Черен петък 2018

• 190 848
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Това лято по плажовете масово имаше хора с такова въздушно легло. Много им завидях, защото не го надуваш, а аз се мъчих над един дюшек за племенника. Лежаха на него по плажа, вкарваха го и като дюшек в морето. В петък поръчах едно за подарък. В OLX има доста предложения за такива, но гледам, че са с различни размери. За качество и марка нищо не мога да кажа.

# 526
  • София
Благодаря ви 😘😘

# 527
Ще има ли някъде намаление на бебешко спално бельо?

# 528
Аз  купих от English Home, миналата година на -70%.

# 529
Знаете ли кои мебелни магазини ще имат намаления?

# 530
Благодаря,но не намерих там каквото търся. Искам цял комплект с обиколник.

# 531
  • sofiq

Същия се купих от Кауфланд преди месец за 42 лв - беше на 50%,много съм доволна.

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 17:26 от ted.

# 532
  • Mostly in my mind
Аз следя за миксер и чопър. Ако някой попадне на нещо интересно, може да сподели.
В сайта на Зара има секция 23ти ноември  -40% и -50%. Още е празна. Вероятно в петък ще  я напълнят. Simple Smile

# 533
Комплекти с обиколници май имат в Minene, но не знам дали ще има намаления, виж в сайта.

# 534
Аз следя за миксер и чопър. Ако някой попадне на нещо интересно, може да сподели.
В сайта на Зара има секция 23ти ноември  -40% и -50%. Още е празна. Вероятно в петък ще  я напълнят. Simple Smile

И аз се оглеждам за пасатор 3 в 1,  поне 600 W да е. Искам Лидълски, на Силвър Крест за 40 лв, ама кой знае кога ще пуснат и не ми се чака

# 535
Детски хауърборд (така ли се казваше)? Закъснях ли за черния петък и къде мога да намеря такова чудо?

# 536
  • Пловдив
Детски хауърборд (така ли се казваше)? Закъснях ли за черния петък и къде мога да намеря такова чудо?
Виж в Комсед, намалението е 30%, важи и днес  Wink.

# 537
Аз следя за електрическа ултразвукова четка за зъби Philips, ако някой мерне нещо, нека да сподели! Wink

# 538
Поръчах днес детска такава от Техномаркет, беше с 20 лв под редовната цена. За възрастни понякога пускат с точки, две на цената на една. Наскоро май имаше такава промоция някъде.

# 539
Благодаря,но не намерих там каквото търся. Искам цял комплект с обиколник.
Хиполенд имаше комплекти, но аз пък не харесах материята. Комсед все още са с -30%.

Общи условия

Активация на акаунт