VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 252
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 750
  • София
Майко мила, тези вътре са от психар нагоре. Излагат се зверски и тъкмо си кажа това вече е върха,  те вземат, че надминат себе си.
Кулагин обаче как провокира и ги цели по слабите места. Яко превърта играта и ги пуска по пързалката. Тази къща не е виждала такъв играч.  Ако няма инфо отвън, значи е страшен психолог. Едва ли и ББ е подозирал какъв автогол си вкарва с него.
Ванчето най-после даде воля на агресията в себе си.
Да видим Лора докога ще се въздържа. Сигурно докато не последва примера на Божана.
Наско е като дебил. Като го чуя да пелтечи, зле ми става.
Ричко се взе много на сериозно. Да му  се чудиш  ан акъла.
Стефан е като радио точка. Вечно присъства в пространството, наблюдава, но и не иска преки конфликти и като един сив генерал току подхвърли нещо, а после се ослушва.
Днес Мира май не е ревала за нищо, което е странно.

Точно!
Няма едно нещо, с което да не съм съгласна!  Peace

# 3 751
Всички са ми неприятни, някои и противни. Но истинска непоносимост изпитвам към малоумника Атанас.

# 3 752
Взеха му храната, козметиката му, после ще им играе в мисиите .
Ма Петкан мн мил станал бе, като разбра каква подкрепа има Кулчо навън 🤔

Държи се възпитано човека, но това явно е проблем  Thinking
Когааааа?
Сетил се.
Да,К. е пич.
Да,налива им яко,но заслужено. Винаги.
Ако се отнасят ок с него и той така.
А в началото го взеха за...това,което всички мислехме по негов адрес. Но не е.
И да,пич е. По-голям от така наречените мъжове вътре.
Днес епизода много ме забавлява.

# 3 753
Пак имало извънредно положение и отменяли номинациите Thinking Дано в Живото нещо разберем, но подозирам, че ще го прикрият до понеделник.

# 3 754
  • София
Всички са ми неприятни, някои и противни. Но истинска непоносимост изпитвам към малоумника Атанас.
Абсолютно! Дебилен простак! Rolling Eyes

# 3 755
  • Бургас
На страницата на ББ във Феиса написаха:
" ВНИМАНИЕ⚠️️

😳Извънредна ситуация в Къщата🏠 на Big Brother! Номинациите се ОТМЕНЯТ❌, а линиите са затворени, защото се случиха неочаквани събития! 🔥🔥

Какви? Ще разбереш в понеделник от 20:00 по NOVA!"

# 3 756
Я, каква изненада, пак някой ще си ходи. То никакви елиминации нямаше в този сезон.

# 3 757
Хммммм....

# 3 758
Много е грозно да обсъждаме външния вид на участниците, а още по-грозни бяха думите на двамата кретени Ричко и Кулагин, относно възрастните и болните хора. Мега егоисти, разтежението му на примата му е важно, не кръвното на Ваня, ами всеки си има слабо място бе....маданския Казанова. Той между другото е доста агресивен и едва се сдържа, понеже явно думи не му достигат като на Кулагин, та започва да вика. Може би ще ви шокирам, но на мен започва да ми е фаворит Петко. Най-обран, старае се да тушира скандали, да намери общ език с Кулагин в името на общото благо. Стефан също при конфликта на Ваня с двамата примати. Изобщо ми е много грозно, направо отвратително това отношение към по-слабия и болния. А пък Кулагин и Ричко да се подиграват на кариерата на Ваня Костова.....на какво отгоре бе, нищожества.

# 3 759
Пак имало извънредно положение и отменяли номинациите Thinking Дано в Живото нещо разберем, но подозирам, че ще го прикрият до понеделник.

Че какво извънредно, освен Кулагин дето разби изповедалнята и събра охраната на очна ставка, заради червилата си. Joy

milittana - когато, човек е грозен - вътрешно и външно, не е грозно да се обсъждат грозните неща, които прави. А Ваня Костова е такъв човек - грозен, вмирисана душа носи, гнила.

# 3 760
Ваня Костова каква свекърва е не знам. Но горко на бъдещата свекърва на Кулагин. Рано или късно и той ще намери голямата любов, а всички видове бракове вече са възможни.
Значи на сватбата още той ще й преброи космите по лицето и с колко чифта тениски е ... дарила сватанаците. Ако вдигне жената тост за младите, Кулагин ще я обяви за пиянка. Ако й се разхлопа сърцето от вълнение и понечи към валерианчето, Кулагин ще я пита на санаториум ли е дошла. Ако отчупи от питката с мед да ги "захрани", той ще я пита с душгел умила ли се е предварително. Ако си прибърше сълзи от умиление и й виснат торбичките, Кулагин може и сватбата да развали... Няма да й е лесно на жената...

# 3 761
  • Бургас
Сбиха се! Сбиха се! Сбиха се!!!

# 3 762
  • София
Кои?

# 3 763
аз мисля, че може би заради разбиването ...

# 3 764
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ванчето да не ги е подпукала на кютек един по един 😂

Общи условия

Активация на акаунт