VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 133
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 810
Горкият и син на Добринка.Дано не го разведе момчето?То чудо, то властно, пък и жертва, защото е болно.
Имам чувство, че Кулиганчо чете бг мама.Иначе вади голяма проницателност, което не е резултат от глупавост🤔

# 3 811
  • София
Реално погледнато в къщата има много хора дето могат да "изпушат", след като Ваня изтрещя какво остава за другите.
Който и ще да е, само да не пипат Кулагин. Не, че няма да догледам сезона, то че няма няма, дреме му на ББ за мен, но този човек им направи гледаемо тазгодишното шоу.

# 3 812
Аз съм от простакесите, които ще спрат да гледат,  ако Кулагин излезе. Размества им чарковете вътре и без него ще са съвсем измислени драми. То и така ми доскучава, пък какво остана тогава.

И аз, и аз...На първия ред JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 3 813
Какво е станало???Излезе ми във Фейсбук че номинациите се отменят,извънредна ситуация.омг?!

# 3 814
Единственият спечелил до тук май излиза, че  е Ева. Бързо се спаси от съжителството си с Ваня. Изтъпаниха я там за нещо пред другарският съд, какво казала, отметнала, поомота се, ама карай , кешаутна си хонорара , и си гледа вече рахатлъка и покрай другите маскари тотално се забрави какво,  как и какво точно там беше с нея. 

Ева беше страхотен играч. И аз съжалявам за нея. Но то и в това детинско упорство , с което се отстояваше , имаше някакъв чар.

# 3 815
То и на Ваня изпушването беше защото им взеха манджата заради Кулагин. А Ричи е по-ниска топка от него.

anra, ей, тамън реших, че този път минаха цели две страници без някой да се възмути - "ама как така харесвате тоз простак Кулагин", беше ми домъчняло, все пак засега го прочетох за хиляда сто и найсти път и се успокоих.

# 3 816
Кульо приложи на Бо номера с напиването на Емануела и Христо Шопов от преди 2год
Живков.

# 3 817
  • Испания
Реално погледнато в къщата има много хора дето могат да "изпушат", след като Ваня изтрещя какво остава за другите.
Който и ще да е, само да не пипат Кулагин. Не, че няма да догледам сезона, то че няма няма, дреме му на ББ за мен, но този човек им направи гледаемо тазгодишното шоу.

Абсолютно.

Но колчем прочета /понеже виждам, че доста потребители не знаят много думи, да обясня: "колчем" означава "колкото пъти" и не е диалектна дума / мнения на потребители, които не гледали подобни простотии, а всъщност гледат ли, гледат и коментират най-много, се сещам за руснака, когото попитали:

- Ты пьеш?

А той отговорил:

- Пью, но с отвращением.

# 3 818
Темата не е само за харесващите Кулагин, все пак.

# 3 819
  • София
Какво е станало???Излезе ми във Фейсбук че номинациите се отменят,извънредна ситуация.омг?!
Никой не знае, в понеделник Кънчо ще го каже с патос.

# 3 820
То и на Ваня изпушването беше защото им взеха манджата заради Кулагин.
Сега трябва да им обясним и защо К. си свали прангите... Обаче няма. Stuck Out Tongue Winking Eye
Имат енергия. Да си я хабят напразно. Като уж гледат,а не виждат. Пък чуват каквото им удобно.

# 3 821
Кульо приложи на Бо номера с напиването на Емануела и Христо Шопов от преди 2год Innocent Head Band Stuck Out Tongue Winking Eye
Много носи на пиене казака,не го хваща Sunglasses
Не беше Христо Шопов, ама и аз не мога да си спомня онзи смотльо как се казваше.

# 3 822
  • София
Кульо приложи на Бо номера с напиването на Емануела и Христо Шопов от преди 2год Innocent Head Band Stuck Out Tongue Winking Eye
Не беше Христо Шопов, ама и аз не мога да си спомня онзи смотльо как се казваше.
Христо Живков.

# 3 823
  • София
 newsm68
Аз съм от простакесите, които ще спрат да гледат,  ако Кулагин излезе. Размества им чарковете вътре и без него ще са съвсем измислени драми. То и така ми доскучава, пък какво остана тогава.
И аз, и аз...На първия ред JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Със сигурност простакесите сме повече от интелектуалките... newsm68

# 3 824
  • Испания
Христо Живков.

Какво значение има? Живков, Шопов... Важното е да плюем. Ама че се пишат глупости, че е неграмотно? Няма значение. Пък ако някой, не дай си Боже, го забележи и си позволи да коригира...

Да видим какво са ни спретнали за тази вечер!

Общи условия

Активация на акаунт