VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 278
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 780
  • София
Е, те ако ритнат Кулагин, трябва да си закрият сезона преждевременно.

А и за да излезе от къщата, тоест - да отиде в сервизните помещения, те са му отворили вратите на изповедалнята, не е изгризал тапицерията сам.
След като този сезон не спазиха собствения си правилник и позволиха всичко непозволено, остава да го накажат за отваряне на една врата... Joy

# 3 781
То и да има живо, нищо няма да се види. Първо - защото живите не са много живи, второ - те ги вадят и гонят по време на лайфовете уж, преди това се правят на ударени.

# 3 782
  • Бургас
На Бб работата му взе много да мирише вече!
Уля се!
Крайно време е да изгонят Кульо-пульо, че да се покажат и да гледаме и другите съквартирантИ.
ББ=Къщата=Кульо!!!
Срамота!

# 3 783
  • Бургас
Обаче сега забелязвам, че всъщност тази снимка е била предназначена за днешния епизод, пише си Петък 20:00. Като нищо ще засилят Кулагин заради излизането.
Снимката е от днес, но тази информация качиха след края на предаването.

# 3 784
  • София
Обаче сега забелязвам, че всъщност тази снимка е била предназначена за днешния епизод, пише си Петък 20:00. Като нищо ще засилят Кулагин заради излизането.
И аз чак сега обърнах внимание какво пише.
Сигурно ще е Кулагин, за напускане пределите на къщата.
Жалко.

# 3 785
Трябваше от охраната директно с гримилаците да се запъти към къщи кульо. Значи, не могат да го шляпнат, защото е нарушение на правилата , а той може да излиза от къщата и всичко да се покрие. Просто нямам думи.

# 3 786
Алфредо нали се беше покатерил на покрива преди години? И това е против правилата, но не го изгониха. Не вярвам да е за това.

# 3 787
  • Бургас
Пак ви казвам : Качиха тази информация след края на предаването. Като се вземе под внимание, че това което гледаме днес се е случило най-рано вчера не вярвам " извънредната ситуация " да е било излизането на Кулагин или каквото и да е събитие от днешния епизод.

# 3 788
Егати нелогичната година на Бб, ами снощи на живо нали беше там дезертьора, ако е изчезнал как е пак вътре, нещо пак са рвшили да првчецакат някой, да има гледаемост, няма правила в бб и ме дразнят вече

# 3 789
  • София
Алфредо нали се беше покатерил на покрива преди години? И това е против правилата, но не го изгониха. Не вярвам да е за това.
Всеки сезон има свои правила, нищо не е каквото беше.

# 3 790
  • Бургас
Сигурно са се сбили най-накрая!

# 3 791
Да, това вчера го обявиха Алекс и Азис. Не е ново, търсенето на Светия Граал /гримовете/.

# 3 792
Ваня, може би е с влошено здравословно състояние?
Ричард пак вади късмет, може би?

# 3 793
Много е грозно да обсъждаме външния вид на участниците, а още по-грозни бяха думите на двамата кретени Ричко и Кулагин, относно възрастните и болните хора. Мега егоисти, разтежението му на примата му е важно, не кръвното на Ваня, ами всеки си има слабо място бе....маданския Казанова. Той между другото е доста агресивен и едва се сдържа, понеже явно думи не му достигат като на Кулагин, та започва да вика. Може би ще ви шокирам, но на мен започва да ми е фаворит Петко. Най-обран, старае се да тушира скандали, да намери общ език с Кулагин в името на общото благо. Стефан също при конфликта на Ваня с двамата примати. Изобщо ми е много грозно, направо отвратително това отношение към по-слабия и болния. А пък Кулагин и Ричко да се подиграват на кариерата на Ваня Костова.....на какво отгоре бе, нищожества.

Едно и също предаване ли гледаме? Че какво направи Стефан освен да я дърпа и да мълчи, сакън да не попадне и той на мушката на Кулагин. Чак като я завлече до басейна и се сви в ъгъла почна да философства как те били глупаци, как не трябва да падаш на нивото им. Щях да се съглася, че е постъпил правилно, ако го беше направил пред Кулагин, а не после в кьошето.
Колкото до подигравките с болния и слаб човек, не мисля, че бяха подигравки, а Ваня не е болна и слаба. Просто добре се възползва, когато трябва да влезе в роля на жертва. Болните и слаби хора не скачат като хищници, както направи тя. 
Много на място ѝ се каза, че тя сама е отговорна за кръвното, захарта и всичко, за което сама не следи, а после обвинява другите. Като си болен, не ти е комфортно и не издържаш, просто хващаш пътя и си заминаваш.

# 3 794
Бб пълен батал сте! Както покривахте и манипулирахте заради стрина Ирина преди година, пак се правите на неразбрали, Кули дано да ви съди накрая.

Общи условия

Активация на акаунт