Черен петък 2018

• 191 130
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 515
От Емаг успях да купя: микровълнова фурна и кухненска маса със шест стола.

От Техмаг обаче ме изненадаха доста приятно. В четвъртък поръчах пералня самсунг WW80K44305W/LE/FWM обаче в петък ми докараха WW80K44305X/LE/FWM , която е със 60лв по-скъпа. Взех я но на цената на по-евтината

# 1 516
Много ме напряга как в тая тема се появяват разни хора, които НИКОГА. Не са писали във форума и видиш ли баш днес са решили да се похвалят с покупка от емаг.
И аз купих нещо от там ама няма да се блъскам да правя реклама.
Много боде очи! Много!

# 1 517
Естее Лаудер коледен блокбъстър от английския сайт - обикновено е 68 лири с покупката на парфюм (около 30 лири), но сега може да се купи единично. Стойността на продуките по отделно е над 200 лири. Важи до 25ти. Има пейлпал, може да се позлва превозвач от Англия https://www.esteelauder.co.uk

# 1 518
  • Монтана
Емаг отдавна ми паднаха в очите,преди 3години .Нищо не си купих само гледах .От олеле си купих само един маркуч 15 метра светещ .Утре съм в Диема да си понапазарувам нещо за мен,там са -25%.Не онлайн,че никак не съм доволна ..не видях намаления никъде реалнии.

# 1 519
Emag  няма такива цени на следени от мен продукти:
Геймърски стол Sereoux 230 лв
Памперс гащички 5 номер цена на брой 0.35 лв(взех 2 огромниии пакета за 90 лв, реална цена навсякъде 120 и нагоре в намаление)
От доста време съм набелязала mp3 player Sony, от 330 на 270 лв
Геймър клавиатура Логитек от 160 на 80 лв( в Озон е 100 лв)
Голям твърд куфар за 45 лв (има добри отзиви)
Няма как да отрека по-ниските цени на някои продукти

# 1 520
Моите впечатления от емаг са, че намаленията бяха в началото на месеца. Всяка година е така. Имаше нещо си -70% .  и аз защото си следя цените, да не би да се прекарам и купих механизирани иглячки много изгодно.

# 1 521
  • На брега на реката
Много се прецаках с бюти бей. Заспах рано снощи и забравих да пусна поръчката.
А в емаг дори не влязох. Нямах и нещо конкретно за пазаруване от там.

# 1 522
Emag не се отваря в момента, може би коригират цените Grinning

# 1 523
  • Стара Загора
Емаг -нямам думи просто-от предходния ден добавих тв намален на 150лв в кошницата,на следващия ден го дебнех да започне сайта да работи и в 7,05 ми го даде изчерпан.Лично за мен е измама....кой каквото и да ми обяснява.
Оффайн ходихме до Технополис-опашки на касите до края на магазина,отказах се от покупка оттам.
Зора-спокойно,малко хора и оттам си взехме смарт лед 43 инчов тв( а уж исках по малък за детската стая)-доволна съм от оффлайн покупката .Simple Smile

# 1 524
  • София, Лагера
На Медея сайта се отваряше само през телефон. Аз успях да поръчам разни неща сутринта към 10. Другите реших да ги взема от физическа аптека, но нямаха нищо от това, което бях харесала.
И аз исках неща, които не бяха налични, но помолих да ми доставят 2 серума от друга апетка. За 3 часа бяха доставени. Ако ги имат някъде в мрежата, доставят. Но си давам сметка, че това зависи от добрината и отношението на самата консултантка и на мениджъра на аптеката.

# 1 525
  • Ланкър, планините Овнерог
В The Mall вечерта беше някакъв ужас. Нещо не видях намаленията. Тук-там пишеше -20%, ама основно намалените неща май бяха на стари колекции, изостанали парцаляци. Взех яке на малката на редовна цена от Уайкики. Иначе поръчах кубинки Dr Martens от Фешъндейс за голямата - там бяха на най-читава цена, а и ще мога да ги върна лесно, ако нещо не пасват. Само дано не се наложи, че вчера върнах други кубинки към обувки.бг.

# 1 526
Тъй като обещах обратна връзка, а не реклама на емаг.....фотоепилаторът ми е пратен, чакам доставка в началото на седмицата. Значи все пак бройки е имало, колко са били вече е друг въпрос

# 1 527
Не защитавам Емаг, но като гледам само в темата колко искаха епилатора и няколко други стоки,  не знам защо ви е чудно, че няколко десетки бройки са се изчерпили за секунди. Още повече, че приложението отваря малко по-рано.

# 1 528
и малко хумор...
"купеното днес ще е ненужно утре" хахахха
из нета за черния петък

# 1 529
Технополис нали въвеждаха новите промоции, защо сайта им е още в този загубен вид?!?

Общи условия

Активация на акаунт