Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 8 045
Убийството е станало вчера през деня на кея. Тялото на жената е открито в труднодостъпен район, в храсти, близо до Дунав. Тя е станала жертва на изнасилване и тежък побой, вследствие на който е обезобразена с удари по главата и задушена, съобщава Русе Медиа.Взети са очилата, телефона и част от дрехите и.

Колата на Виктория е открита в близост, но първоначалните данни сочат, че е оставена там от самата жертва.

Много от вас просто пробягват по тази тъжна публикация и се утешават, че вероятно е поръчково убийство.

Но то е разтърсващо не само заради жестокостта си, но и заради факта, че е извършено посред бял ден и то на място, което е посещавано доста от спортуващите! Това убийство е нагло, безкрайно брутално и жестоко и показва усещането за безнаказаност, което се шири все повече!

Това можеше да е всяка една от нас! 

# 1
 • Мнения: 6 062
Мои приятели бегачи споделиха, че като цяло това е доста популярен маршрут, който се посещава често и не само от спортуващи, а и от хора, които се разхождат и от рибари.

Много ми е мъчно за жената - гледах нейни снимки в нета, била е прекрасна млада майка, с дете първолаче. Ако наистина е поръчана, то поръчителите са не изроди, а нещо много отвъд.

# 2
 • Мнения: 8 045
Според мен е била случайна жертва. Съдя по това заради жестокостта на убийството, изнасилването на публично място и обира на ДРЕХИ, освен очилата и телефона!
Някой изверг е дебнел и тя е била жертвата! Можело е да е всяко момиче! Дали ако бе просто нечия дъщеря, а не шеф на телевизята щеше да се вдигне цялата криминалистика на страната?   

# 3
 • София
 • Мнения: 1 519
Хубаво е да има тема за това убийство.
Изнасилването все още е под въпрос дали е истина.
За мен убийството е свързано с работата й. Не вярвам аз в чак такива съвпадения.

# 4
 • Мнения: 6 062
Не знам, Дорис, била е разследващ журналист, занимавала се е с корупционния скандал с еврофондовете. Последната й работа е по темата, интервюирала е арестуваните журналисти от Биволь. От самия Биволь твърдят, че са получавали заплахи и предупреждения за смърт, ако не спрат разследванията. Аз не вярвам, че е случайно. Била е едновременно твърде неудобна и удобна (удобна жертва). Мен също ме стисна за сърцето този случай. От една страна, защото бягам всеки ден и идеята, че се е случило докато е тренирала ме потриса, от друга, защото става дума за 30-годишно момиче с малко дете. Животът в тази държава започва да ме плаши.

# 5
 • Мнения: 496
Според мен е била случайна жертва. Съдя по това заради жестокостта на убийството, изнасилването на публично място и обира на ДРЕХИ, освен очилата и телефона!
Някой изверг е дебнел и тя е била жертвата! Можело е да е всяко момиче! Дали ако бе просто нечия дъщеря, а не шеф на телевизята щеше да се вдигне цялата криминалистика на страната?   

Гледам доста документални криминални разследвания, и там криминалният психолог казва, че точно този вид убийства ( с изразени жестокости) изразяват лично отношение и не са случайни. Т.е. жертвата и насилника определено се познават и са имали някакви взаимоотношения. Аз съм съгласна с този извод и реалните случаи го потвърждават.

# 6
 • Мнения: 8 045
Спомена се, че има много ДНК материал, което според мен означава, че е имало изнасилване Sad

# 7
 • Мнения: 8 045
Lin Star, жертвата явно е ударена на пътеката и завлечена в храстите. Обаждането е от друг бягащ, който е видял кръв от влачене по асфалта и розова маркова маратонка.

Мястото ми е известно и съм бягала по този маршрут като съм била в Русе - това не е някое закътано място! А събота в слънчев ден предполагам е било невероятно никой да не види какво се случва. Освен бегачи има колоездачи и ВИНАГИ има рибари, но са долу. Има обаче една особеност - маршрута е еднопосочен. Ако някой се крие в храстите и те види, че отиваш към края знае и може да те дебне да се върнеш. Има голяма видимост и може да се види идва ли някой или не.

Все пак мястото е усойно и опасно. Самата аз никога не бих отишла там без придружител. Ако е получавала дори и минимални заплахи е доста глупаво да иде там. Дигата се издига отвесно над 4 местра от брега. Лесно може да паднеш или да те бутнат - напълно необезопасена е, а от другата страна са храсти и изоставени имоти. Клошари и бездомници ходят там да се крият.  

