Черен петък 2018

• 190 841
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За емаг има ли някакво инфо?

# 601
  • София
Знаете ли дали ще има черен петък за тези цигари iqos или подобни?
Е, GLO - то в Repley ги дават без пари при покупката на един стек цигари за устройството.

# 602
  • Beyond the stars
Включвам се да хвърлям око на темата.
Ozone. Bg са обявили кибер monday и ще качват намалени стоки всеки ден до петък.
Някой да помни предни години те или друга онлайн книгопродавалница Grinning да са се включвали в черен петък? Че съм си заплюла книжки за добра сума и ми се иска намаление нещо 😊

# 603
  • Beyond the stars
Тези от комсед за супер бавни. Поръчката ми все още не потвърдена, от петък. Crossing Arms

Нямам потвърждение на поръчките нито от Хиполенд, нито от Комсед или от Рино.Седя си в неведение.
По пронцип с Комсед и Хипо до сега проблем не съм имала, та не съм се и притеснила.

От Хиполенд имам мейл още в събота, че е изпратена. Ама поръчвах през нощта. Плюсовете на нощното хранене Grinning

# 604
Здравейте, търсих из форума дали има писано, но не намерих. Айко включват ли се в Черния петък? Знам, че често имат намаления на цели отдели, но това което съм харесала в момента е на редовна цена. И тя ме устройва по принцип, но така или иначе петъка предстои. Ако намалението е примерно 10% на всичко хич няма и да се занимавам, но ако е повече ще изчакам. Благодаря!

Чух по радиото, че ще имат намаление -16.67% на всички стоки, които не са намалени от 21.11 до 25.11.
Много благодаря, значи ще се възползвам все пак!

# 605
Сайбър седмицата в амазон започна днес, има детски таблет намален Kindle Fire HD 10 Simple Smile

# 606
Тези от комсед за супер бавни. Поръчката ми все още не потвърдена, от петък. Crossing Arms
Пуснах огромни поръчки и в комсед и Хиполенд и още не са потвърдени. Надявам се да ми изпратят всичко ,че доста изгодно ми излизат някои стоки.
+1
 Tired
Надявам се да ми пристигне всичко, -30% е добре за всичко което поръчах.

# 607
И аз поръчвах от Хиполенд през нощта и нищо, а миналата година рано рано сутринта и не получих поръчката си, а колежка, която поръча същото след мен го получи след 3 дни. Супер глупост, ест. ми казаха след 5 дни и всичко беше минало, нямах право да избера друго с 25% намаление. Тази година са го описали, че ако нямат наличност, клиент може да избере друго като се начисли намаление, ама миналата тц...

# 608
До 90% в петък на Mymall.bg

# 609
За емаг има ли някакво инфо?
И аз това питах Simple Smile

# 610
  • Варна
Сайбър седмицата в амазон започна днес, има детски таблет намален Kindle Fire HD 10 Simple Smile
Този таблет го гледах още миналата година, но понеже нищо не разбирам да питам - това нормален пълнофункционален таблет ли си е, в смисъл може ли да му се качват разни програми и файлове като на обикновените, да рови в интернет и т.н.? Даже не знам за какво точно се ползват таблетите, защото нямам такова чудо Embarassed

# 611
  • Beyond the stars

Миналата година към сряда почнаха да рекламират, та мисля, че традиционно ще се включат на 23.11. Както и Техномаркет и Технополис с - 10%.Wink

# 612
Този таблет го гледах още миналата година, но понеже нищо не разбирам да питам - това нормален пълнофункционален таблет ли си е, в смисъл може ли да му се качват разни програми и файлове като на обикновените, да рови в интернет и т.н.? Даже не знам за какво точно се ползват таблетите, защото нямам такова чудо Embarassed
Би трябвало да е нормален таблет, но детския има допълнителни функции за ограничаване на времето за ползване от деца, ограничаване до някакви ресурси на достъп. Има безплатен абонамент за амазон неща за деца(книги, филми, музика) 1г, но не знам дали са достъпни в българия и има гумиран калъф мисля в комплекта. Иначе е същия таблет като Amazon fire HD 10

# 613
  • Пловдив
В notino стартира черен петък, но цените ми се виждат високи. Има някакъв код за отстъпка, който за харесаните от мен продукти не сработи. Аз ли нещо не им схванах промоцията или пък не е особено добра!?!?

# 614
Както и Техномаркет и Технополис с - 10%.Wink
Оу, какво намаление.  Rolling Eyes
Това е подигравка, честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт