VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 241
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 020
Скрит текст:
Дано не е излязъл! Но дори да е така, това е неговият сезон! Изключителен, цветен и смел човек! Браво!

Като каже Кулагин на някой, че е утайка, е "изключителен и цветен". Ако на теб някой ти го каже тук, ще ревеш на мода и ще докладваш за обида 😂😂😂

Изключителен и цветен е, да.
За човек израстнал без родители, е стигнал доста далеч и в личното си интелектуално развитие и в професионален план. Колкото и клиширано да звучи - представете си, как биха расли вашите деца, ако ги бяхте изоставили, знаейки, колко голяма нужда от семейство има един малък човек. Особено в онези времена, когато и развода и всичко бяха табу.

Кой е казал, че е израснал без родители? Израснал е без баща, също както и синът на Ваня Костова примерно, който е по-възрастен от К. мисля. Така че това, че бил израснал без родители, са врели некипели. А и историята познава доста хора, израснали без родители, които са станали Човеци, за разлика от К.

# 4 021
Какъв шоумен е Кулагин?? Шоу е да излезе да изпее една песен. Да изимитира Таркан като Ненчо или Васко Кеца като Филип. Да излезе да ни шашне с някое народно пеене, да ни накара да млъкнем с Лале ли си. Шоу е да се счупи да денси - сутрин, вечер. Хоро, диско, кючеци, въртолет, бийтбокс. Като милия Алфредо, който една обида не отправи, но си танцуваше там неговите кубински. Шоу е да ги строява всяка сутрин след кафето на по един тюториал за грим, женурята да се въртят около тоя Бог на Боичките и да цъкат с език от почуда. Шоу е да наточи една баница със замятане на кори във въздуха. Да ги мята, да се хилим, пък да седнат да хапнат. Шоу е да застане като стендъп комик и да направи един час смях в залата. Шоу е да се облече еротично, пък да подгони някой/някоя все едно е участник в Сън в лятна нощ...
Това, което прави Сульо не е шоу. Това е долнопробно държане на махленката от блока, която квичи по прането на другите и коментира кой с кого се прибрал и какво е напазарувал в торбичката.

# 4 022

Виж, никой не спори, че е имал тежка съдба. Наистина не е лесно да си расъл сам, да те отхвърлят, да те унижават и особено ако действително е бил сексуално насилен от роми, както се говори на много места...
Въпросът е друг. Дали всичко това оправдава поведението и вулгарните обиди?
И си представи следното - ако ти се познаваше лично с него или имахте някакво вземане-даване, дали нямаше и на теб да ти каже, че имаш брада, че си дебела и че си с травеститски фейс??!
Мисля, че щеше да ти го каже. По-интересното е дали и след това щеше да е "изключителен и цветен" 😉

Идеята на поста ми, по-скоро беше, че когато си тръгнал от под нулата, минал си през всичко и имаш нещо постигнато, очевидно можеш да си позволиш да критикуваш, защото знаеш 2 и 200.

Не, на мен няма как някой да ми каже, че имам брада, че съм дебела или с травеститски фейс, защото не съм нито едно от трите. Но може да ми се кажат други неща и ако ми се кажат, те ще са верни, какво толкова.

Ако ми бяха казали, две седмици преди да родя, че краката ми са, като на млад футболист, защото нямах сили просто да ги епилирам ... ами така си беше Simple Smile
И няма какво да се сърдя и да подскачам, не ми пука.

Не е така, защото един злонамерен човек, може да ти каже абсолютно всичко. Дори да не е вярно. Ако целта е просто да обиди, ще каже каквото и да е. А ти после ходи му обяснявай, не си нито едно от трите...

# 4 023
Моята маникюристка е и гримьор, много е добра и като гледам че не спира да се учи, постоянно ходи на обучения за различни техники, хич не ми изглежда лесно. Като иса следващия път ще я питам за Кулагин Joy
Ljuboznatelna, не е въпрос на защита или нападение, а на обективност. Изкарваш че едва ли не нищо не са му направили просто защото само хванаха матрака, но той успя да скочи преди да го обърнат. Несериозно е. Нямам нищо против да не го харесват хората и да го критикуват, нека само да е обективно.

За всички тролчета Kissing Heart

# 4 024
  • София
За Кулагин има и аз кой да питам, ама не е там въпроса.
Важното е как се представя в къщата, а на мен представянето ми харесва.
На вън си е негова работа какъв е.

# 4 025
DeltaAzimut - не само без баща, но и без майка - тя винаги е живяла отделно.

hell-o - няма как да ме засегне, нещо, което очевидно не е вярно, просто не е възможно. Обиждащия, само ще се изложи, няма какво да доказвам аз дали съм дебела, брадата и т.н. - това са очевидни за всички неща.

# 4 026
Гледаме шоу. Кулагин е шоумен. Не ми е важна същността му, нито начинът по който се препитава. Важното е, че е влязъл да играе. Подготвен, зрелищен,скандален. За това гледам ББ. За забавление. За това и тези вътре са си продали задниците. За наше забавление. Шоуто е жестоко и провокативно. Който не го знае, не е за там!

Разбирам. Значи иначе казано, гледаме гладиаторски битки и колкото повече кръв пуска някой на другите, толкова повече тълпата вика за него. А как бих искала да гледам истински социален експеримент, истински двубой на характери такива, каквито са в реалността, а не някакви психо-извращения върху душите на участниците.

