Черен петък 2018

• 191 099
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 530
За живеещите в Гърция ,да споделя ,че Hondos  Center , има намаления на почти всички марки парфюми от 50% и 40% само до днес е промото ,включително и на новите парфюми . Maybelline New York , всички продукти на -50% , пак само за днес . Аз днес точа зъби за нова спирала от Dior и очна линия , на -30% са и също искам нов парфюм D&G на -40% е най новия с подарък нисисер , нов аромат на кафе , направо е трепач Grinning

# 1 531
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес не съм отваряла сайта на Технополис, но вчера изписваше, че намалението им е само за физическите магазини.

# 1 532
  • Варна
Не защитавам Емаг, но като гледам само в темата колко искаха епилатора и няколко други стоки,  не знам защо ви е чудно, че няколко десетки бройки са се изчерпили за секунди. Още повече, че приложението отваря малко по-рано.
Според мен е абсурдно да са били наистина 190 бр. епилатора, както бяха обявили няколко дни по-рано и да се изчерпат за секунди! А и намалението наистина беше сериозно - как ще се вътрят толкова...

Днес не съм отваряла сайта на Технополис, но вчера изписваше, че намалението им е само за физическите магазини.
Днес е същата работа.

# 1 533
Вчера закупих зимни обувки от Skechers за дъщеря ми. Не бяха на промоция. Тя не ги хареса и днес отидох да ги върна и се оказа, че не мога да си получа парите. Мога да ги заменя само. Това редно ли е? Нямам ли право да се откажа от покупката. Сега обувките  са при тях и ми върнаха само касовата бележка , за да се върна с детето и да вземем други обувки.

# 1 534
Би трябвало да може да върнеш, виж политиката на магазина...

# 1 535
Не са длъжни да ви върнат парите. Освен ако не са дефектни...
Само при онлайн продажба имате право на връщане, защото няма как предварително да огледате стоката. В реала си я оглеждате.
Ще ви върнат само ако имат такава добра практика. Но не са длъжни.

# 1 536
И в Тенденз е така. Не дават пари обратно. Купуваш други обувки на тази стойност или по- висока с доплащане

# 1 537
Не са длъжни да ви върнат парите. Освен ако не са дефектни...
Само при онлайн продажба имате право на връщане, защото няма как предварително да огледате стоката. В реала си я оглеждате.
Ще ви върнат само ако имат такава добра практика. Но не са длъжни.

Има логика.

# 1 538
Би трябвало да може да върнеш, виж политиката на магазина...
В интернет намирам информация само за онлайн магазина им за съжаление.

# 1 539
Да 😊
Лидл, Кауфланд имат такава добра практика, която е изключение от закона....там връщаш без обяснение дори..
Но пак звъннете в централата на магазина...може пък да се договорите. Аз бих опитала поне...или им пишете на мейл.

# 1 540
Не са само Лидъл и Кауфланд.
В Зара, Бершка и H&M съм връщала обувки и никой не ми е искал обяснения. Всичко е ставало спокойно и с усмивка.

# 1 541
Благодаря ви за информацията! Съжалявам за спама, но поне вече не се чувствам прецакана и май в крайна сметка ще взема обувки за мен 😁

# 1 542
  • Sofia
Аз пък се чудя, не сте ли пазарували от физически магазини досега? Че то, почти никъде не приемат връщане, да не говорим, че на много места се мусят, даже като поискаш замяна. Simple Smile
В България е така, не сме в Щатите, все пак. Peace

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 11:41 от Blаck Cat

# 1 543
В повечето бг магазини не се връщат стоки. Изброените по-горе са изключения.

# 1 544
Емаг са пуснали Aftet black friday оферта. Не пазарувам от там и не знам какво представлява, но ми попадна реклама. Който се интересува да си провери.
Технополис - новата оферта е само за физическите магазини.

Общи условия

Активация на акаунт