Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 206
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Дa, и с мицелaрнa водa стaвa.

# 256
Пробвай да я пуснеш в гореща вода за 10-15 минути. Би трябвало да се оправи и да стане за още няколко нанасяния.
С капки за очи или разтвор за лещи също може.

Но с крем за лице, тоалетни млека и т.н. изобщо няма смисъл.

# 257
Аз имам маската,показана по-горе с чаено дърво,харесва ми, почиства добре порите

# 258
Много ви благодаря! Това с крема съм го чувала, но не бях сигурна дали е мит или не. Ще пробвам или с капките, или с натапянето в гореща вода. Благодаря за бързите отговори! Simple Smile Просто до сега не ми се е случвало такова нещо с четка ... Да ме изчака няколко дни докато стигна до Лили. Харесвам спиралата на Ессенс, така че ще преглътна този минус и пак ще си я купя.

# 259
На моята спирала и капнах една помпичка от олио за коса и се получи много добре,а и аромата е много по приятен.Това го пробвах миналото лято ,като бяхме на море и не ми се обикаляше да търся спирала....и от тогава само това използвам за спиралите.

# 260
Не ви ли е страх да си разреждате спиралите и да ги ползвате?! Това са очи, все пак. Просто питам Simple Smile

# 261
С олио за коса пък изобщо не бих пробвала. Случвало ми се е с вода да разреждам, но отдавна. Винаги имам налични три четири спирали и не ми се налага. Между другото за първи път ползвам розовата на Мейбълин и ми се струва, че много бързо се сгъсти. Скоро я купих, а вече е трудна за нанасяне. Такава ли си е или е била старичка?

# 262
Била е старичка.

# 263
  • София
Ариа, за коя розова говориш – Лаш Сенсейшънъл или Тотал Темптейшън?

# 264
Оф, да пропуснала съм. За Лаш Сенсейшенъл. От другата съм много доволна, намалена беше някъде този месец и пак ще я купя. И от Лаш съм доволна де, но бързото сгъстяване не ми допадна.

# 265
  • София
Аз с Тотал Темптейшън така се прецаках. Предпочитам по-гъсти тушове, но при нея беше прекалено гъст. За пръв път да хвърля тяхна спирала, а по принцип ги харесвам.

# 266
Здравейте! Искам да похваля ето това:
Усещането е страхотно, охлаждащо, леко. Аз ги държах около половин час и направо не исках да ги махам. А тази сутрин нямах торбички, което много ме учуди. Със сигурност е новият ми любим продукт и после отивам до ДМ да се заредя Heart Eyes

# 267
Когато ми изсъхне спиралата и четката се е спластила, я държа под течаща вода на чешмата, докато си върне предишната форма и падне всичко напластено. После я използвам още 2-3 седмици без проблем.

# 268
  • Пловдив
Здравейте! Искам да похваля ето това:
Усещането е страхотно, охлаждащо, леко. Аз ги държах около половин час и направо не исках да ги махам. А тази сутрин нямах торбички, което много ме учуди. Със сигурност е новият ми любим продукт и после отивам до ДМ да се заредя Heart Eyes

Много благодаря за отзива. Тези маски бяха с 20% намаление с мобилното приложение на дм и си взех 3 броя, но още не съм ги ползвала.

# 269
Разреждане на спирала с олио за коса - абсурд! Това не е продукт, пригоден за употреба до очите. Иначе засъхнали спирали разреждам с капки за очи тип изкуствена сълза - 2-3 капки и спиралата е като нова.

Общи условия

Активация на акаунт