Черен петък 2018

• 190 591
  • 2 189
  •   2
Отговори
# 150
Към момента оборота на всички онлайн магазини осезаемо е по-нисък и се усеща затишието на клиентите преди черния петък Simple Smile Само информативно го казвам.

# 151
В тенденз правиха ли миналата година?
Чакам го с нетърпение Simple Smile

# 152
25% ще е и тази година в Хиполенд

На коя дата ще е?

# 153
В тенденз правиха ли миналата година?
Да, включват се.

# 154

На коя дата ще е?

Аз не откривам нищо за черен петък 2018 в Хиполенд, на сайта им нищо няма.

# 155
  • Mostly in my mind
На мен ми казаха 16 ноември луд петък в Хиполенд. Simple Smile

# 156

На коя дата ще е?

Аз не откривам нищо за черен петък 2018 в Хиполенд, на сайта им нищо няма.

Още е много рано да бъде обявена датата, обявяват я седмица преди това. Има реклами и по радиото, и по телевизията. 

# 157
Здравейте, в магазина на Guess  в The Mall спомняте ли си колко бе намалението миналата година? В търсене съм на чанта/раница.

# 158
Здравейте, а знаете ли за Timberland магазините минали години дали са правили черен петък? Simple Smile

# 159
Да, тогава е. На мен ми каза управител на магазин, това че го няма в сайта, не означава че ви подвеждам:) Споделям да е полезно за всички:)

# 160
И после защо хората нямат доверие в онлайн пазаруването. Пускам снимка, в ляво е нов сайт, който явно се готви да избие рибата за черния петък. В дясно е стандартен читав сайт за продажба на часовници. По кода се вижда, че моделът е един и същ. Нямам какво повече да кажа Simple Smile

# 161
  • Mostly in my mind
Да, тогава е. На мен ми каза управител на магазин, това че го няма в сайта, не означава че ви подвеждам:) Споделям да е полезно за всички:)
И аз така. За да сме си полезни. Wink

# 162
Здравейте, освен emag и Ardes, бихте ли ми препоръчали и други онлайн магазини за техника и най-вече за смартфони?

# 163
  • Сливен
Отностно емаг ,днес гледах за един модел телефон,в емаг е 459лв,в техномаркет и технополис 349лв,в сайтове само за телефони 299-319лв в зависимост от цвета.

# 164
Здравейте, освен emag и Ardes, бихте ли ми препоръчали и други онлайн магазини за техника и най-вече за смартфони?

Само не избирайте фирма Мовен, защото са некоректни и не признават гаранция!
В Емаг си предлагат телефоните също така.

Общи условия

Активация на акаунт