VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 398
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 110
Поне знаем, че почва след това ол старс. Дано е по поносимо.
Аз от Кулагин не се отказвам, ама никак не мога да му помогна. Не гласувам в такива формати.
И аз така Simple Smile Стотинка не влагам в подобни формати. На Кулагин ще изпращаме невидими флуиди и положителна енергия ....  безплатно Joy Пък ако стане , стане. Ако ли не, ще трябва да се задоволи с един гол хонорар Joy

# 4 111
  • Ню Йорк
Е, и. На кой му е личен лекар сина на Ваня Simple Smile

По повърхностно изказване не бях чувала скоро  Shocked

# 4 112
Промото гледахте ли?

Явно ще има гласуване да остане или не?
Не, не гледам. За Кулагин ли става въпрос. Ако е за него е ясно че ще се гласува с "не"
Ясно е, че ти ще гласуваш с не, нъл?
Още не съм ви изчела, но ще наваксвам.

Добра ви вечер,братя и сестри Simple Smile
Кулагин ще спечели мноо ясно.

Утре вечер няма да присъствам на забавата. Да ма змествати достойну Hug

# 4 113
  • Ню Йорк
Ще видим в понеделник, не се поддавайте на спекулации.
Троловете нека танцуват, това е момента за си избият комплекстите.
Добре де, аз не разбирам защо харесващите Кулагин са си нормални потребители, можещи да си изказват мнението, а нехаресващите го-са тролове, които не се очаква да имат право на мнение?!?

Няма отговор на този въпрос, просто някои дами тук не търпят чуждото мнение.

# 4 114
Ще видим в понеделник, не се поддавайте на спекулации.
Троловете нека танцуват, това е момента за си избият комплекстите.
Добре де, аз не разбирам защо харесващите Кулагин са си нормални потребители, можещи да си изказват мнението, а нехаресващите го-са тролове, които не се очаква да имат право на мнение?!?

Защото, темата е окупирана от 5-6 тартори, фенове на Кулагин и не дават дума да се каже против него, даже се обждат от истината, представяш ли си?

В темите за Вип Брадър почти никога не се познава победителят.

# 4 115
Айде,в понеделник Колагенчо ВЪН от КъщЯта!!!
Крайно време е!

Ще ти се.
Кулагин ще спечели формата.
За съжаление сте права!  Колко зле са ни виповете, щом трябва да спечели един психологически насилник, пък било то откровен и себе си. Такова поведение не мога да толерирам поради каквато и да била причина. Ужасно стана всичко в това предаване.

# 4 116
  • София
Крайно време е!
Ще ти се.
Кулагин наруши правилника и то много сериозно и мисля, че няма да го пощадят. Но трябва и други да си тръгнат. Дано този път ВБ да постъпи справедливо
Той пък кога е постъпвал сраведливо, та и сега? Този сезон пък хич!  Rolling Eyes

В договора на Кулагин било записано, че никой няма право да се докосва до гримовете/козметиката му, не само ги докоснаха, ами и Пепа Тестера му ги сви... на ВБ явно му се стори, че няма нарушение... Wink

Кулагин съвсем по правилата, поиска среща с него, не последва никаква реакция... ами да, тва да не е Вана Жертвата /дето, представете си, искат да се нанесат в съседната и стая/ та да я обслужат немедлено!?

И сега след като Брадъра наруши /и системно нарушава!/ правилника си, ще вземе да накаже Кулагин, щото го нарушил И той!???

Жълтурите пишат, че Пепа била готвена за "любимка"... явно ненапразно, благодарение на Бати, тя винаги излиза суха от водата. Ето така се правят "любимки"! Wink
Ако имаше парична награда, нямаше да е лошо да и я дадат, белким се сети да си върне парите, които е прибрала от влюбената Дара за клиповете си...  newsm08

# 4 117
Папи победител !!! Stuck Out Tongue Winking Eye  smile3533

# 4 118
  • София

Е, тогава много кекс ще има да забърква.....  Joy Joy

# 4 119
Не съм хомофоб, не мразя тези които са се родили с обратна сексуална ориентация, но Папи Ханс ми е ултра, мега противен. Бил гей, но бил спал с най красивите жени...последно що за разочарование си за родителите си.
Кулагин, да речем има пробойни във възпитанието и това е отключило този хъс за ексцентирчност и екстравагантност или както искате го наречете... Папито обаче е злобен, завистлив, мърляв (разбрахме скоро) и противен тип.

# 4 120
Дано не е излязъл! Но дори да е така, това е неговият сезон! Изключителен, цветен и смел човек! Браво!

Като каже Кулагин на някой, че е утайка, е "изключителен и цветен". Ако на теб някой ти го каже тук, ще ревеш на мода и ще докладваш за обида 😂😂😂
Ако аз се налея до козирката, драйфам в леген и си показвам циците в национален ефир, това че някой ме е нарекъл утайка, ще е най- малкият ми проблем, предвид поведението ми.

# 4 121
Дано не е излязъл! Но дори да е така, това е неговият сезон! Изключителен, цветен и смел човек! Браво!

Като каже Кулагин на някой, че е утайка, е "изключителен и цветен". Ако на теб някой ти го каже тук, ще ревеш на мода и ще докладваш за обида 😂😂😂
Ако аз се налея до козирката, драйфам в леген и си показвам циците в национален ефир, това че някой ме е нарекъл утайка, ще е най- малкият ми проблем, предвид поведението ми.

Точно това поведение в момента се лансира като модерно и много интелектуално. Хора като лекенцата Божка, Пепа Транс, Лора и компания само това могат - да бъдат разкрепостени като зелени еуглени. И много добре идва тук гримьорчето, което им обърква схемите и им показва оповръщаните ризи.

# 4 122
Цитат на: art deco link=topic=10ч67278.msg37510793#msg37510793 date=1539448590
Крайно време е!
Ще ти се.
Кулагин наруши правилника и то много сериозно и мисля, че няма да го пощадят. Но трябва и други да си тръгнат. Дано този път ВБ да постъпи справедливо
Той пък кога е постъпвал сраведливо, та и сега? Този сезон пък хич!  Rolling Eyes

В договора на Кулагин било записано, че никой няма право да се докосва до гримовете/козметиката му, не само ги докоснаха, ами и Пепа Тестера му ги сви... на ВБ явно му се стори, че няма нарушение... Wink

Кулагин съвсем по правилата, поиска среща с него, не последва никаква реакция... ами да, тва да не е Вана Жертвата /дето, представете си, искат да се нанесат в съседната и стая/ та да я обслужат немедлено!?

И сега след като Брадъра наруши /и системно нарушава!/ правилника си, ще вземе да накаже Кулагин, щото го нарушил И той!???

Жълтурите пишат, че Пепа била готвена за "любимка"... явно ненапразно, благодарение на Бати, тя винаги излиза суха от водата. Ето така се правят "любимки"! Wink
Ако имаше парична награда, нямаше да е лошо да и я дадат, белким се сети да си върне парите, които е прибрала от влюбената Дара за клиповете си...  newsm08
Абе няма ли място където да насолим биг брадъра и той да го прочете?

# 4 123
  • София
So Lucky*, знам, именно затова попитах защо част от пишещите в темата са наричани тролове?!? Нехаресващите Кулагин нямаме право на собствено мнение?!?
Чак на Галактическа принцеса й бил хакнат профила Joy

# 4 124
Аз подозирам, че Биги чете тук.
Misc Alien

Общи условия

Активация на акаунт