Черен петък 2018

• 190 779
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 830
и аз не съм, още е със статус нова Sad.
От емаг ще получа едната пратка между 29.11-01.12.18, но останалите 2 не знам кога.
Най много ме притеснява Хипото, че вече 2ра седмица и нищо.

# 1 831
  • На брега на реката
Имам две чуждестранни поръчки и ни вест, ни кост. Даже не са с някакъв статус. Предвид натовареността покрай черния петък обаче, не виждам какво да истерясвате и да откачате. Пък на куриерите съвсем не им е леко. Търпение, все едно за първа година си причинявате ОН лайн пазаруване за черен петък.

# 1 832
  • Sofia
Много странни сайтове препоръчвате. Някои ми изглеждат откровено fake.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 15:22 от Blаck Cat

# 1 833
Мен също ме притеснява Хиполенд, защото предните години бързо получавах поръчаното на черен петък, а сега почти 2 седмици нищо

# 1 834
  • Бургас
Тъкмо се оплаках и ми пристигна писмо от еМаг да очаквам тия дни доставката. Smile

Някой питаше за фактура и гаранция. Това го пишеше в писмото ми

Скрит текст:

# 1 835
От Манго чакам днес или утре 2 поръчки, защото снощи ми даваше, че са натоварени на линията Русе-София, а за Айко, дойде ми пратката за 3 дни, както пишеше в сайта им.

# 1 836
  • ГО
Аз поръчах телефон от Емаг, дойде, но не съм го отваряла, че е за подарък за Коледа. Може и тухла да има вътре, знам ли  Mr. Green Сега пак му сравнявам цената - ми най-евтино си беше в Емаг.

# 1 837
Днес трябва да ми доставят 6 пратки със Спиди. А дано, засега системата им работела добре. Вчера пак са имали проблеми.

# 1 838
И аз чакам още пратка от хипо статус нова от лудия петък. Май сме доста.
 А относно пратките от емаг. Аз поръчах един телефон в 07.14ч и все още е на регистрирана . Някой беше писал че може да е приоритетно по час, не мисля че е така.

# 1 839
  • ГО
Аз също чакам пратка от Хиполенд, но не се ядосвам. Пише, че доставките може да бъдат и в декември, та си чакам кротко.

# 1 840
За Хипото и аз не се ядосвам, просто съм притеснена от възможността да няма някой от артикулите.

Получих мейл от Еконт да си чакам пратката от Манго, направена на 23.11.

# 1 841
От English home и от H&M всичко вече ми е изпратено. С Комсед няма свързване, утре изтичат 10 работни дни.

# 1 842
Еконт ми губят пратка и седи в РЦ от вчера насам, не е от Черния петък. Впрочем пратките ми Емаг минават с Спиди/Рапидо и Европат засега. Едната ми я разделиха на две.
От Спиди бях доволен докараха ми нещото още на 26.11.
Еконт - след 3 свързвания вчера и те всеки път пращат запитване, пакетчето ми си седи в РЦ и никои нищо не прави.
Европът не съм ползвал отдвана - нямам идея как са в момента, а интересното е че ми пратиха чупливи неща по тях (дано не ги намачкат, че са за подаръци).

# 1 843
https://blackbetty.bg/ Някой пазарувал ли е от този сайт? Излезе ми като реклама във фб.
Аз. Единствената ми забележка е бавната доставка - чаках една блуза почти 3 седмици.

# 1 844
Доволна съм от Фешън Дейс, за Комсед вече нямам думи, нито пратка, нито поне лоялна комуникация....

Общи условия

Активация на акаунт