VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 349
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 095
  • София
Онемях от промото за понеделник.... Явно много са предизвикали Кулагин, за да се стигне до трошене, крясъци....
Нова ТВ и ВБ ако са коректни, трябва да покажат какво е предизвикало такова поведение от съквартирантите и Кулагин. И скандала между Ваня и Ричи....
Всички са откачалки в този формат.  ooooh!

# 4 096
Доцент Джулиана Гани по бтв....много променена й фацата...

# 4 097
  • София
Поне знаем, че почва след това ол старс. Дано е по поносимо.
Аз от Кулагин не се отказвам, ама никак не мога да му помогна. Не гласувам в такива формати.

# 4 098
  • sofia
Мисля, че алкохолът не понася добре и на Кулагин. В началото, когато не пиеше в къщата, понасяше по-хладнокръвно напрежението. Водката отслабва задръжките му. Под влиянието и явно, за втори път ще изкърти изповедалника...

# 4 099
  • Бургас
Поне знаем, че почва след това ол старс. Дано е по поносимо.
Знае ли се кой ще участва?
Дали пак само откачалки са подбрали?

# 4 100
Интересно е как се развиха образите на участниците в Къщата:
Мира - влезе със заявка за деликатна, добронамерена и мила жена, а се показа като нарцистично същество, изтъкано от фалш и лицемерие. Коя е все пак Мира Добрева и какво е дала на света, че трябва да се свети Името Й Небесно?
Ваня - тотално разминаване между опитите й да покаже какъв състрадателен човек е и действията й. Насилник, който вечно оправдава себе си и се изживява като жертва на някой ''лош'' човек - колежката й Ева в миналото, която й е правила магии, Ричи, който й каза в очите, че се преструва на светица, Божана, която й изсипа отварата и искаше да навреди на здравето й /според Ваня/, Кулагин, който хитро изкара на показ двуличието й...
Папи Ханс - човекът, който е над нещата, младия и надежден поет и писател започна да се държи като неуправляем тийнейджър, забрави и обноски и духовна извисеност.
Наско - глуповато момче влезе и глуповато ще си излезе.
Стефан - влезе като мъж на Гала. В предаването показа, че си е същия наглец и тарикат, наперен петел, за какъвто винаги съм го мислела. Добре си живурка с Гала, покрай нея намазва и да го ''дават по телевизора''.
Петко - с Яна влязоха като семейство, може би с идеята да спечелят, като играят на тънката струна на българина за сплотено и многолюдно семейство, но Яна излезе. Хитър ход ли е било или предварително уговорено, не може да знаем. И Петко остана, за да покаже колко готин е съвременния бизнесмен, но опитите му удариха на камък и хората видяха един първосигнален батка, с прийоми на дребна мутра от 90-те години.
Ричи - нагледен пример за това в какво посмешище се превръща човек, чиито претенции са повече от възможностите.
Розмари - тихо и ненатрапчиво присъствие в началото. Явно девойката е гледала чужди предавания Биг Брадър и повлияна от тях, започна да се мъчи да участва пълноценно в живота на Къщата. Поради недоброто разбиране на езика и поради несигурност не можа да се впише, но пък за сметка на това Ричко си закачи женски скалп на колана.
Божана - влезе като готина, съвременна млада жена със свободен дух, но някъде пресоли манджата и се показа като хулиганка, чието поведение се доближава повече до това на недорасла пубертетка.
Кулагин - влезе със заявка, че е гримьора на звездите, ще излезе като провокатора на звездите /колко са звезди, това е отделен въпрос/.

# 4 101
Ами така казват - изхода от ситуацията решавате вие - за това си мисля, че ще пуснат гласуване, реално или не, да остане или да го изгонят.

А тези кадри от изповедалнята са старите, когато си търси гримовете, но явно не е само това.

# 4 102
Айде,в понеделник Колагенчо ВЪН от КъщЯта!!!
Крайно време е!

Ще ти се.
Кулагин ще спечели формата.

# 4 103
  • Бургас
Крайно време е!

Ще ти се.
Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin
Това би било дъното,отпадъка на ББ!

# 4 104
  • София
Ще видим в понеделник, не се поддавайте на спекулации.
Троловете нека танцуват, това е момента за си избият комплекстите.
Добре де, аз не разбирам защо харесващите Кулагин са си нормални потребители, можещи да си изказват мнението, а нехаресващите го-са тролове, които не се очаква да имат право на мнение?!?

# 4 105
  • София
Крайно време е!

Ще ти се.

Кулагин наруши правилника и то много сериозно и мисля, че няма да го пощадят. Но трябва и други да си тръгнат. Дано този път ВБ да постъпи справедливо.

# 4 106

Кулагин наруши правилника и то много сериозно и мисля, че няма да го пощадят. Но трябва и други да си тръгнат. Дано този път ВБ да постъпи справедливо.
Точно защото имаше доста поводи да го изкарат, включително и той самия пожела да излезе, а той е още там. Моето мнение е, че ще е на финал.

Добре де, аз не разбирам защо харесващите Кулагин са си нормални потребители, можещи да си изказват мнението, а нехаресващите го-са тролове, които не се очаква да имат право на мнение?!?
Цвети знаеш ли какво е трол?

# 4 107
Ако и в понеделник остане, със сигурност ще спечели формата. С отрицателния вот ще е много по-трудно, феновете на останалите участници сигурно ще се активизират, за да го изгонят. Ама пък, като се замисля, колко ли фенове имат другите... Smiley Аз се надявам да остане.

# 4 108
  • София
Искам Кулагин да стигне до финал и да спечели!
В понеделни ще видим как ще се развият нещата....

# 4 109
  • Ню Йорк
Добре де, човек ако е с дебели крака, с целулит, с торбички, възрастен, болен, неизвестен, с евтин душгел и само една риза на гърба - какво? Да ляга и да умира ли? Бюти индустрията точно от глупаците си изкарва милиардите, с месии като наш Сульо, който налива в главите на дечурлигата, че козметиката ти трябва да е за 15 хил евро, за да си изобщо човек. Хлапетии на по 10 години почнаха да се епилират и рисуват веждите като арабски жени вече... Еми, докато се наливат милиарди в "хубост", а не в акъл и качества - ами ще си берем плодовете... Все повече ричита и норки, все по-малко свестни, хора с истинска стойност наоколо.

Мари, дори не знаеш колко си права  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт