Черен петък 2018

• 191 028
  • 2 189
  •   2
Отговори
# 390
Например кутиите за хляб на Брабантия Simple Smile Намалени са от 70 лв на 35. Даже в Амазон ги няма на тези цени. Мислех да поръчам една, но се опасявам, че много ще дрънчи при затваряне на капака този метал Grinning И затова ще търся пластмасова

# 391
  • Берлин
Мишелин,моята е такава. Има уплътнение и не дрънчи. Страхотна е

# 392
  Grinning

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 16:19 от *Виви*

# 393
Мишелин,моята е такава. Има уплътнение и не дрънчи. Страхотна е

Ох, ще я мисля още малко тогава Simple Smile) Не знам за другите артикули на Рено, но Брабантията е на добра цена

# 394
  • Зеленият рай в сърцето на България
Например кутиите за хляб на Брабантия Simple Smile Намалени са от 70 лв на 35. Даже в Амазон ги няма на тези цени. Мислех да поръчам една, но се опасявам, че много ще дрънчи при затваряне на капака този метал Grinning И затова ще търся пластмасова

Аз имам https://reno.bg/kuhnya/kutii-za-sahranenie-na-produkti/kutiya-za … liant-steel-18017 която тук намалена от 107 на 53 лв. Преди около 2 месеца я купих за 80 и няколко лева. Така че е доста добро намаление. И този модел не дрънчи, много е стилна.

Наистина човек преди да предприеме покупка трябва да провери цената на няколко места, за да не остане прецакан от измамно намаление.

# 395
Момичета, разгледах и аз този сайт рено, но за мен има доста нереални - тип емаг.
Няколко неща вече намирам и в други сайтове на същата цена - без да има намаление.

Прави ми впечатление има доста артикули на марката Muhler, примерно преса за коса ме интересува. Някой с впечатление от качеството на продуктите на тази марка?

# 396
Имате ли представа дали ще има черен петък в Andrews ladies?

# 397
Поръчах от Reno и Хиполенд - изключителноо съм доволна както винаги и от двата сайта.

# 398
И аз поръчах от Рено. Бг. Не забелязах цените да са завишени или поне на тези неща, които поръчах. Поръчах разни кухненски съдове за готвене.  Редовната цена на артикулите е толкова, колкото в поне още 2-3 сайта, а във физически магазин едното нещо дори е по- скъпо. Доволна съм, че ги хванах на 50% намаление. Сега остава да дойдат и всичко да им е наред. За първи път поръчвам от сайта и не знам за колко дни ще пристигнат, но не са ми спешни. За мен са си.

# 399
В ХМ има намаление на определени стоки във физическия магазин.
Обозначени са със специален червен етикет.

# 400
  • София
И мен ме подхлъзнахте с това Рено. Grinning 18 неща поръчах! Grin

В своя защита - още имам неща за дома, които ми липсват.

# 401
Аз мислех някоя тенджера или тиган, ама не ми се рови да гледам кои са им хубави

# 402
  • София
Кога започват коледните намаления  (20-30%+) на дрехи?

По темата:
Тед ще участват с матраци, но не попитах с колко %.

# 403
  • София
Имате ли спомен в детски магазин за дървени играчки Playsense, в Парадайс, колко е било намалението миналата година?

# 404
Аз мислех някоя тенджера или тиган, ама не ми се рови да гледам кои са им хубави

Половината им тенджери са Muhler, не знам дали са хубави. Нещо не ми вдъхват доверие.

Общи условия

Активация на акаунт