Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 192
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Еми всеки споделя с какво удължава живота на спиралата….Момичето пита за няколко дни,докато отиде да си купи нова спирала.То като купи и изкуствени сълзи за 10-тина лева и капне само 2-3  капки....по-добре е направо да бяга за нова спирала....Аз съм с чувствителни очи и някои спирали ми парят,лютят и насълзяват очите,даже и на Буржоа....но от капнато олио за коса  спиралата не съм получавала никакви нежелани реакции.

# 271
  • Някъде там
Tърся отзиви за този продукт.

След малко ми предстои ходене до ДМ и ще се радвам да споделите .
Може ли с него да се отложи боядисването ?С месец например?
Иска ми се да дам почивка на косата си от боите.Наистина ли издържа до следващото измиване?

# 272
Новият сух шампоан на Лореал го описвам с една дума-НЕ!

# 273
  • Пловдив
Tърся отзиви за този продукт.

След малко ми предстои ходене до ДМ и ще се радвам да споделите .
Може ли с него да се отложи боядисването ?С месец например?
Иска ми се да дам почивка на косата си от боите.Наистина ли издържа до следващото измиване?

Да, върши работа до измиването на косата.

# 274
Аз съм доволна от спрея за оцветяване на корените. Не съм сигурна за много израстнали дали ще е добре, защото матира и леко лепне, но за малки участъци става. Първо оформям косата, после пръскам видимите части от корените и не я пипам много след това, защото цапа. Мия като се прибера, защото не ми е приятно усещането.

Да се чуди човек от какво точно съм доволна.Grinning
Общо взето ми е незаменим продукт, но само за екстремни ситуации.

# 275
Няма нужда да се карате... Просто не съобразих колко време ще ме изкара, а не излизам без спирала. В Лили e на промоция спирала на GR. Мнения за нея?

# 276
  • Някъде там
Благодаря за отзивите.
Взех си цвят Medium Iced Brown

Oт ремедиум за 8 лева , така и не стигнах до ДМ,
Дали и там е на промоция ?

# 277
Няма нужда да се карате... Просто не съобразих колко време ще ме изкара, а не излизам без спирала. В Лили e на промоция спирала на GR. Мнения за нея?
Точно тази не съм ползвала.
И на мен ще ми е интересно дали е хубава.
Но аз използвам само GR като спирала.
Последните 3пъти си купувах ето тази:
https://www.google.com/search?q=спирали+голдън+роуз&client=ms-android-acer&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjg4Oq2lLveAhXlsosKHV9MBQMQ_AUIEigB&biw=541&bih=834#imgrc=6jOjl6Q_Vba5LM
Аз лично съм много доволна.
Наистина придава обем на миглите.
А най-впечатлена бях от тази ,но вече явно не я произвеждат.
https://www.google.com/search?q=спирали+голдън+роуз&client=ms-android-acer&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjg4Oq2lLveAhXlsosKHV9MBQMQ_AUIEigB&biw=541&bih=834#imgrc=r47JsXSRGcgKZM

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 18:55 от Mавина

# 278
  • София
За спиралите , като ми изсъхне махам гумичката отгоре.

# 279
  • софия
Благодаря за отзивите.
Взех си цвят Medium Iced Brown
Скрит текст:
Oт ремедиум за 8 лева , така и не стигнах до ДМ,
Дали и там е на промоция ?
Винаги в Ремедиум е най-евтин, когато е на промоция. Аз съм доволна и ми е незаменим продукт, докато успея да отида да се боядисам. Аз купувам на syoss. Върши същата работа, по-евтин е и по-голямо количество (loreal - 75 ml, syoss - 120 ml).

# 280
Днес ще си взема спиралата на ГР. Гледам Мариетка от няколко години вече.  Имам и доверие относно продукти. А и цената на спиралата е...чудна.  На фона на 20лв за unlimited на Лореал.

# 281
Много се изкушавам от комплектите със сенки на Мейбълин, а спирала с тях е уникална, дъщеря ми ползва само нея от години. Чудя се светлата или тъмната палитра

# 282
Много се изкушавам от комплектите със сенки на Мейбълин, а спирала с тях е уникална, дъщеря ми ползва само нея от години. Чудя се светлата или тъмната палитра

Според мен, спиралата от компректа не струва, но пък палитрата е разкошна (ако се спреш на The burgundy bar)

Тук може да се види палитрата по-подробно:
https://theblackorchid9713.blogspot.com/2017/11/maybelline-burgu … r-hot-or-not.html

# 283
Спиралата на ГР я нямаше на щанда в ДМ-Красно село...Сега ще хвърля едно око и в Лили😁

# 284
  • Някъде там
Спиралата на ГР я нямаше на щанда в ДМ-Красно село...Сега ще хвърля едно око и в Лили😁

В Лили е налична днес бях там,но не е намалена.
Туша и  е по сух,видях мострата.
Четката ми хареса,не ми се ходеше до щанд на GR за да си я взема.
Евентуално към края на седмицата ще отида защото искам да си взема и от лаковете на GR металическата серия.

Общи условия

Активация на акаунт