Черен петък 2018

• 190 775
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Тази информация за безплатното Glo,от къде дойде??

# 676
  • при моите любими
A на мен днес ми изпратиха мейл Рапидо, че пратката от Комсед ми е в тях и ще ме уведомят скоро, кога ще ми я доставят.

# 677
  • Пловдив
Здравейте може ли да споделите дали и на вас от Рено не ви изпратиха цялата поръчка, че моята е на стойност 55лв. А днес получих съобщение че утре ще ми доставят за 35лв. Незнам какво се случва. А от Хиполенд още нищо не съм получила
При мен е подобна историята и звъннах на телефона, посочен за изпращач. Една много любезна дама ми каза, че имат няколко склада и съответно различните артикули ги изтеглят от различни складове. Моята поръчка ще дойде на три части, но няма да се начисли такса, тъй като общата сметка е над 40 лв. Wink

Имам смс от ССС. Намаление от днес до 25-ти -20% на всичко!

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 19:02 от sunflower

# 678
А, дано! Моята пор. от Рино е на стойност 84 лв. -  2 спота с лампи, поставка с бурканчета за подправки и 2 дървени закачалки - вероятността да са в различни складове я"надушвам" Simple Smile Нищо не са ми писали, не са ми звъняли...

# 679
Почвам да се изнервям вече с пратките от Хиполенд и комсед. Няма никакво развитие ,а като гледам има вече доста изпратени.

# 680
  • София
Има ли някъде списък с магазините и какви намаления са обявили?

Ако питаш за моловете, още няма списъци.

# 681
  • София
Здравейте и от мен, аз също чакам пратка от Хиполенд и много ме притеснява срока, който дадоха в имейла - 05.12.18 г. :/

# 682
Моята поръчка от Хиполенд също няма никакво развитие, стои си със статус Нова. Но се надявам да няма проблем, само една играчка е, другите неща си ги взех от физическия магазин.
Срокът е такъв, тъй като първата година беше голямо мазало с пратките, сега вече май влезнаха в час и няма толкова проблеми.

# 683
Здравейте и от мен, аз също чакам пратка от Хиполенд и много ме притеснява срока, който дадоха в имейла - 05.12.18 г. :/

Срокът го имаше обявен още в промоционалните условия на сайта.

# 684
  • София
А аз умишлено не поръчах от Комсед /нищо,че беше по-голямо намалението/, понеже пишеше срок 1 месец, а в Хиполенд не видях никъде да има срок и реших, че ще са по-бързи.
В baby.bg ще има много сериозни намаления на 22 и 23 ноември.

# 685
  • Балчик
Аз бих се комбинирала с някой за талисмани на Пандора Simple Smile
И как по-точно, като третият е безплатен, за кого ще е, като всеки си купи по 1?

# 686
  • Пловдив
Ако вземат на една цена, например 76 лв./бр. - 2х 76 = 152 - това трябва да платят, но го делят на 3 и идва около 50 лв. / бр. Wink

# 687
  • София
Тази информация за безплатното Glo,от къде дойде??
От мен😁 ММ си взе преди няколко дни.

# 688
Къде се очакват намаления на зимни якета?

# 689
  • Балчик
Ако вземат на една цена, например 76 лв./бр. - 2х 76 = 152 - това трябва да платят, но го делят на 3 и идва около 50 лв. / бр. Wink
Аха, с две думи си плащат всички талисмани. Аз мислих, че всеки цели безплатен.
А зимната колекция не участва само за безплатния ли или изобщо даже в първите два?

Общи условия

Активация на акаунт