Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 75 924
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Лосионът мирише на слива и цветя, звучи ми странно, но много ми харесва, много е свежо. Сестра ми е много доволна и все него си взима и аз по нейни препоръки го взех Heart Eyes. А измиващия гел го взех заради хваленето тук Grinning, но имам за доизхабяване, та той ще почака.

# 616
Aз ще помоля отзив зa пaчовете. Чудих им се, но не ги взех, aмa не е късно. Едно леко подбутвaне ми трябвa. Stuck Out Tongue Winking Eye Другите нещa ги имaм (без лосионa) - добри сa.

# 617
Аз за пачовете писах още като ги взех за първи път, бях възхитена Heart Eyes. Радко се случва нещо да ми хареса от първото пробване. Имат охлаждащ, много приятен отпускащ ефект. Аз ги слагам вечер и сутрин забелязвам по-малко подпухване. Пише да се държат 15-20 минути, но аз ги държа повече, защото ми е много приятно Grinning. Малко скъпички ми се струват, но за това усещане си заслужава. Днес исках да си взема и черните да пробвам и да видя каква е разликата, но бяха свършили.

# 618
Ardenza Hug, блaгодaря зa отзивa и ... подбутвaнето. Толкоз ми трябвa нa мен Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 619
Привет , момичета! 🤗

Да попитам вие на Голдън Роуз тази ли спирала хвалехте?

Защото аз съм супер доволна!!! Такава спирала не бях имала до сега. 😊😊😊 Случайно я видях в козметиката на сестра ми и си казах я да я пробвам- ами разкошна е. Пак не ми раздели всичките косъмчета както трябва, но в сравнение с всички други , които съм ползвала е супер. Много ми харесва , че четката се извива. Толкова добре подчертава миглите ми им придава супер обем.
Доста суперлативи изръсих ама наистина много ми харесва. 😊😊😊

Та като съм подхванала Голдън Роуз да похваля и хайлайтъровия им стик - страхотен. Спокойно мога да го нанасям и на клепача. 😊😊😊

Хубава вечер. 🤗

# 620
И аз заради темата си взех зелената спирала на Голдън Роуз Grinning. На мен също ми харесва (даже ме питаха дали съм с изкуствени мигли Grinning). Недостатък за мен е това, че тушът изсъхва бавно след нанасяне и ако мигна или погледна нагоре, миглите ми се отпечатват Grinning

# 621
Зеленaтa нa ГР е супер, a е зa никaкви пaри. Aз хaресвaм и орaнжевaтa, прaви ми миглите, едни тaкивa извити и плътни и хубaви. И онaя другaтa "сити стaйл" в лилaвеещо и тя е хубaвa, но зеленa и орaнжевa сa ми фaворит. Миглите ми сa късички и редички. И все търся ефект, a и обичaм дрaмa ефектa.

# 622
Придобивки от черния петък:
MAYBELLINE LEMONADE CRAZE - палитра от сенки за очи

Garnier Fructis Nourishing Banana Hair Food - Подхранваща маска

Balea - Dream Big - душ гел и шампоан за момичета

Hipp - Бебешки шампоан за коса за лесно разресване

Тrend IT UP - Glitter Paint Nail Polish 010

# 623
на Голдън Роуз съм имала две спирали, които изхвърлих, само разресваха миглите ми

# 624
  • Пловдив
Помните ли на какви цени приблизително бяха адвент календарите на Балеа?

# 625
  • Стара Загора
По 30 лв са.

# 626
  • Бургас
Днес се разочаровах,ходих до ДМ за новият скраб на Балеа ,който се коментираше с кафе и какао,лосиона с ванилия от същата серия и скраба за лице с кафе и карамел, да ама не, в нашия ДМ нямаше нито едно от изброените.

# 627
Дами, търся препоръки за маска за цялата коса. Проблемът е, че съм с мазни корени и някои маски ми отежняват много косата. Няма да е зле и ако е подходяща за боядисана коса. Благодаря ви предварително!

# 628
Не знам дали в тази тема беше, но някоя дама се оплакваше, че не намира измиващото олио на Палмърс. Има го в Ремедиум и онлайн, и в Студентски.
Аз лично бях доволна много от него, но днес си взех измиващото олио на Биодерма 200мл, намалено на 13лв в Ремедиум. Съвсем нормална цена за такъв продукт, причислявам го към дрогерийните и затова го хваля тук.

Е, пробвах го тази вечер и си имам нов любимец. Свали ми перфектно ББ крем, спирала и червило с 1 помпа. Според мен ще е излезе освен качествен и доста икономичен продукт.
(За сравнение: с Палмърс използвах 2 или 3 помпи, и го ползвах около 4 месеца)

# 629
  • София
От 30.11 до 03.12 ще има черен петък в Ремедиум.

Общи условия

Активация на акаунт