П.С. Имам едно подозрение, обаче, че К. си е такъв и в реалността, което за мен е ужасно. Естествено, той едва ли ще нарече клиентките си с подобни епитети, каквито използва в "шоуто", но представям се какво плещи зад гърбовете им...Не бих му станала клиентка и пари да ми дават.

# 4 027
А какво прозрение е ударило пътко относно Кулагин?

# 4 028

hell-o - няма как да ме засегне, нещо, което очевидно не е вярно, просто не е възможно. Обиждащия, само ще се изложи, няма какво да доказвам аз дали съм дебела, брадата и т.н. - това са очевидни за всички неща.

Само ще кажа, че очевидното за теб, не е очевидното за друг.
Може да си мислиш, че нямаш брада и мустаци, но я да вземеш да помислиш пак...Че ако отидеш във ВБ, камерата няма да ти се завира във физиономията, а само ще слуша какво някой К. говори на микрофона й. Пък после върви и доказвай, че нямаш брада и мустаци .Stuck Out Tongue

# 4 029
Добре де, човек ако е с дебели крака, с целулит, с торбички, възрастен, болен, неизвестен, с евтин душгел и само една риза на гърба - какво? Да ляга и да умира ли? Бюти индустрията точно от глупаците си изкарва милиардите, с месии като наш Сульо, който налива в главите на дечурлигата, че козметиката ти трябва да е за 15 хил евро, за да си изобщо човек. Хлапетии на по 10 години почнаха да се епилират и рисуват веждите като арабски жени вече... Еми, докато се наливат милиарди в "хубост", а не в акъл и качества - ами ще си берем плодовете... Все повече ричита и норки, все по-малко свестни, хора с истинска стойност наоколо.

# 4 030

Скрит текст:

Ваня Костова имаше звездна кариера. Кой мислиш, че е гледал синът й по това време? Питам и отговор не искам.

П.С. Да са живи и здрави бабите, наздраве!

# 4 031
Добре де, човек ако е с дебели крака, с целулит, с торбички, възрастен, болен, неизвестен, с евтин душгел и само една риза на гърба - какво? Да ляга и да умира ли? Бюти индустрията точно от глупаците си изкарва милиардите, с месии като наш Сульо, който налива в главите на дечурлигата, че козметиката ти трябва да е за 15 хил евро, за да си изобщо човек. Хлапетии на по 10 години почнаха да се епилират и рисуват веждите като арабски жени вече... Еми, докато се наливат милиарди в "хубост", а не в акъл и качества - ами ще си берем плодовете... Все повече ричита и норки, все по-малко свестни, хора с истинска стойност наоколо.

Хайде пак се почна популизма ... като е с дебели крака и целулит, да не бръмчи по сцени и риалитита и да не се прави на секссимвол, тогава никой няма да се занимава с целулита му. Така ясно ли е?

А торбичките и целулита изобщо не са гаранция за истинска стойност, ама грам. Изобщо не се заблуждавайте, че когато някой е грозен, задължително е умен. Както и когато е красив, не е задължително тъп.

DeltaAzimut - именно. Но сина на Ваня е никой. Един чехльо, дето се влачи след майка си по кабеларки.

# 4 032
Добре де, човек ако е с дебели крака, с целулит, с торбички, възрастен, болен, неизвестен, с евтин душгел и само една риза на гърба - какво? Да ляга и да умира ли?
Хилоу, гуд морнинг Wink
Такива хора не ходят във ВИП брадър и съответно нямат никакви претенции че са хай, не чупят устни и стойки заблудени от илюзията за собственото си несъществуващо величие и нямат нужда някой да им напомня че всъщност са едни обикновени хора с недостатъци и възможности като всички останали Wink
Аз не отговарям на описанието ти, но въпреки това нямам място във ВБ, никой няма и да ме покани и съответно никой няма да ме види или чуе как се правя на велика и никога няма да има повод Кулагин да ми каже че се изживявам като висше общество, пък си купувам дънките на разпродажба с безплатна доставка от H&M примерно, сещаш ли се Wink

# 4 033
Ако трябва да сме честни, Сатаната не каза на Ваня например, че има целулит, а че яде хляб и шоколад, което в вредно за нея и е обсъждано и тук многократно и отдавна.

# 4 034
  • България <3
Какъв шоумен е Кулагин?? Шоу е да излезе да изпее една песен. Да изимитира Таркан като Ненчо или Васко Кеца като Филип. Да излезе да ни шашне с някое народно пеене, да ни накара да млъкнем с Лале ли си. Шоу е да се счупи да денси - сутрин, вечер. Хоро, диско, кючеци, въртолет, бийтбокс. Като милия Алфредо, който една обида не отправи, но си танцуваше там неговите кубински. Шоу е да ги строява всяка сутрин след кафето на по един тюториал за грим, женурята да се въртят около тоя Бог на Боичките и да цъкат с език от почуда. Шоу е да наточи една баница със замятане на кори във въздуха. Да ги мята, да се хилим, пък да седнат да хапнат. Шоу е да застане като стендъп комик и да направи един час смях в залата. Шоу е да се облече еротично, пък да подгони някой/някоя все едно е участник в Сън в лятна нощ...
Това, което прави Сульо не е шоу. Това е долнопробно държане на махленката от блока, която квичи по прането на другите и коментира кой с кого се прибрал и какво е напазарувал в торбичката.

Имаш странно разбиране за шоу. :/

Общи условия

Активация на акаунт