Черен петък 2018

• 190 705
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 975
  • ГО
English home имат 70% на почти всичко. Имат и безплатна доставка над 100лв.

Вчера си купих неща от English home,  70% на всичко е Simple Smile
И в магазините ли е така ? Комплект плик с две калъфки (двоен размер излиза около 35лв в сайта), а нещата наистина са им качество.
Предполагам, че и в магазините ще е така. Не пише, че важи само он лайн. Аз също поръчах спално бельо, че и завивка взех, за подарък ще са.

# 976
В Бенетон

🖤 BLACK WEEK за всички Benetton Fidelity картодържатели стартира от ДНЕС! 🖤
Вече можете да се възползвате от 30% намаление на всички артикули от сезон есен/зима 2018. Намалението е валидно до 25.11 вкл.

Черната седмица стартира първо за Вас! Очакваме ви!

# 977
  • вкъщи
В Паоло Ботичели дали ще има? Че съм харесала едни боти..

# 978
  • София

Ще има намаление и в Сефора. 30% и 25%.

Какво значи това и къде го прочете?

25% на парфюми и 30% на няколко палитри и избрана козметика-серума на Фарсали, хайвереният крем на Ла Прери, един крем на Диор. Всеки ден публикуват на фейсбук страницата си информация кои продукти ще са намалени.

# 979
  • Варна
Оф, много ги мразя такива изпълнения - на час по лъжичка. Чудят се как на по-интересни да се правят ама е голямо неудобство за клиента и аз лично такива ги отсвирвам. Нямам нерви да им следя всяка дреболия всеки ден. Ето, сега и Ардес ме ядосаха. Гледам и те такива пишат - нам колко си продукта ще бъдат намалени ама не казват кои. А в петък като се юрне народа, сайтът ако не блокира поне веднъж, на пък! Ми кажете ги тия неща и всеки да си прави сметката, то голяма тайна, голямо чудо.

# 980
  • София, България
Гледам, че и ИКЕА са обявили Черен петък с до 60% намаления от 23-ти до 25-ти. Но мисля, че само на място в магазина са намаленията. Не и онлайн.

# 981
  • София
В Лили дали ще има? Имам поръчка за парфюма на Риана, в ДМ го няма.

# 982
  • Варна
Алилуя, дочаках обувки.бг. Пуснали са промо код на детски обувки за днес и поръчах каквото исках на добра цена. Само някаква нова дивотия ме спъна да платя с карта, искат допълнително някакъв код, който трябва да получа от банката, предния път не са ми го искали. Ама нейсе, ще платя при доставката и толкоз.

# 983
В Паоло Ботичели дали ще има? Че съм харесала едни боти..
Ще имат, до 50%.
HighSpeed, 3D код ли? Дават го и по телефона, аз моят така го взех. На другата карта при ПИН кода го имаше.

# 984
  • софия

23-25.11

# 985
  • Варна
Може, ама аз лятото купувах пак от тях, пак с карта плащах и нищо такова не искаха. Мина си плащането веднага. Сега какво им става, не знам. Да кажеш за 300 лв да става дума, а то за 30.

# 986
www.emag.bg/guide/black-friday-guide-2018

Емаг пуснаха част от продуктите, които ще бъдат намалени в петък, дано не са само минимални количества...

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 18:14 от Мацорана

# 987
  • Варна
https://www.emag.bg/guide/black-friday-guide-2018

Емаг пуснаха част от продуктите, които ще бъдат намалени в петък, дано не са само минимални количества...

На тези са написали колко количества ще пускат - дано да са толкова наистина! Simple Smile

# 988
В Бенетон

🖤 BLACK WEEK за всички Benetton Fidelity картодържатели стартира от ДНЕС! 🖤
Вече можете да се възползвате от 30% намаление на всички артикули от сезон есен/зима 2018. Намалението е валидно до 25.11 вкл.

Черната седмица стартира първо за Вас! Очакваме ви!
Защо само с карта?! Crossing Arms

# 989
Спорт депо ще имат намаление от 20-50% на всички артикули.Поне така пише на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт