Черен петък 2018

• 190 857
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 705
Замислям се да си купя фотоапарат - сапунерка. Май ще дебна емаг.

# 706
И аз дебна за фотоапарат, но не от Е маг. Ще видя какви ще предложат Зора и другите магазини... Всъщност, сапунерките са ок.200 лв. - на колко да го намалят - на 100? Simple Smile Аз се чудя дали направо да взема такъв или да търся по-професионален - от една страна, всичко ще е по-добро от сегашния ми апарат (миналата година го изпусках два пъти, а и е старичък), от друга страна - искам да правя по-хубави снимки, но големите апарати тежат около половин кило и са обемни - ще ми създава дискомфорт по време на екскурзия, а и ще ме е яд повече, ако го изтърва...

# 707
Намаление на телефони къде ще има? Гледах в Техномаркет, но е само на думи май...

# 708
  • София, България
Честно казано ми е странно, че всички пишещи се учудват на забавянията от Хиполенд като в темата от началото до сега предимно това се обсъждане. Че и миналата година доставките са били ужасно дълги и вероятно и тази година ще бъдат такива. Подгответе се да чакате доооста дълго. Ако пък получите по-рано доставката си, късмет Simple Smile
Макар че да ви кажа не видях осоообен наплив на касите на Хиполенд, а минах и в 3 следобяд и в 7 вечерта през техен магазин. Не знам дали тази година са имали такъв успех от Черния им петък като миналите години.
А и Комсед с 30-те % и трите дни като че ли малко ги подбиха. Единствено с бебешките неща Хиполенд са по-добре.

Petya Kageyama, един Nikon Coolpix ще ти свърши перфектна работа според мен. Не е точно тип сапунерка, но не е и тежък като големите със сменяеми обективи Simple Smile Аз имам такъв и е доста тежичък и обемен за любителски снимки.

Аз го намерих магазина в Кауфланд в нашия град. Glo плюс 10 кутии цигари струва 90лв. Утре ще ходя да си взема.

Значи си е на същата цена като при дистрибутор, а не е безплатно устройството?

# 709
  • София
20% на всичко в Дъглас и Бюти зоун за притежателите на карта лоялен клиент в периода 23-25.11.2018 г.

# 710
хубави нови и по-леки от големите фотоапарати са "безогледални" - пак със сменяеми обективи. цената обаче е 1000  най-малко.

# 711
  • София, България
Ам аз останах с впечатление, че не търси толкова скъпи и за това не ги подхванах като тема. Може и аз да съм се объркала. Ако е готова да даде толкова пари, тогава безогледален Simple Smile

# 712
  • София
Момичета, имам въпрос. Ситуацията е следната харесах си едни ботуши в Humanic в Сердика, днес бях в магазина и се оказа, че моят номер го има само във Варна. Казаха ми, че могат да ги поръчат и да дойдат. Мисля, че Humanic ще имат 20% на Черния петък и ги попитах, ако се поръчат в Петък дали ще имат намаление, независимо кога ще дойдат обаче нещо не можаха да ми отговорят - даже едната продавачка каза, че не знае.
Въпросът ми е какво мислите? Нямат онлайн магазин, реално ако ги поръчам в петък ще хвана ли намалението или ще бъде нормалната цена, когато пристигнат? Много се чудя.

# 713
  • София, България
Мисля, че ако ги платиш в Петък и те веднага ги свалят от продажба във Варненския магазин е логично да са с намалението. Ама ако ги плащаш когато пристигнат, по- скоро трябва да ги поръчаш по-рано и да ги вземеш в Петък. Само те БИ ТРЯБВАЛО да знаят каква им е политиката. Нямаше ли управител на магазина?

# 714
  • София
Мисля, че ако ги платиш в Петък и те веднага ги свалят от продажба във Варненския магазин е логично да са с намалението. Ама ако ги плащаш когато пристигнат, по- скоро трябва да ги поръчаш по-рано и да ги вземеш в Петък. Само те БИ ТРЯБВАЛО да знаят каква им е политиката. Нямаше ли управител на магазина?

Бяха 3 продавачки и трите не можаха нищо да ми кажат... за управител не се сетих. Първо ми казаха, че ще пристигнат след 1 седмица, после смениха на до 1,2 дни. Мислих си и аз за този вариант направо в Петък да ги платя на намалената цена, ако става.

# 715
Виврето ще правят ли намаление?

# 716
Хоп и аз тук, че ще трябва фурната да сменям.
Не препоръчвам фурните за вграждане Gorenje. Големи проблеми имахме - бучеше, бръмчеше, конденз, който оливаше цялата врата. Тестени изделия не може да пече, остават клисави. Със зор я подмениха, поне не бръмчи, но кондензът остана. Обадихме се пак, дойдоха да я вземат, ремонтираха я. Кондензът е значително по-малко, но не пече тесто. И започна отново леко да бучи. Далеч от тази марка. Не бих купила никаква тяхна техника, та дори и без пари да ми я дават.

# 717
  • София
Не препоръчвам фурните за вграждане Gorenje. Големи проблеми имахме - бучеше, бръмчеше, конденз, който оливаше цялата врата. Тестени изделия не може да пече, остават клисави. Със зор я подмениха, поне не бръмчи, но кондензът остана. Обадихме се пак, дойдоха да я вземат, ремонтираха я. Кондензът е значително по-малко, но не пече тесто. И започна отново леко да бучи. Далеч от тази марка. Не бих купила никаква тяхна техника, та дори и без пари да ми я дават.
Имам вградена фурна Горение от няколко месеца и съм много доволна! Пече всичко и то прекрасно. Конденс имаше при печенето на водниста тиква, т.к. се изпаряваше доста време, но нищо по-различно от друга фурна. Бързо се изсуши от остатъчната топлина след изключване. Изобщо не бучи. Явно Вашата е била нещо дефектна.

# 718
Имам вградена фурна Горение от няколко месеца и съм много доволна! Пече всичко и то прекрасно. Конденс имаше при печенето на водниста тиква, т.к. се изпаряваше доста време, но нищо по-различно от друга фурна. Бързо се изсуши от остатъчната топлина след изключване. Изобщо не бучи. Явно Вашата е била нещо дефектна.
Егати късмета. И двете фурни да са дефектни. Явно миделът м е дефектен. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Може ли линк на вашата фурна. Да видим това чудо на техниката, че. и да пече тесто. Joy

# 719
Аз се въздържам тази година ..единствено, един миксер за 30тина лв  ако има бих си взела, 

Общи условия

Активация на акаунт