Черен петък 2018

• 190 810
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 630
В "Зора" също ще има черен петък на 23.11.
Миналата година се възползвах, имаше намаление, но ми скъсаха нервите с доставка и монтаж.

# 631
Относно питанките за моловете, в целия мол има отстъпки в магазините.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 00:27 от Не се сърди, човече

# 632

Миналата година към сряда почнаха да рекламират, та мисля, че традиционно ще се включат на 23.11. Както и Техномаркет и Технополис с - 10%.Wink

А дано .... че дебна един хладилник Simple Smile

# 633
На А1 черните седмици са с добри оферти. Снабдих се с бюджетен смартфон за без пари.
С подписване на нов договор ли важат офертите?
Да.

# 634
Много трябва да се внимава покрай тези намаления, поръчах си от емаг часовник уж с 50% намаление, и какво да видя днес в магазин за часовници той просто  си е бил на редовна цена....
Обаче супер щастлива останах от РИНО - СТОКИ ЗА ДОМА https://reno.bg/  Вчера - 50%, днес - 40%, е на това вече му казвам истински черен петък. Отдавна си бях  набелязала по магазините разни необходими стоки за вкъщи, ама пусти пари за вкъщи все не остава ред, та сега е празник за мен... че и успях скъпи по принцип неща да си купя сега на супер цена.
Мога да се изкажа много по въпроса с Емаг и часовниците, защото с часовници се занимавам, но няма. Тя дама го е казала. Интересно ми е, от професионално любопитство, с какви документи Ви го изпратиха, каква и как е попълнена гаранционната карта, ако има такава Simple Smile

# 635

Как мога да видя, обявено ли е? С колко ще е намалението?  newsm78

# 636
  • София
Не знам с колко ще е намалението, но ще има такова със сигурност. От служители знам.

# 637
Не знам с колко ще е намалението, но ще има такова със сигурност. От служители знам.

Аха, ясно. Благодаря!  bouquet
И на матраци Тед ще има Черен петък, петък и събота -23.24.11.!

# 638
    Миналата година се възползвах, имаше намаление, но ми скъсаха нервите с доставка и монтаж.

При мен пък обратно. Наскоро имах проблем с един поръчан хладилник, който сама бях объркала. Купен в промоция, замениха ми го с правилния месец по-късно. Бяха сууупер любезни, жената ми се извини хиляда пъти, а вината дори не беше тяхна.

# 639
    Сайбър седмицата в амазон започна днес, има детски таблет намален Kindle Fire HD 10 Simple Smile
    Този таблет го гледах още миналата година, но понеже нищо не разбирам да питам - това нормален пълнофункционален таблет ли си е, в смисъл може ли да му се качват разни програми и файлове като на обикновените, да рови в интернет и т.н.? Даже не знам за какво точно се ползват таблетите, защото нямам такова чудо Embarassed
    Би трябвало да е нормален таблет, но детския има допълнителни функции за ограничаване на времето за ползване от деца, ограничаване до някакви ресурси на достъп. Има безплатен абонамент за амазон неща за деца(книги, филми, музика) 1г, но не знам дали са достъпни в българия и има гумиран калъф мисля в комплекта. Иначе е същия таблет като Amazon fire HD 10

Може ли линк? 😊

# 640
    Тъкмо си взех нещата от  reno.bg. Има преглед преди плащане. Всичко е наред. Доволна съм.

# 641
    # 642
    Някой знае ли дали в Пунто ще има черен петък?
    Съжалявам ако е коментирано, но нямам време да изчета темата...

# 643

Повече инфо има ли някъде? Какво ще е намалено?

# 644
    • Стара Загора
    Относно часовниците в Емаг - не съм поръчвала, но преди колко две седмици влязох в сайта да видя какви предлагат. Ами тези по-евтините, които уж също бяха с намаление, са тези, които продават по 1-2-3 долара с безплатна доставка в Ибей, Алиекспрес и т.н., лично аз имам няколко, а в сайта ги пускат за по 20-30 лв. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт