Черен петък 2018

• 190 525
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Подайте го към КЗП
И после защо хората нямат доверие в онлайн пазаруването. Пускам снимка, в ляво е нов сайт, който явно се готви да избие рибата за черния петък. В дясно е стандартен читав сайт за продажба на часовници. По кода се вижда, че моделът е един и същ. Нямам какво повече да кажа Simple Smile

# 166
  • Варна
Що? Всеки може сам да си определя цените на стоките. Ако искат и за 10 бона могат да го продават часовника.

# 167
Що? Всеки може сам да си определя цените на стоките. Ако искат и за 10 бона могат да го продават часовника.

И да, и не. За някои неща е така, за други си има закони. Има си и официални вносители, и много, много други подробности. Ако продаваш нещо, което ти си произвел - продавай го за стотинки или милиони. Но при такива марки, независимо дали за часовници, дрехи, техника, си има специфични правила, които се определят както от производителя, така и се регулират от държавата. В същото време за Black friday също си има точни правила и всички те, и горните и тези, са с единствената цел да защитават потребителя. Така че това дали ще прецака някой или ще подбива цените на конкуренцията реално е най-малкия фактор Simple Smile

# 168
  • В сбъднатите си мечти :)
Някой има ли спомен от мин.година дали Комсед имаха черен петък?... Че от яслата на малката сме харесали от там подаръци за Коледа за децата и се чудя дали да чакаме датата :p

# 169
Да, имаха. Беше 1-2 седмици след черния петък в Хиполенд. По спомен беше 30 процента на всичко в магазина.

# 170
  • София
Записвам се да ви следя. Ще трябва да си купувам нов телефон, колкото и да не ми се занимава да избирам. Много мразя да проучвам кой е добър и кой не. Поне някоя изгодна цена да хвана.

# 171
 ТЕХНОМАРКЕТ Време за Пазаруване 2, Смазващи Цени 8-30.11 2018 → Сега или никога ! Отстъпки до -70%
Това ми излезе сега, но при тях обикновено сайта бъгва, а и с очите си видях, че никакво намаление реално не правят, за 2 наблюдавани от мен поне продукта, просто пишеше по- висока цена

# 172
Здравейте, знаете ли къде ще има хубави намаления на спорни дрехи и кецове  Converse? Blush

# 173
  • София
Записвам се, само да намеря малко време и ще ви изчета. Благодаря за темата.

# 174
  • София, България
Може би в SportDepot-о? Или в FashionDays ако направят Черен петък Simple Smile

# 175
Може би в SportDepot-о? Или в FashionDays ако направят Черен петък Simple Smile

във Fashiondays правят редовно черен петък, поне последните 2 години имаше, надявам се и тази година да пуснат добри оферти, но пък и да не са единични бройки, че и това им е коронния номер на повечето онлайн магазини.

# 176
По време на черния петък ще търся филми за инстантните фотоапарати InstaMix mini , защото една кутийка с 10 снимки е 20 лева в момента. Ако някой намери промоция на тях - моля да сподели Simple Smile

# 177
Аз пък търся космонавт на Mayoral 80см , но цената е към 90лв и ми се вижда малко много, така че ако знаете за някои бебешки магазини с участие в черният петък без хиполенд и комсед?

# 178
Аз пък търся космонавт на Mayoral 80см , но цената е към 90лв и ми се вижда малко много, така че ако знаете за някои бебешки магазини с участие в черният петък без хиполенд и комсед?

До 10.11 има -40% на всичката налична колекция 2018 на Майорал в Комсед във физическите магазини и онлайн. Отразяването на намалението става с генериране на талон през имейл адрес. Може да погледнете дали имат налични и съответно размерите.

# 179
  • София
Записвам се и аз да следя . Търся си пералня със сушилня и климатик Hug

Общи условия

Активация на акаунт