Черен петък 2018

• 190 788
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 660
Ето излязоха какви ще са намаленията в baby.bg за черния петък

https://www.baby.bg/bf2018/

# 661
Знаете ли дали ще има черен петък за тези цигари iqos или подобни?
Е, GLO - то в Repley ги дават без пари при покупката на един стек цигари за устройството.
Къде е този магазин Repley, може ли малко инфо?

Абе, името съм объркала малко 🤣 ето тези магазинчета, по моловете ги има, в някои Кауфланди
 https://lagardere-tr.bg/relay-2/

Може ли повече инфо за цена? 

# 662
  • София
Както и Техномаркет и Технополис с - 10%.Wink
Оу, какво намаление.  Rolling Eyes
Това е подигравка, честно казано.

Ще се учудиш колко народ има в магазините. Bowtie То ако купуваш пералня и сушилня са си 200лв примерно, ама да.. като цяло нищо общо с реални намаления с мащаб Черен петък Grinning
Аз от намаленията на Техномикс бях доволна миналата година и от обслужването във физическия магазин.

Смях голям 10% , макар, че за по скъпите неща 10% са ок.

Аз имам подаръчен ваучер и дебна една сушилня и сигурно ще я взема в петък.
По принцип съм фен на ТехноМИКС, цените са им най изгодни и имат доста често намаления, САМО от там пазарувам последните 5/6 години.

# 663
  • София
Знаете ли дали ще има черен петък за тези цигари iqos или подобни?
Е, GLO - то в Repley ги дават без пари при покупката на един стек цигари за устройството.
Къде е този магазин Repley, може ли малко инфо?

Абе, името съм объркала малко 🤣 ето тези магазинчета, по моловете ги има, в някои Кауфланди
 https://lagardere-tr.bg/relay-2/

Може ли повече инфо за цена? 
Около 50 лв. е стека цигари,  устройството е подарък. 

# 664
Както и Техномаркет и Технополис с - 10%.Wink
Оу, какво намаление.  Rolling Eyes
Това е подигравка, честно казано.

Ще се учудиш колко народ има в магазините. Bowtie То ако купуваш пералня и сушилня са си 200лв примерно, ама да.. като цяло нищо общо с реални намаления с мащаб Черен петък Grinning
Аз от намаленията на Техномикс бях доволна миналата година и от обслужването във физическия магазин.

Смях голям 10% , макар, че за по скъпите неща 10% са ок.

Не са ОК 10%. Подигравка си е.

# 665
Търся часовник, освен Casio, има ли други, които преди са се включвали?

Доста марки ще се включат, но повечето от Петък. Casio решиха да го направят седмица, вместо уикенд Simple Smile Единственото, което мога да препоръчам - марков часовник само от доказани магазини - било то официалните представители или такива, които работят с тях и са специализирани в продажба на часовници - цените и намаленията са еднакви, но може да си сигурен какво купуваш и най-вече, че ще има и обслужване след това. Магазините, които продават от всичко по много, било то и марково, не са добър избот за пукупка на такъв тип стока по ред причини.

# 666
Днес ми дойде пратката от eMAG, в петък поръчах и днес още сутринта дойде. Не можах да дочакам Черния петък, но пък и продуктът ми беше с изчерпана наличност и се радвам, че успях да купя последната бройка.

# 667
  • София, Лагера
Аз също съветвам да гледате цените и на други магазини. В Технополис хладилника, който искам, е 1850 лева. С 10% отстъпка става 1665. Купих го миналия петък на промоция от Техномаркет за 1400, без да е Черен петък там. Разликата е немалка.

Пералнята, която исках е 1550. Взех я за 1400 от Техно микс в петък, без да е Черен петък.

# 668
  • Разград
Моята поръчка от Хиполенд, днес дойде.
От Комсед я няма, но получих имейл, че едната книга не е налична и дотам. Пишат ми нещо си, че някои артикули били малко на брой, но дали ще има за мен, аз не разбрах!

# 669
Аз бих се комбинирала с някой за талисмани на Пандора Simple Smile
И аз съм навита. Каква е офертата?

# 670
Мацки знаете ли нещо за спортни магазини? Тип Nike, Adidas, Intersport, Sportdepot и каквито там се сетите? Също за Oysho се интересувам, че съм хвърлила око на едно халатче.

# 671
Здравейте може ли да споделите дали и на вас от Рено не ви изпратиха цялата поръчка, че моята е на стойност 55лв. А днес получих съобщение че утре ще ми доставят за 35лв. Незнам какво се случва. А от Хиполенд още нищо не съм получила

# 672
Здравейте,Декатлон участват ли с намаления около Черния петък или Коледа?

# 673
Има ли някъде списък с магазините и какви намаления са обявили?

# 674
  • Beyond the stars
Здравейте,Декатлон участват ли с намаления около Черния петък или Коледа?

Следих една година упорито заради една палатка, ама в нищо такова не се включват те.

Имам смс от Спийди за поръчката от Хиполенд за утре. Тъкмо за един рожденик в петък ще са навреме нещата. Blush

Общи условия

Активация на акаунт