Черен петък 2018

• 190 796
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Официално обявяване на черния петък от Парадайз и The mall - 23.11. Като The mall ще работи до полунощ. Пише, че скоро ще качат списъците.

# 586
  • софия
Знаете ли дали ще има черен петък за тези цигари iqos или подобни?

# 587
Тези от комсед за супер бавни. Поръчката ми все още не потвърдена, от петък. Crossing Arms

# 588
  • out of space
Кога ще са намаленията в Сефора, че нещо не дочух от рекламата?

# 589
  • София
За театър Българска армия.

# 590
Тези от комсед за супер бавни. Поръчката ми все още не потвърдена, от петък. Crossing Arms

Нямам потвърждение на поръчките нито от Хиполенд, нито от Комсед или от Рино.Седя си в неведение.
По пронцип с Комсед и Хипо до сега проблем не съм имала, та не съм се и притеснила.

# 591
  • на последния етаж
Кога ще са намаленията в Сефора, че нещо не дочух от рекламата?
23-25.11

# 592
Пуснах огромни поръчки и в комсед и Хиполенд и още не са потвърдени. Надявам се да ми изпратят всичко ,че доста изгодно ми излизат някои стоки.

# 593

Нямам потвърждение на поръчките нито от Хиполенд, нито от Комсед или от Рино.Седя си в неведение.
По пронцип с Комсед и Хипо до сега проблем не съм имала, та не съм се и притеснила.
От reno.bg не пращат потвърждение. И аз сутринта питах тук, а малко след това получих съобщение, че съм я получила в посочения от мен офис.

# 594
  • В полите на Витоша :)
От Рено пращат ли с право на преглед? Поръчах 2 сервиза за хранене + други чупливи неща и ми се иска да мога да ги видя преди да платя.
Попитай куриера има ли преглед, ако няма след като платиш го помоли да остане - отвори пратката и ако нещо е счупено той ще напише протокол.
Така съм процедирала с техномаркет хоум, и са ми изпращали повторно счупен артикул. Simple Smile 

Благодаря ти! Дано не е някой нервак куриерът Grinning

# 595
На А1 черните седмици са с добри оферти. Снабдих се с бюджетен смартфон за без пари.

# 596
  • Варна
Здравейте, търсих из форума дали има писано, но не намерих. Айко включват ли се в Черния петък? Знам, че често имат намаления на цели отдели, но това което съм харесала в момента е на редовна цена. И тя ме устройва по принцип, но така или иначе петъка предстои. Ако намалението е примерно 10% на всичко хич няма и да се занимавам, но ако е повече ще изчакам. Благодаря!

Чух по радиото, че ще имат намаление -16.67% на всички стоки, които не са намалени от 21.11 до 25.11.

# 597
  • Варна
Хиполенд нали имаха -25% на всичко в петък, поръчах кукла на моята дъщеря, наплашиха ме по мейла, че има вероятност да дойде в началото на декември чак, заради наплива, но куклата дойде още днес сутринта.

Аз дебна обувки.бг дали няма да пуснат общо намаление или поне някой промо код, но засега няма нищо на сайта им.

# 598
Трябва ми нов план за интернет, телевизия  при Виваком - при тях има ли Черен петък?

# 599
  • София

От 60 лв сега е на 53,99лв да се надяваме че ще го намалят още до петък

Общи условия

Активация на акаунт