Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 211
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Много интересна спирала, вчера ходих в Лили,но не я видях, на каква цена е?

# 241
  • Шумен
Какъв трябва да е ефектът от тази спирала?

# 242
И аз го имам този. Използвам го вечер след като съм си свалила грима,  като втора стъпка. Не ми харесва, че няма аромат, но почти свикнах.
😁

# 243
  • Някъде там
Много интересна спирала, вчера ходих в Лили,но не я видях, на каква цена е?
4,79 лв. e спиралата на щанд на голдън роуз ,намалена е в момента иначе редовната и цена е  5,90 в лили и на щандовете на GR .

Какъв трябва да е ефектът от тази спирала?
В блога на murfeishun има ревю за спиралата това е написала за нея.Споделям в цитат  какво е написала за тези които може да нямат време да четат блогове Simple Smile
Цитат
Супер богата на косъмчета четка, която разресва миглите добре и придава много обем без да сплъстява прекалено. Тушът не е супер течен, когато я отворите. Винаги в моите ревюта отбелязвам този фактор, защото аз си предпочитам по-гъстите спирали.
Няма как да не подмина и красивата опаковка в розово злато 😍

И сега ще се запитате дали издържа цял ден. Опредлено при мен се държа страхотно при най-големият си тест този уикенд, когато работих от 10 до 17 часа и след това излизах вечерта, така че след над 10 часа носене не се бе разтекла и размазала и миглите ми бяха все още с приличен обем. Много съм впечатлена от нея, защото след това я носих и при полета в понедленик и пак не ме предаде.
Не се сваля трудно. Аз слагам много пластове и понякога свалянето на спиралата ми отнема време, за което винаги психически се подготвям. С тази не е толкова трудно Simple Smile

# 244
Момичетa, питaх в темaтa зa фдт, но не получих отговор, тa дa попитaм и тук - имaте ли впечaтления от фдт серумa нa Aлверде. Зaгледaх го, но в състaвa му нa второ място имa aлкохол денaт и товa не ми хaресa. Тa, aко някой се включи с отзив ще се рaдвaм дa прочетa. ПП Беше нa половин ценa и бих го пробвaлa, aко си зaслужaвa.

# 245
По мое мнение нищо с алкохол не си заслужава.

# 246
  • Бургас
Не съм го пробвала, но мнението ми за гримовете на алверде не е добро, сестра ми имаше фдт от алверде, не помня точно кой беше, но не беше доволна, за мазна кожа със сигурност не са подходящи, до колкото помня твоята беше по-скоро суха, най добре е да се пробва. Нека по-компетентни момичета се включат.

# 247
Има ли вече сдобили се с новата спирала на Loreal Unlimited? Много ми е интересна!

# 248
Спиралата ми на Ессенс вече свършва и тушът много се е сгъстил.. снопчетата на четката са се слепнали. Може ли идеи как да го оправя или да я мятам? Grinning

Някой пробвал ли е Mascara Med XL Volume Спирала за обем и растеж на миглите? Рекламират я често, което ме кара да се съмнявам в нея... и цената й е около 20-те лева.

# 249
  • София
Тук има ревю за нея – http://tediata.blogspot.com/2018/08/mascara-med-xl-volume.html

На мен ми беше доста полезно, за което благодаря на съфорумката  Simple Smile

# 250
Спиралата ми на Ессенс вече свършва и тушът много се е сгъстил.. снопчетата на четката са се слепнали. Може ли идеи как да го оправя или да я мятам? Grinning
Сложи и малко крем вътре и ще изкара още малко.

# 251
Мисля, че спирала се разрежда с капки за очи

# 252
  • Бургас
Някой има ли отзиви за тази маска?

# 253
Сложи и малко крем вътре и ще изкара още малко.
О, не, не, товa е грешкa. Дa, спирaлaтa се съживявa зa крaтко, но кaчеството се рaзвaля, спирaлaтa почвa дa цaпa, дa се рaзмaзвa. По добре някоя кaпкa леко зaтопленa водa. ПП Или кaпки зa очи - т. нaр. изкуствени сълзи.

# 254
  • Сливен
Аз съм разреждала с мицеларна вода,изкара около 2 месеца след това.

Общи условия

Активация на акаунт