Черен петък 2018

• 190 902
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 540
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес по радиото чух, че The Mall ще работят до 00:00ч в петък (23.11)
От два часа съм в сайта на златната риба и пълня количка. Пълня, махам, слагам друго... Луда работа.

# 541
  • София
В Била има лоялна програма с Филипс: Комплект 2 бр. електрически звукови четки за зъби Philips Sonicare Healthy White HX6732/37 - Цена + 5 ТОЧКИ 123,99 лв.
В момента в Амазон има оферта за Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 за £89.99, което за мен не е най-добрата оферта. Преди малко повече от месец купих тази за £48.69 Цяла седмица ще пускат различни оферти и предполагам, че ще има много добра, ако офертата в Била не ви устройва.

# 542
Понеже ви следя но нямам време да пиша.Ако правилно съм разбрала черния петък ще е на 23.11,а не 30.11 което е последния петък от месеца всъщност. Също така пак да попитам магазини Тенденз дали ще се включи в намаленията?Попитах в магазина им в нашия град но персонала не знае.Търсим си боти с мъжа ми и за това ми трябва Тенденз. Също да Ви помоля да ми препоръчате някой сайт в който ще мога да намеря спортни екипи или анцузи както ги водят някъде- за мен и за мъжа ми.

# 543
  • София
 Кога ли ще качат списъците с намаленията в моловете?

# 544
  • София
Да не остана назад и аз се набълбуках вчера в Рино😀. Уредих се с разни буркани за съхранение, но нямам мейл за потвърждение.
За съпружеското тяло целия ноември става черен покрай промоциите, но да се надяваме че ще го преживее.😇

# 545
Аз следя за миксер и чопър. Ако някой попадне на нещо интересно, може да сподели.
В сайта на Зара има секция 23ти ноември  -40% и -50%. Още е празна. Вероятно в петък ще  я напълнят. Simple Smile
Аз не я виждам тази секция. Мислех в петък да ходя за яке, ако мога да го поръчам от сайта ще е супер.

# 546
По- рано пуснах какво е било намалено миналата година в Ринг мол, но ето още по- голям списък, на който попаднах. Не мисля, че тази година ще е по- различно.
https://www.promooferti.com/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%B … %BD%D0%B8-%D0%B8/

# 547
  • София
По- рано пуснах какво е било намалено миналата година в Ринг мол, но ето още по- голям списък, на който попаднах. Не мисля, че тази година ще е по- различно.
https://www.promooferti.com/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%B … %BD%D0%B8-%D0%B8/

Да, аз този от Ринг го видях, но там няма доста от магазините, които са в другите молове.
Благодаря за този списък. 😊

# 548
Понеже ви следя но нямам време да пиша.Ако правилно съм разбрала черния петък ще е на 23.11,а не 30.11 което е последния петък от месеца всъщност. Също така пак да попитам магазини Тенденз дали ще се включи в намаленията?Попитах в магазина им в нашия град но персонала не знае.Търсим си боти с мъжа ми и за това ми трябва Тенденз. Също да Ви помоля да ми препоръчате някой сайт в който ще мога да намеря спортни екипи или анцузи както ги водят някъде- за мен и за мъжа ми.

Миналата година си купих боти от Тенденз, бяха се включили в Черния петък, но не помня до колко процента стигаха намаленията.

# 549
Здравейте, имате ли представа дали в Пийк едн Клопенбърг има намаления за черния петък?

# 550
  • Mostly in my mind
Аз следя за миксер и чопър. Ако някой попадне на нещо интересно, може да сподели.
В сайта на Зара има секция 23ти ноември  -40% и -50%. Още е празна. Вероятно в петък ще  я напълнят. Simple Smile
Аз не я виждам тази секция. Мислех в петък да ходя за яке, ако мога да го поръчам от сайта ще е супер.
Действително и аз в момента не го виждам. Явно са го премахнали.

# 551
Здравейте, търсих из форума дали има писано, но не намерих. Айко включват ли се в Черния петък? Знам, че често имат намаления на цели отдели, но това което съм харесала в момента е на редовна цена. И тя ме устройва по принцип, но така или иначе петъка предстои. Ако намалението е примерно 10% на всичко хич няма и да се занимавам, но ако е повече ще изчакам. Благодаря!

# 552

Не ви препоръчвам - тези след 2-3 месеца се напукаха, иначе горе-долу вършат работа. Но за по-сухо време

# 553
Получила съм това от Арлен:
Цитат
От понеделник до ЧЕРЕН петък с нарастваща отстъпка! От днес до понеделник всички продукти в Арлен с 10% намаление. Вторник- 20% за избрани марки, Сряда -30% за избрани марки,
Четвъртък -40% за избрани марки.

Петък -50 до -70% намаление на избрани марки и продукти. Това е вашата Big Crazy Week - грабни любими марки и продукти на специални цени!

Промоциите са валидни до 23.11.2018г. вкл. или до изчерпване на количествата!

# 554
  • някъде там
https://www.timberlandeshoes.com/
НЯКОЙ ПАЗАРУВАЛ ЛИ Е ОТ САЙТА, ЧЕ ЦЕНИТЕ СА УАУ

Общи условия

Активация на акаунт