Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 75 915
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
А миксата комплекта гелообразни ли са?

# 661
Аз имам нощния само. Не е гелообразен, крем си е, но с лека текстура. При допир с кожата направо се топи. С нормална кожа съм, в началото ми лъщи, но след 20тина минути всичко е изпито. Кожата е мека и подхранена. Има аромат, койти лично на мен много ми харесва. Ползвам го от август, имам още половин бурканче.

# 662
Идеята на адаптиращите се или безцветни моливи е да не се разтича червилото навън.Изглеждат ми восъчни, ако така е по-лесно да си представите.

# 663
А в ДМ има ли ги още комплектите на Микса, днес в нашия ДМ нямаше (Красно село)...
На Красно село /преди седмица/ бяха изложени при декоративната козметика на макс фактор и буржоа /в ъгъла пред тях на поставката, която има няколко нива/

# 664
А в ДМ има ли ги още комплектите на Микса, днес в нашия ДМ нямаше (Красно село)...
На Красно село /преди седмица/ бяха изложени при декоративната козметика на макс фактор и буржоа /в ъгъла пред тях на поставката, която има няколко нива/
И аз днес там се огледах, ама...
Сега ще видя в МегаМол
😁

# 665
Ако не ги откриете в ДМ,вижте в Лили има ги и там,но цената 15.99 лв

# 666
  • Бургас
А от кремовете на Микса има ли нощен подходящ за мазна кожа?

# 667
  • Варна
Имам някакъв спомен, че по едно време се коментираше безцветен молив за устни. Някой дали е ползвал такъв или да помни за кой ставаше въпрос?

Аз ползвам на Никс. Харесва ми, защото е многофункционален - контур на устни, във водната линия на окото, под вежди, като коректор върху малки несъвършенства, за поправки на грима.

# 668
  • София
Мерси, ще го видя. Вчера взех един безцветен на Максфактор. Този на Никс като гледам има цвят, можеш ли да го ползваш с всякакъв цвят червило и личи ли си цвета на устните.

# 669
Днес съм с кремче на Микса, хидратирящо в тубичка. Кожата е сочна, не мазна. Засега е ок, ще видим до края на деня. Много се чудя за този комплектс хиалуроновата.  Цената му е смешна, но постоянно купувам и не доизхабявам продукти, освен това съм на 20,дали е ок за мен...

# 670
Имам някакъв спомен, че по едно време се коментираше безцветен молив за устни. Някой дали е ползвал такъв или да помни за кой ставаше въпрос?
На Golden Rose има един, който се води контур за устни. Като восъчен е, бял цвят, но не оставя цвят върху устните и предотвратява разтичане. Пробвала съм го, добър е и върши работа, но честичко се остри и свършва по-бързо. Купувала съм го от щандовете на ГР в моловете.

# 671
Днес съм с кремче на Микса, хидратирящо в тубичка. Кожата е сочна, не мазна. Засега е ок, ще видим до края на деня. Много се чудя за този комплектс хиалуроновата.  Цената му е смешна, но постоянно купувам и не доизхабявам продукти, освен това съм на 20,дали е ок за мен...
Аз съм под 20 и ползвам този с хиалуронова киселина light ежедневно. Имам проблемна и мазна кожа,но е също дехидратирана от други третиращи кремове и ми пасва идеално. Бях си купила и този в тубичка за мазна и проблемна кожа,но дори не го изхабих и пак се върнах на този. По-плътният обаче не знам как е.

# 672
  • Бургас
hristinaa2112 може ли снимка на крема,за който говориш,че нещо немога да се ориентирам кой е?

# 673
Има нови отстъпки в мобилното приложение.

# 674
hristinaa2112 може ли снимка на крема,за който говориш,че нещо немога да се ориентирам кой е?

Ето го. Аз използвам light,а има също rich,както и нощен крем.

Общи условия

Активация на акаунт