VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 189
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 975
Ееей, сЧига бре, и в леглото викаш стоял с грим? Затуй ли редовно е в кадър без грим? Внимавайте напъните да го изкарате много черен поне да имат основание...

# 3 976
Човек, известен с провокативна визия и организиране на еротични шоу програми какво да покаже в осигурен безплатен няколкочасов ефир, освен грим, провокативни дрехи и т н. Такъв е и навън, такъв е и тук. Дори показа уважение към играта, подготвяйки се с информация, договор, познаване на правилата и тактика.
Хора като Мира и Ваня дразнят с несъответствие между заявен имидж и действия. Искат да са приемани за светици, но се държат като всичко друго, но не и светици. И вече като не харесваш някого, плюеш вече всичко, свързано с него, защото те дразни

# 3 977
  • София
Има фенки Кулагин и още как. Защото си го заслужи.
Никой не е идеален, включително и той, но по добър играч отдавна не е имало в Брадъра.

# 3 978
Аз не разбрах....ся кютек ще има ли, няма ли да има...да знам за понеделник да позагрея окол тв-то, белкем и аз се включа в навалицата .. Joy

# 3 979
  • Ню Йорк
Човек, известен с провокативна визия и организиране на еротични шоу програми какво да покаже в осигурен безплатен няколкочасов ефир, освен грим, провокативни дрехи и т н. Такъв е и навън, такъв е и тук. Дори показа уважение към играта, подготвяйки се с информация, договор, познаване на правилата и тактика.
Хора като Мира и Ваня дразнят с несъответствие между заявен имидж и действия. Искат да са приемани за светици, но се държат като всичко друго, но не и светици. И вече като не харесваш някого, плюеш вече всичко, свързано с него, защото те дразни

Всъщност кульо стана известен със скандала си с друг гей-гримьор/фризьор за някакъв богат "спонсор", след което си "надгради извесността" със грозните си скандали в Черешката. Никога не е бил известен с някакви качества или умения и както виждаме няма и шанс за това.

# 3 980
Вчера много се смях.
Дано К. си тръгне. Да видим другите другари колко са единни. Но като гледам колко хора го харесват, едва ли. Това си е     
"Шоуто на Кулагин"
Като пресявам  искам да спечели Стефан. Той ми се вижда най-уравновесен.  На моменти е малко дървен философ, но нищо.

# 3 981
  • София
"Шоуто на Кулагин" трябва да си го спечели Кулагин. Какъв ти Стефан Simple Smile))))

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 12:59 от Shatzi

# 3 982
Кулагин:

# 3 983
  • София
Това значи ли, че Кулагин е  излезналият?

# 3 984

Всъщност кульо стана известен със скандала си с друг гей-гримьор/фризьор за някакъв богат "спонсор", след което си "надгради извесността" със грозните си скандали в Черешката. Никога не е бил известен с някакви качества или умения и както виждаме няма и шанс за това.
Всъщност ако се вълнуваш само от жълтини и гащите на хората може и така да ти е станал известен. Аз го "знам" от години като провокативен гримьор и дизайнер, никога не съм се замисляла дори какво и с кого прави под чаршафите. За пръв път го видях да участва в скандал в Черешката, просто защото не ме интересува...

# 3 985
"Шото на Кулагин" трябва да си го спечели Кулагин. Какъв ти Стефан Simple Smile))))

За спечелване не знам, но определено трябва да вземе най -големия хонорар, старае се .

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 12:58 от daniela19

# 3 986
Това значи ли, че Кулагин е  излезналият?

На това прилича...май да. Хмм...

# 3 987
Карузо Карузо. Бижка сериозно ли се  върза на акъла на кулагин и се напи толкова брутално.. То по принцип е супер нелепо тва  а в  национален ефир съвсем.  Разгледах на кульо  стари снимки, няква жалка имитация на джефри стар... Тва за дъртото гери Никол ме разби.. Много грубо беше, но и много точно. Лора наистина се беше направила на гъз

Еми нали е женско царство уж. Женско, женско, колко да е женско...един гей не моем надпием... Simple Smile )))

Папи не опроверга нападките за тестерите, така че приемаме, че е истина.

Не ги опроверга, защото въобще не ги чу! К. отправи нападките зад гърба му (много хитро, без съмнение и типично - хвърляш кал зад гърба на другите, а пред тях се хилиш като варена тиква) - Папи не беше там и въобще не знае за тях.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 12:17 от DeltaAzimut

# 3 988
  • sofia
Дано не е излязъл! Но дори да е така, това е неговият сезон! Изключителен, цветен и смел човек! Браво!

# 3 989
  • София
Ще мирясат троловете, то няма да има и с кой да се заяждат.

Общи условия

Активация на акаунт