Черен петък 2018

• 190 810
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 615
DM дали ще правят Черен петък, тък като на сайта им няма информация?

# 616
  • Варна
eMag явно ще имат пак фалшиви намаления, понеже гледам, че една наблюдавана от мен сушилня на редовна цена до преди няколко дни около 1100 лв., сега е 1700+... Grinning И в петък (ако тогава им е Черния петък) ще я "намалят" сигурно... Grinning

# 617
  • Beyond the stars
Както и Техномаркет и Технополис с - 10%.Wink
Оу, какво намаление.  Rolling Eyes
Това е подигравка, честно казано.

Ще се учудиш колко народ има в магазините. Bowtie То ако купуваш пералня и сушилня са си 200лв примерно, ама да.. като цяло нищо общо с реални намаления с мащаб Черен петък Grinning
Аз от намаленията на Техномикс бях доволна миналата година и от обслужването във физическия магазин.

# 618
Технополис дали ще участват, миналата година добре се включиха?

# 619
  • Mostly in my mind
Включвам се да хвърлям око на темата.
Ozone. Bg са обявили кибер monday и ще качват намалени стоки всеки ден до петък.
Някой да помни предни години те или друга онлайн книгопродавалница Grinning да са се включвали в черен петък? Че съм си заплюла книжки за добра сума и ми се иска намаление нещо 😊
Доста издателства правят  хубави намаления за 1ви ноември, така че за черен петък, освен озон, май е нямало впечатляващо намаление на книги. Simple Smile

# 620
В notino стартира черен петък, но цените ми се виждат високи. Има някакъв код за отстъпка, който за харесаните от мен продукти не сработи. Аз ли нещо не им схванах промоцията или пък не е особено добра!?!?

кой е този код

# 621
Кодовете са различни за различните видове продукти.При мен сработи.

# 622
Детски зимни якета и ботуши търся. Някой има ли информация за Бенетон, Окаиди, Примиджи?

# 623
И на мен намаленията на Емаг от години ми изглеждат фалшиви. Също получих имейл от Нотино, но не виждам нещо да е с промененена цена.

# 624
  • Пловдив
В notino стартира черен петък, но цените ми се виждат високи. Има някакъв код за отстъпка, който за харесаните от мен продукти не сработи. Аз ли нещо не им схванах промоцията или пък не е особено добра!?!?

кой е този код

BF25BG

# 625
Както и Техномаркет и Технополис с - 10%.Wink
Оу, какво намаление.  Rolling Eyes
Това е подигравка, честно казано.

До колкото знам при техниката не е голям маржа с надценката и затова са такива намаленията. Поне Технополис и Техномаркет не увеличават изкуствено цените като Емаг.

# 626
  • София
В "Зора" също ще има черен петък на 23.11.

# 627
На А1 черните седмици са с добри оферти. Снабдих се с бюджетен смартфон за без пари.
С подписване на нов договор ли важат офертите?

# 628
# 629
  • Beyond the stars
Включвам се да хвърлям око на темата.
Ozone. Bg са обявили кибер monday и ще качват намалени стоки всеки ден до петък.
Някой да помни предни години те или друга онлайн книгопродавалница Grinning да са се включвали в черен петък? Че съм си заплюла книжки за добра сума и ми се иска намаление нещо 😊
Доста издателства правят  хубави намаления за 1ви ноември, така че за черен петък, освен озон, май е нямало впечатляващо намаление на книги. Simple Smile

Поръчвах тогава, ма сега искам пак Grinning

Колкото до Емаг, аз преди две години се класирах за смарт телевизор LG 49 инча за 550лв, та нищо лошо не мога да кажа за тях Grinning Вярно беше в 7.00 и на късмет, ама..
Иначе трябва да се следят цените преди това, почти никъде не са много реални процентите. Wink

Общи условия

Активация на акаунт