# 8
 • На топло
 • Мнения: 3 015
Научих за това жестоко убийство от френските новини. Заглавията - Убита млада журналистка в България.
Дебело се набляга на два факта, че е разследваща журналистка и по какво е работила последно - корупционни афери с еврофондове.
Само няколко часа след този трагичен случай се правят такива заключения в чуждата преса?
Ако наистина е имало изнасилване, не е ли доста странен похват при поръчково убийство?
Именно, защото се оставя много ДНК материал. И въобще при поръчкови убийства май не стига до изнасилване.


# 9
 • Мнения: 496
Дорис, много често първоначалната информация в медийте е непълна, понякога противоречива, а полицията със сигурност не разкрива всички детайли. Не можем да градим хипотези точно сега, защото съм сигурна, че още утре ще излезнат нови факти, които ще дадат по-различна переспектива на случката.
Така или иначе съм убедена, че това убийство не е случайно. Прилича на лично отмъщение. Твърде много емоция има вкарана, за да е случен човек.

# 10
 • Мнения: 2 366
Ако е поръчково, никога няма да разберат кой го е извършил. Но според мен поръчковите убийства са по-чисти и професионално извършени

# 11
 • На топло
 • Мнения: 3 015
Ако е поръчково, никога няма да разберат кой го е извършил. Но според мен поръчковите убийства са по-чисти и професионално извършени
Точно това ми направи впечатление, как новината е поднесена едностранно.
За чуждата преса това е поръчково убийство.
Но изнасилването при този случай трябва да е инсценировка. Което си е висш пилотаж, защото наемникът не е тъп да остави навсякъде по тялото и собствения си биологичен материал...
Или не е била изнасилена.

# 12
 • Мнения: 6 062
Ако е вярно, те са я убили като предупреждение. Може би затова е толкова брутално.
От Биволъ написаха това:
Скрит текст:
BBC реагираха на бруталното убийство на колежката ни! В публикацията се споменава изрично, че последното предаване на Виктория е било посветено на разследването на Биволъ за #GPGate. Тя не се уплаши да цитира и да говори за чудовищната корупция, свързана с властта на най-високи нива и мафиотизирането на държавата. Това, за което "националните" медии се накекват от страх и не смеят да издъхнат!

България се нареди в най-черния списък на държавите, в които се убиват журналисти. Случи се. Мафията мина бариерата. Последното убийство на журналист в Словакия предизвика обществено-политическо цунами. В България е второразрядна новина лежерно между другото Sad

В Биволъ получихме информация още преди 20 дена, че за това разследване има четени присъди и ще има екзекуции. Информацията е предадена от нас, където е нужно, но не сме предполагали, че ще ударят по най-извергския начин върху най-беззащитните - за назидание.

Каквото и да изкарат и да кажат МВР и Прокуратурата оттук нататък, НИЕ НЕ ИМ ВЯРВАМЕ, защото те са съучастници в криминалитета и корупцията. ТОВА ГО ЗАЯВЯВАМЕ на висок глас и сме готови да го доказваме категорично пред световната общественост! Арогантните лъжи и цинично отношение срещу журналистите от най-високо място по повод бруталните арести на колегите Димитър Стоянов и Атила Биро на терен потвърждават всичките ни тъмни съмнения. Жестоката и мъчителна смърт на Виктория за нас не е случаен, битов или обикновен криминален акт. Тя е кърваво предупреждение за всеки свободен журналист и изобщо гражданин и човек в пленената и окупирана от МАФИЯТА клета наша родина Sad

Мислете и решавайте бързо и категорично, всеки пред себе си и съвестта си: ВИЕ ОТ КОЯ СТРАНА СТЕ!? Утре може да е всеки от нас, нашите близки. Правосъдието е в ръцете на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ Sad(

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 00:47 от Google76

# 13
 • Мнения: 13 392
Не знам дали и каква 'истина' ще изкарат властите, но вече на всички ни писна от замазващи обяснения.

# 14
 • Мнения: 36
Бог да я прости жената. Добре, че не станах журналист. Неблагодарна професия, повечето ниско платени и има опасност да те очистят ако засегнеш нечии интереси. Ако ли не ставаш поръчков или пишеш по-злободневни неща ала клюки. При всички положения виждат кал и мръсотия дори да не се окалят, а това е тежко.

Биологичен материал може ли да се подхвърли?

И случаен изверг да е пак лошо, означава, че ставаме като другите държави такива неща да стават всекидневие.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 03:58 от Tyrone

Общи условия

Активация на акаунт