VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 188
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 795
  • Варна
Ваня беше много зачервена,докато Козлю я успокояваше.
Метнала ги е там подред

# 3 796
  • Пловдив
Божана - абсолютно дъно. Петко й носи легена Grinning . Засенчи и Лора, и всички.
Кулагин - безпощадно точен, както винаги.
Чудя се другите какво толкова стъпват на пръсти около Ваня. Може да е певица, но е с отвратителен характер. Колкото повече й се мълчи, толкова повече се настървява. Има нужда някой да я смъкне на земята.

# 3 797
  • Варна
И аз не вярвам да е заради излизането на Кулагин. Нали казаха,че след като му отправили ултиматум, той решил да се върне. Може после да е направил нещо ново, или да са го понабили лекинко. Тя щом и Ваня натам тръгна, не знам, танцува им по нервите яко и предполагам, че някой не е издържал.

# 3 798
Валентина е отврат, много неприятно създание. Но истински гнусен е Ричард. А от Розмари едва ли има по-проста жена на територията на България.

# 3 799
Единственото хубаво на това, че Ваня е вътре, че поне една снаха диша сега спокойно Mr. Green

Подозирам, че ако Ванчето отиде на номинации снаха й ще се погрижи да има най-високия вот за оставане в къщата Joy

А аз подозирам, че освен " мамин златен" друг няма да я защитава. Тя е обсебена от сина си. Явно и той не вижда нищо не нормално в цялото това нещо във всяко предаване да е с мама.
https://www.youtube.com/watch?v=yHAaFTsPbrI

# 3 800
  • София
Когато става нещо извънредно, се прекъсва програмата и се съобщава.Но те ще си  монтират кадри до понеделник и кой знае как ще извъртят нещата.

# 3 801
Болна си е Ваня.Колкото и да ни се иска , просто е болна.А и отделно е с чепат характер.
Ричард наистина не уважава жените, извинете ФаФлите.

# 3 802
На мен са ми вземали гримовете / като тийн в даскало, щото се гримкрах в часовете/ и знам за какво става въпрос, защо да не се ядосва Кули, ще се ядосва и ще реагира, сигурно много е смвшно отстрани..

# 3 803
Ваня няма да излезе от къщата , бре. Тя влезе У роля на пчелата - майка, ще и свалят захарите и пак ще доминира.
Друго е станало.

# 3 804
  • Испания
ББ действа със скоростта на светлината, пардон, на Атанас. Та нищо невиждано, нечувано и невероятно не очаквам.

А ако изпратената от мен линейка за Добринка е пристигнала на адреса, ще ги почерпя.

# 3 805
Божана се е разболяла. Внезапно. С леген в ръка.
Такава радост е настанала тук...Такова въодушевление, че К. евентуално щял да излезе. Все едно гледам лайфа от така наречената забава на групичката на Шаро от предните вечери Joy
Съквартирантите могат само да завиждат на тукашната групичка,не могат ви стигнат.

# 3 806
  • Sofia
Кульо приложи на Бо номера с напиването на Емануела и Христо Живков от преди 2год Innocent Head Band Stuck Out Tongue Winking Eye
Много носи на пиене казака,не го хваща Sunglasses

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 23:38 от Doli

# 3 807
Отдавна обмислям да не вземам отношение вече, виждайки че горе - долу 2-3 съфорумки споделят моето мнение и съм притеснена от лайковете под другите постове.
Но сърце не трае, та затова се обръщам към някои от участниците в ВБ / нали ни четат /:
1. Рози! Обявих те отдавна за мой фаворит, поради липса на друг, но да ти кажа - в неправилния отбор играеш. Не заслужаваш победата! Ти си знаеш защо.
2. Петко, олекна много, братле! Стига си се молил на Кулагин! Не ти прилича. И вземи се стегни малко! Я виж Стефан как не мърда на стълба! То само с танци с Янчето не става. Трябва и спорт. Ето, Ричко ще те потренира.
3. Божана, мила, алкохола на никого нищо добро не е донесъл. Но в моите очи не се изложи ти, а онова дяволско изчадие, което така се фръцка, сякаш има пълен памперс на дупето. Оф-ф, той даже мирише! На л...а ли, на сяра ли...?
4. Извикайте Ани Владимирова да прибере Ричи и Кулагин да си поиграят тримата! Чуден експеримент ще си спретнат, но да си разменят ролите. За другите в къщата да поканят екипа, който ги е подбрал и да ги оставят насаме, пък който оцелее - оцелее.
5. Този сезон е неспасяем!
6. Стефане, ще преосмисля отношението си към теб, да знаеш! Виждам те на финал, и то не защото си на Гала. Досега я съжалявях, но ...
7. Вип Брадър, четеш ни, нали? Голям манипулатор си ти!!! Хитрец!

Или пък форума те манипулира?

DeltaAzimut, да си знаеш, че те подкрепям! Добре, че има и такива, които имат имунитет към "чара" на Кулагин. Добре е TV да внимава с посланията, които изпраща с подобен тип персонажи.

# 3 808
  • в резерват
Единственият спечелил до тук май излиза, че  е Ева. Бързо се спаси от съжителството си с Ваня. Изтъпаниха я там за нещо пред другарският съд, какво казала, отметнала, поомота се, ама карай , кешаутна си хонорара , и си гледа вече рахатлъка и покрай другите маскари тотално се забрави какво,  как и какво точно там беше с нея.  

# 3 809
Аз съм от простакесите, които ще спрат да гледат,  ако Кулагин излезе. Размества им чарковете вътре и без него ще са съвсем измислени драми. То и така ми доскучава, пък какво остана тогава.

Общи условия

Активация на акаунт