Черен петък 2018

• 190 424
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 180
Да знам за Комсед, но няма търсения размер. Благодаря ви все пак.

# 181
  • Тра-ла-ла
Deichmann имат ли черен петък онлайн и оффлайн? Колко процента е намалението?

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 22:45 от Джулая

# 182
Аз пък търся космонавт на Mayoral 80см , но цената е към 90лв и ми се вижда малко много, така че ако знаете за някои бебешки магазини с участие в черният петък без хиполенд и комсед?

Космонавтчетата на ХМ са около 50-60 лв и са достаааа пипнати и качествени. Виж и там.

# 183
Кога е черния петък в Хиполенд? Че трябва да поръчвам подаръка за Дядо Коледа. 
Искаме да купим на Малчо и таблет, нещо мощно .... с голяма батерия, бърз и не безбожно скъп. Идея си нямам.

# 184
  • София
Кога е черния петък в Хиполенд? Че трябва да поръчвам подаръка за Дядо Коледа. 
Искаме да купим на Малчо и таблет, нещо мощно .... с голяма батерия, бърз и не безбожно скъп. Идея си нямам.

16.11

# 185
  • В центъра на тайфуна
Здравейте,някой с мнение за черния петък в Турция?

# 186
  • при моите любими
Някой да знае дали ще има черен петък в Plesio? Интересува ме не техниката. Дъщеря ми си е хареса цяла ученическа серия и всичко на куп ще ми излезе солено и бих била много доволна да ги намалят малко. Simple Smile

# 187
  • София
Хубави намаления на черния петък правят тук http://bigbag.bg/ Трябва да се следи, защото сменят намалението на всеки час, но са 50%, понякога и повече % на хитови заглавия  и съм много доволна. Няколко години зареждам коледни подаръци от тук Wink

Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

♥ HAPPY ♥, купувала ли си тениски от този сайт? Намирам нещо, което зная, че ще се хареса като подарък на близък човек, но нямам представа качеството дали отговаря на цената на тениската?

# 188
Съжалявам, само игри съм взимала. Имат и реален магазин, а и са много коректни и любезни, може да попиташ...мисля, че тениски и аксесоари не участват в ЧП, но може и просто да не съм обърнала внимание.
Миналата година вземх Баталия на половин цена, по-минали години Убонго, Каркасон, Катан и т.н....на 50 и повече процента...безпаралелни цени.

# 189
  • София
Съжалявам, само игри съм взимала. Имат и реален магазин, а и са много коректни и любезни, може да попиташ...мисля, че тениски и аксесоари не участват в ЧП, но може и просто да не съм обърнала внимание.
Миналата година вземх Баталия на половин цена, по-минали години Убонго, Каркасон, Катан и т.н....на 50 и повече процента...безпаралелни цени.

Много ти благодаря! Ще звънна по телефона, за да попитам за тениските, тъй като онлайн повечето са или изчерпани, или номерата не ме устройват.
Игрите наистина са доста изгодни при такива намаления. Hands V

# 190
  • Бургас
И аз се включвам темата, ще дебна за Лего и евентуално за други неща за подаръци. Ако някой има информация за Легото, от къде може да се вземе най-изгодно, мега паковете, ще съм благодарна!

# 191
  • София
Някой да знае дали ще има черен петък в Plesio? Интересува ме не техниката. Дъщеря ми си е хареса цяла ученическа серия и всичко на куп ще ми излезе солено и бих била много доволна да ги намалят малко. Simple Smile

Да в плесио има, миналата година купихме на синът ми екшън камера на черният петък.

# 192
  • София

# 193
  • София

Да в плесио има, миналата година купихме на синът ми екшън камера на черният петък.

Meri_vel,

И моят син споменава, че иска слушалки и камерка. Каква взехте вие и с какво намаление беше - може ли инфо?

# 194
  • София

Meri_vel,

И моят син споменава, че иска слушалки и камерка. Каква взехте вие и с какво намаление беше - може ли инфо?

Meri_vel,

https://plesio.bg/action-kameri-c-69981370/turbo-x-action-cam-ac … 200-p-325571.html

Ето тази взехме миналата година, редовната цена и беше 120лв ,на черния петък я купихме за 85лв,синът ми е много доволен от качеството на снимане 4К. Камерата не върви с microSD карта,трябва отделно да си купите ,но задължително е да вземето за снимане 4К, те са по скъпи от обикновенните карти цените им почват  от 80лв нагоре.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 22:38 от meri_vel

Общи условия

Активация на акаунт