагин поолеква малко. Трябва да спре с коментарите за дрехите, парите и хигиената. Да се съсредоточи в играта и разобличаването на идиотите.

# 3 152
Много висок стандарт демонстрира за гримьор. Не че нещо му завиждам, де. нереално ми е някак от това да има подобни доходи.

# 3 153
Философска мисъл на нощта:
Там където Луна е текла, пак ще тече. Как си го дърпа, дърпа Кулагин бърлогата на Госпожата Президент. 😆

# 3 154
Много висок стандарт демонстрира за гримьор. Не че нещо му завиждам, де. нереално ми е някак от това да има подобни доходи.

При тях не всичко е от доходи, много компании ги ползват, като ходещи билбордове, само и само да им ползват стоките в салоните си, а какво остава да влезе в предаването и да ги изтипоса всичките шишенца и обуща пред камерите, те са го заринали с подаръци.

Но все пак, показателно е дали ще те облича от горе до долу представителя на Филип Плейн или ... ще си с две рекламни тениски на Дерби Кола.

# 3 155
  • София

Eми не всеки гримира Мила Йовович, например...

# 3 156

Покрай черешката не излезе ли инфо, че заработва в Дубай? Уж в каталог с гримьори беше включен. И той като Моника - за слагане на едни мигли, лети със самолет до клиента.

# 3 157
Тъй като разбрахме вече, че Кулагин чете тук или му донасят- мол ти съ, кукле, спри да им падаш на нивото.. Гледай си играта,бъди безмилостен с думите и няма да сгрешиш.
А това за козметиката и мъжете-всичко с мярка,разбира се.
А това за колко му е скъпа и че държи на нея .Кой, ако не един гримьор и кой, ако не Кулагин? Stuck Out Tongue Winking Eye
А предположения кой е излязъл с бутонките навън?

# 3 158
  • густо майна Филибето
А на мен струва ли ми се, че Кулагин постоянно е с черно размазано под очите, или това е някаква козметика за 15К ?

# 3 159
  • София
Въпрос: При козметика за 15 000 евро какви ли космически доходи има и колко данъци е платил?
Със сигурност повече от Пртко, но ти за всеки случай го докладвай... Joy
В нашата темичка си имаме отговорник по докладите и това не съм аз, моля.
Аз като добър другар да предложа ръководителя на темата да ползва снимката на другаря Кулагин от ЗАРАБОТВАНЕТО му на козметика в Дубай като профилна на темата. Радвам се, че достигам до инфо, което ЦК е пропуснал с радара си. 😆
Е, остава да дебнеш от съседната стая и да не "достигнеш до инфо"... Wink
И да те светна, че е бая грозно да топиш колега по бранш... Joy

# 3 160
Скрит текст:
На Кулагин всичко хубавмо, ама не му влиза в работата кой е влязъл с тестери или без душ-гел и къде си държи пастата за зъби.

Ваня ме изумява обаче, първо с целия си акъл го покани с някакво мъгляво условие, после орева света, че той се бил натресъл, все едно не разбра, че той като си навие на пръста нещо, не пуска. Ми кажи си не от самото начало и точка.
Скрит текст:
Това непрекъснато говорене за колко пари са дрехите и козметиката е комплексарщина селска, от същия тип като на Ричи. Нали за Ричето човек е нищо, ако няма скъпи дрехи. Тъпооо.

Ваня мислеше, че К. има нужда от нея. Искаше да му е ментор и да го вразуми, вкарвайки го в правия път и така, с арфи и фанфари, да стигне до финала. (Знае, че той има голяма подкрепа, защото е клоунът в цирка на ВБ). Обаче не прецени, че зло човече като него, няма как да процъфтява в шоуто, ако не ръфа хората. Което тя първа усети на собствен гръб. Така че, наш К. е:

Скрит текст:

# 3 161
  • Някъде в Матрицата

Ричко. Бил е гладен и му е замирисало на мекици. 😂😂😂

# 3 162

Може би е поредната ТВ спекулация, например някаква мисия за премерване на сила или подобно.
Петко и Стефанаки сигурно.

# 3 163
 Кулагин изглежда като менте на Лейди Гага. Никак не изглежда скъп. Изчерпа се и той с обидите , все едно и също повтаря, никаква фантазия, като изрезка от стар жълт вестник е.

# 3 164
  • София

Покрай черешката не излезе ли инфо, че заработва в Дубай? Уж в каталог с гримьори беше включен. И той като Моника - за слагане на едни мигли, лети със самолет до клиента.
Питаш или го твърдиш? Wink

Общи условия

Активация на акаунт