VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 223
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 140
Ах, горкана, много е смешна. Тя е от онази специална порода отворковци тип "дръжте ме, че ще го убия"

# 4 141
  • София
Ваня в промото: "Я ела тук бе, свиня мръсна ... " - на себе си ли говори, или ...?

Joy Joy  Гонеше някой от мъжете. Дали не беше Ричи  newsm78
Видяхме и Ваня колко чини.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 21:13 от Amiamo

# 4 142
И тя като Тото от миналия сезон...дръжте ме...че ще го набия...Joy
Смешковци...

# 4 143
Ваня в промото: "Я ела тук бе, свиня мръсна ... " - на себе си ли говори, или ...?

Joy Joy  Гоняше някой от мъжете. Дали не беше Ричи  newsm78
Видчхме и Ваня колко чини.

Ваня не може да допусне някой да изяжда повече храна от нея. Laughing

# 4 144
Ама тя, както се е насъскала, може да разкъса и изяде някой там, да и сложи намордник охраната, моля ... Биг Брадър, знам, че четете, не я дръжте гладна или вземете предпазни мерки.

# 4 145
  • Испания

Ваня не може да допусне някой да изяжда повече храна от нея. Laughing

Разориха формата.

# 4 146
Не, не мога да повярвам, че видях Ваня Костова, да търчи в свински тръс и да гони хора да ги бие, наистина, това ще го помня цял живот ... JoyJoyJoy

# 4 147
ВБ, ще има ли хонорари някакви? Тук се трудим неуморно и с малки почивки изкарваме 7/24. Нали виждаш всичко? То при нас е и документирано.

Къде търчи и защо търчи Ваня? Не разбрах, кажете! Явно съм изпуснала нещо.

# 4 148
ВБ, ще има ли хонорари някакви? Тук се трудим неуморно и с малки почивки изкарваме 7/24. Нали виждаш всичко? То при нас е и документирано.

Какви хонорари, той сигурно е затънал в дългове само да ги изхрани и изпонапие там, те се оказаха шампиони тези.

# 4 149
Нали ви казах че се носи в галоп ванюша...спринтира, спринтира....

# 4 150
Айде,в понеделник Колагенчо ВЪН от КъщЯта!!!
Крайно време е!

Ще ти се.
Кулагин ще спечели формата.
Ако Коларгола спечели формата, аз ще си изпия Керастаза. Не може да има толкова много прости, които да гласуват за него. Не го вярвам това. Твърдо нье!

# 4 151
Ако Коларгола спечели формата, аз ще си изпия Керастаза. Не може да има толкова много прости, които да гласуват за него. Не го вярвам това. Твърдо нье!
аз смс-и не пращам, но вдигам ръка ЗА него ... нека да съм проста 🙋‍♀️🤚👐

# 4 152
Не, не мога да повярвам, че видях Ваня Костова, да търчи в свински тръс и да гони хора да ги бие, наистина, това ще го помня цял живот ... JoyJoyJoy
Свински тръс, много добре казано... Joy Joy Joy

# 4 153
Страхотни коментари.Чета и си се забавлявам с вас.
Вчера също казах, горкият и син на Ваня, дано се е усетил и да я държи далеч от семейството си.Ето на таз клета и болна женица и на бой налита😂
Всички са доста зле.Тъжна история.

# 4 154
  • София
Всички в къщата са жалки! Жалки!

Общи условия

Активация на акаунт