VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 158
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 990
Може ли източник или от къде е изказването на Кулагин?
Защото аз не виждам такова в личните му профили.

# 3 991
Ще видим в понеделник, не се поддавайте на спекулации.
Троловете нека танцуват, това е момента за си избият комплекстите.

# 3 992
Кулагин:
Скрит текст:

Айде сега почна с голямата баданарка и той да маже накаканото.
Но успя да докже максимата "дай на простака трибуна и глей сеир". И не е само в България това.
"Душевен катарзис", аз бих го нарекла "душевна полюция", но не за зрителя, а за самия него. И наистина показа на какво са способни едни хора с особена същност - то пък, като че ли не знаем...нали всяка година ни го демострират.

# 3 993
Дано не е излязъл! Но дори да е така, това е неговият сезон! Изключителен, цветен и смел човек! Браво!

Като каже Кулагин на някой, че е утайка, е "изключителен и цветен". Ако на теб някой ти го каже тук, ще ревеш на мода и ще докладваш за обида 😂😂😂

# 3 994
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това значи ли, че Кулагин е  излезналият?

На това прилича...май да. Хмм...
Това е след участието му в черешката .

# 3 995
Е то нали на чужд гръб и сто тояги са малко Stuck Out Tongue Winking Eye
И Ваня като я нападна лично започна "Стефко,  ще го ударя"......колко се смях Joy

# 3 996
Специално за дрехите на Кулагин се ядосах. Вие които си мислите че са от цирк, на коя планета и в коя пещера живеете? Вие гледали ли сте ревюта изобщо, ми вие ако видите какви неща се показват и то от Имена в Модата трябва да се гръмнете.

# 3 997
Дано не е излязъл! Но дори да е така, това е неговият сезон! Изключителен, цветен и смел човек! Браво!

Като каже Кулагин на някой, че е утайка, е "изключителен и цветен". Ако на теб някой ти го каже тук, ще ревеш на мода и ще докладваш за обида 😂😂😂

Изключителен и цветен е, да. За човек израстнал без родители, е стигнал доста далеч и в личното си интелектуално развитие и в професионален план. Колкото и клиширано да звучи - представете си, как биха расли вашите деца, ако ги бяхте изоставили, знаейки, колко голяма нужда от семейство има един малък човек. Особено в онези времена, когато и развода и всичко бяха табу.

# 3 998
Тези, които критикуват така здраво Кулагин в темата, всъщност се държат точно като него, че и по-вулгарно. Я си прочете постовете и се замислете самите вие какви сте! Един сностен коментар не можете да напишете, само евтини обиди. Дискусията е на ниво селската кръчма, че и се повтаряте като развалена грамофонна плоча Rolling Eyes

# 3 999
Тези, които критикуват така здраво Кулагин в темата, всъщност се държат точно като него, че и по-вулгарно. Я си прочете постовете и се замислете самите вие какви сте! Един сностен коментар не можете да напишете, само евтини обиди. Дискусията е на ниво селската кръчма, че и се повтаряте като развалена грамофонна плоча Rolling Eyes

Точно така. Само че, за разлика от него, те коментират отгоре на нищо и анонимно. Той поне застава зад коментарите си и всеки може да му отговори. Докато троловете дращят от дивана, скрити.

# 4 000

Изключителен и цветен е, да. За човек израстнал без родители, е стигнал доста далеч и в личното си интелектуално развитие и в професионален план. Колкото и клиширано да звучи - представете си, как биха расли вашите деца, ако ги бяхте изоставили, знаейки, колко голяма нужда от семейство има един малък човек. Особено в онези времена, когато и развода и всичко бяха табу.

Виж, никой не спори, че е имал тежка съдба. Наистина не е лесно да си расъл сам, да те отхвърлят, да те унижават и особено ако действително е бил сексуално насилен от роми, както се говори на много места...
Въпросът е друг. Дали всичко това оправдава поведението и вулгарните обиди?
И си представи следното - ако ти се познаваше лично с него или имахте някакво вземане-даване, дали нямаше и на теб да ти каже, че имаш брада, че си дебела и че си с травеститски фейс??!
Мисля, че щеше да ти го каже. По-интересното е дали и след това щеше да е "изключителен и цветен" 😉

# 4 001
Самата аз не съм 25 годишна с 10 пластични операции и 5 куфарата козметика с която да се правя да изглеждам като мъж и това да е всичко, с което да се гордея.

# 4 002
Кулагин изнасилен от роми??! И вярвате? Гнус!
Направо почнете да вярвате и че Лили Иванова е бременна Simple Smile
Тепърва Кулагин ще трябва да съди тези,които го твърдят.

# 4 003
  • София
Защо? Нима тези на феновете се различават от тези на противниците?
Лично моите не са крайни, не се срамувам от нито един.

Изобщо нивото на форума отговаря на нивото на Брадъра.  И този път е точно така. Всеки има свое мнение, но това не му дава право да обижда друг с различно такова. Визирам и двата лагера. Не цитирам никого хм.. не посочвам никове,   освен джафканици, много малко са коментарите, с които може да се забавлява човек. Може да се води и спор без обиди.
Ама и тук нивото слезе до гащи и сапуни, разбирай дрехи и козметика. На ниво кой е по-по-най.

# 4 004
Аз не съм в ничии лагер, но някои от епитетите, които се използват, основно по Кулагин, но и не само, са наистина доста неприятни. Критиката много олеква така.

Общи условия

Активация на акаунт