Черен петък 2018

• 190 828
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 765
Пускайте и линкове като питате за нещо Simple Smile

Има ли хора, които не са си получили поръчките от Рино?

Моята поръчка е от събота - офис-стол и две тенджери. И нищо досега, никакво инфо или движение.

Вие сте тези, на които не е платено да рекламирате в бегемама. Другите всички си получиха поръчките.

# 766
Също пускам запитване и за Обаг, ако знаете дали ще има нещо...че втора употреба гледам по 100лв , то не си струва...

# 767
  • София
Аз днес си получих съобщенията от Рино, че пратките са вече в офиса на Спиди.

# 768

Благодаря, и на мен ми трябва такъв пасатор. Този на Делимано не го знам какъв е, но първоначалната цена е абсурдна. Намалена е ОК. Иначе е добре като мощност. Аз искам Лидл-ски, не ми е спешно, но и това чакане и дебнене ми лази по нервите. Така че и аз към тези чакащи отзиви за Делиманото.

Защо да е реклама? Нали темата е точно за линкове? Явно при домашните потреби има голямо търсене Grin Сега остава и да си получа нещата. Не че са ми супер важни, но...

# 769

Моята поръчка е от събота - офис-стол и две тенджери. И нищо досега, никакво инфо или движение.

Вие сте тези, на които не е платено да рекламирате в бегемама. Другите всички си получиха поръчките.

Идеята на темата е да се споделя информация!

# 770

Идеята на темата е да се споделя информация и за мен е доста полезна!

# 771
Намаления ще има и в Temax oт 23 до 26.11. Обаче е пълна мистерия с колко ще намаляват.

# 772
  • Варна
За климатик. Слагам в скрит текст да не излезе като реклама.

Скрит текст:
Климатик си взех миналата година от фирма Вимакс Клима, изключително съм доволна. Гледам, че постоянно имат някакви промоции, понякога отстъпка в цената, понякога безплатен монтаж. Бързо го монтираха и след майсторите не си личеше, че нещо е правено вкъщи. Дойдоха си с прахосмукачката момчетата, всичко почистиха.

English home имат секция намаления, хубави неща има там като спално бельо и хавлии. Понякога има до 70%. хвърлете едно око. Не знам за петъка дали ще пуснат нещо, нямаше инфо на сайта последно като гледах.

# 773
[
Скрит текст:
quote author=So Lucky* link=topic=1067451.msg37729578#msg37729578 date=1542697627]
А аз умишлено не поръчах от Комсед /нищо,че беше по-голямо намалението/, понеже пишеше срок 1 месец, а в Хиполенд не видях никъде да има срок и реших, че ще са по-бързи.
В baby.bg ще има много сериозни намаления на 22 и 23 ноември.
Има срок и Хиполенд, началото на декември. Peace

Поръчката ми в комсед все още непотвърдена, и без отговор на съобщенията ми към тях.

От Комсед току що си получих моята поръчка.
Кога е направена поръчката. Моята е от 16ти, все още непотвърдена.
[/spoiler]

На 16-ти рано сутринта поръчах.
[/quote]
Благодаря. И аз на 16ти преди обяд. Надявам се скоро да повърдят.

# 774
За цигарите GLO - явно в различните магазини Relay е различно, този в подлеза на СУ изобщо не предлага устройството, а само цигари. ММ е взел неговата от магазинчето в Кауфланд Слатина. Вчера е имало промоутър в бензиностанции Еко.
във Фантастико - Младост 1, доста често засичам промоутърки.. но не пуша и не съм се интересувала от условията
а за ДМ - 20% намаление мисля ще важи само за техните марки, едва ли ще е за всичко в магазина

# 775
  • Варна

Не е редно, но ако съм на зор - аз ще им звъня за да питам какво става с поръчката.  Отделно, че ако се забавят с инфото извън приемливите граници и нещата все пак пристигнат - вече може да съм ги купила и от друго място. Интересно как ще ме накарат да приема и платя техните Wink

# 776
Ще следя за кафе машина  Simple Smile

# 777
Мацки знаете ли нещо за спортни магазини? Тип Nike, Adidas, Intersport, Sportdepot и каквито там се сетите? Също за Oysho се интересувам, че съм хвърлила око на едно халатче.
Аз имам информация ,но за Гърция . Надявам се да се отнасят и датите за България и да Ви е в полза. Adidas/Nike започват промоциите за черен петък от 21 ноември и ще преключат в петък 23 . Намаленията ще бъдат от 30/50 и включително 70% минус редовната цена .
Магазините на адидас в БГ ще имат черен уикенд -25% на всичко Grinning
Проверена информация.
Значи във физическите магазина абсолютно всичко ще е намалено?

# 778
  • Варна
Значи във физическите магазина абсолютно всичко ще е намалено?
да Grinning

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 11:27 от Не се сърди, човече

# 779
знаете ли дали тимбърленд правят намаления?

Общи условия

Активация на акаунт