Черен петък 2018

• 190 788
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 645
В много сайтове има на десеторна цена неща от Алиекспрес, затова като видите нещо, което не е със сигурност марково или уникално, проверявайте първо там.
Впрочем, намаленията на Алиекспрес са фалшиви - първо вдигат цените, после намалят - така наречените намалени цени си ги има през повечето време. Знам че това не е за тази тема...

# 646
ИКЕА

Черният петък наближава. Приготви се за дълъг списък с много специални предложения с отстъпка до -60% в магазин ИКЕА София.
23-24-25.11.2018г.

Това имам във ФБ.

# 647
  • Хасково
Знаете ли дали ще има черен петък за тези цигари iqos или подобни?
Е, GLO - то в Repley ги дават без пари при покупката на един стек цигари за устройството.
Къде е този магазин Repley, може ли малко инфо?

# 648
  • София
Знаете ли дали ще има черен петък за тези цигари iqos или подобни?
Е, GLO - то в Repley ги дават без пари при покупката на един стек цигари за устройството.
Къде е този магазин Repley, може ли малко инфо?

Абе, името съм объркала малко 🤣 ето тези магазинчета, по моловете ги има, в някои Кауфланди
 https://lagardere-tr.bg/relay-2/

# 649
  • Beyond the stars
Ей сега ме хвана яд за това reno.bg, ма късно видях темата, пък и сайтът сефте го чувам.
Интересно, Икеа за пръв път се включват.

# 650
Търся часовник, освен Casio, има ли други, които преди са се включвали?

# 651
  • В полите на Витоша :)
Тъкмо си взех нещата от  reno.bg. Има преглед преди плащане. Всичко е наред. Доволна съм.

Супер! Радвам се, че всичко е точно. Преди малко ми се обадиха да ми кажат, че 1 тенджера не е налична, всичко друго ще дойде с 2 отделни пратки и ще имам право на преглед Simple Smile Питах за доставката - безплатна ще е.

# 652
Тъкмо си взех нещата от  reno.bg. Има преглед преди плащане. Всичко е наред. Доволна съм.

Аз също сега получих 3-те бр. пратки- нямам начислена доставка и всичко е наред Simple Smile

# 653
  • София
Извинете, включвам се от раз, но нямам време да чета темата назад. Много сте писали.
Някъде очертава ли се намаление на детски дрехи, както и на мъжки официални обувки?

# 654
Аз бих се комбинирала с някой за талисмани на Пандора Simple Smile

# 655
Тези от комсед за супер бавни. Поръчката ми все още не потвърдена, от петък. Crossing Arms
Пуснах огромни поръчки и в комсед и Хиполенд и още не са потвърдени. Надявам се да ми изпратят всичко ,че доста изгодно ми излизат някои стоки.
+1
 Tired
Надявам се да ми пристигне всичко, -30% е добре за всичко което поръчах.

Поръчката ми от Хиполенд в сайта им
Е със  статус  все още на нова. А по имейл нищо не съм получила. Има ли някой на същото положение. Пуснах я петък 7ч.сутринтс

# 656
Някой се интересуваше за намаление на книги.
https://www.ikhermes.bg/news/book-days-knizhni-dni-samo-na-www-h … o-24-noemvri.html

# 657
  • Ловеч
Аз бих се комбинирала с някой за талисмани на Пандора Simple Smile
И аз съм навита да се комбинирам за талисман на Пандора

# 658

Поръчката ми от Хиполенд в сайта им
Е със  статус  все още на нова. А по имейл нищо не съм получила. Има ли някой на същото положение. Пуснах я петък 7ч.сутринтс
Миналата година ми се забавиха малко нещата от Хиполенд, но всичко пристигна. Тази година реших да поръчам от комсе, заради по голямата отстъпка и поради лошото време. И те се бавят, дори не ми отговарят в чата на сайта си. Несериозна работа. Naughty

# 659
Няколко години подред поръчвам и от двата магазина, бавят се но всичко идва.Малко бавно потвърждават поръчките, но мисля и в общите условия беше написано до колко време ще я потвърдят.Аз в момента нямам потвърждение нито от Хипото нито от Комсед.И на двете места пазарувах.

Общи условия

Активация на акаунт