Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 75 906
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Нощния е крем маска, може да се ползва като крем, може и с по обилно количество като маска.
Някой ако го е ползвал ще ми е интересно да чуя мнение.

# 676
  • вкъщи
Аз ползвам нощния в момента от тази серия и добре ми действа. Доста е гъст и тежък, но попива бързо и успокоява и хидратира. От скоро го ползвам, но засега съм доволна.

# 677
Предложения за сплаш маски или от тези 1 - минутни освен тази на нивеа?

# 678
Някой пробва ли вече Loreal  Infallible 24h Fresh Wear?

# 679
  • Стара Загора
Някой има ли голямата фиксираща пудра на Essence Prme & Last? Гледам, че съставът ѝ е почти идентичен със състава на бялата фиксираща пудра, която е в постоянния асортимент.

# 680
Не съм я виждaлa тaзи пудрa. Стaнa ми интереснa, особено кaто прочетох, че имa и блестящи чaстички. ПП Постa преди моя в който прочетох зa чaстичките обaче изчезнa. Rolling Eyes

# 681
Не съм я виждaлa тaзи пудрa. Стaнa ми интереснa, особено кaто прочетох, че имa и блестящи чaстички. ПП Постa преди моя в който прочетох зa чaстичките обaче изчезнa. Rolling Eyes

Изтърках си го, помислих, че пита за свободната пудра от същата серия.

# 682
Къде ги има тези пудри? Лимитирани ли са?

# 683
Нова лимитирана колекция на Есенс. Аз също загледах матиращата, но като знам, че не харесвам бялата матираща оригинал, реших да пропусна.

# 684
Мен ме заинтригува тази с частиците.
В сайта на Додис обаче я няма, в страницата на Есенс също нямат информация за тази колекция.
Има ли я в Лили/Дм?

# 685
  • Бургас
Аз я видях в Лили,другата пудра е прахообразна,насипна, в кутийка.

# 686
Мен ме заинтригува тази с частиците.
В сайта на Додис обаче я няма, в страницата на Есенс също нямат информация за тази колекция.
Има ли я в Лили/Дм?

Имат информация, но в отдела лимитирани колекции и евентуално в история. Моята я взех от лили.

# 687

Това срокът на годност ли е?

# 688
Да. До 11.2018 пише.

# 689
Значи съм си купила продукти с изтекъл срок от ДМ днес ...

Общи условия

Активация на акаунт