Черен петък 2018

• 190 736
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 780
  • София, България
Ще следя за кафе машина  Simple Smile

Каква машина търсиш? Обикновена или кафеавтомат?

В Техномаркет в момента имат някакво намаление, но както казаха по-назад намалението е направо подигравателно. Особено на фона на минали години, в които правиха култови черни петъци.

# 781
Пускайте и линкове като питате за нещо Simple Smile

Има ли хора, които не са си получили поръчките от Рино?

Моята поръчка е от събота - офис-стол и две тенджери. И нищо досега, никакво инфо или движение.

Вие сте тези, на които не е платено да рекламирате в бегемама. Другите всички си получиха поръчките.

Не е вярно. Аз ги рекламирах от все сърце, а още не съм получила нищо, даже СМС нямам от Спиди. А поръчах в петък преди обед. Sad

# 782
Дано DM имат намаления, че съм харесала едни продукти на Alverde...

# 783
При нас ще имат 20%.

# 784
  • при моите любими
Моята поръчка от Комсед пристигна, но бяха 2 настолни игри и според мен, затова бързо са се организирали. Мисля, че се бавят поръчките, които трябва да се събират от няколко магазина и склад. И ако е нещо много търсено и присъстващо във всяка втора поръчка сигурно ги напасват, кое от къде да тръгне и как. Само си разсъждавам на глас. Да успокоя тези които нямат инфо за поръчките си.

# 785
Моята поръчка е дошла (не я приех аз, още съм болна). Изглежда всичко е наред и не са искали пари за доставка.

# 786
  • ГО
И аз имам смс от Рино. Още не е дошла, ще пиша отзиви след това. Имам 2 комплекта чинии (едните са за подарък) и една купа за салата. Нямам начислена доставка.

# 787
  • при моите любими
При кои вас?

# 788
Една от поръчките ми от Хиполенд вече е изпратена. От комсед ми писаха ,че са разделили поръчката ми на две ,но още са със статус непотвърдени.

# 789
Тази година имат условие, че ако нещо е изчерпано, то може да се избере друго с -25% намаление. Миналата година увиснах, но сега го скрийншотнах. Бях поръчала лего дупло веднага, буквално на секундата, когато пуснаха намалението и то цели 3 различни, след дни ми се обадиха да кажат, че нямат налични и не мога да избера друг модел с намаление, естествено.

# 790
  • София
Скрит текст:
Хоп и аз тук, че ще трябва фурната да сменям.
Не препоръчвам фурните за вграждане Gorenje. Големи проблеми имахме - бучеше, бръмчеше, конденз, който оливаше цялата врата. Тестени изделия не може да пече, остават клисави. Със зор я подмениха, поне не бръмчи, но кондензът остана. Обадихме се пак, дойдоха да я вземат, ремонтираха я. Кондензът е значително по-малко, но не пече тесто. И започна отново леко да бучи. Далеч от тази марка. Не бих купила никаква тяхна техника, та дори и без пари да ми я дават.
Имам вградена фурна Горение от няколко месеца и съм много доволна! Пече всичко и то прекрасно. Конденс имаше при печенето на водниста тиква, т.к. се изпаряваше доста време, но нищо по-различно от друга фурна. Бързо се изсуши от остатъчната топлина след изключване. Изобщо не бучи. Явно Вашата е била нещо дефектна.
Егати късмета. И двете фурни да са дефектни. Явно миделът м е дефектен. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Може ли линк на вашата фурна. Да видим това чудо на техниката, че. и да пече тесто. Joy
[/quote]
https://technika.bg/product/25862/furna-za-vgrazhdane-gorenje-bo798s53x.html
Редовно пека кекс, пица, баница и стават перфектни. Следващият път ще снимам.  Grinning

# 791
Някой знае ли има ли магазини за мъжка мода, които участват в "черния петък"?

Всяка Коледа избирам за съпруга ми и по някоя качествена риза, така че ще се радвам, ако има някъде намаления.

Хубав ден!

# 792
  • Стара Загора
Относно намалението в ДМ крада пост от друга тема:
От брошурата за черния петък:

# 793
Ще следя за кафе машина  Simple Smile

Каква машина търсиш? Обикновена или кафеавтомат?

В Техномаркет в момента имат някакво намаление, но както казаха по-назад намалението е направо подигравателно. Особено на фона на минали години, в които правиха култови черни петъци.

Тип Долче Густо, ама с наистина намаление. Иначе си е баш подигравка, 10% някакви .. егаси намалението.  Tired  Масово магазините за техника са с по толкова .. голяма зарибявка, няма що  Simple Smile

# 794
Дъждец,иди в някой мол. Гло са дълги цигари и ги пушиш направо с устройството. Хийтс са малки и се пушат с холдърченна iqos. Избери наслука едно от двете или го питай. Айтос ги има в моловете- будки. Гло явно в рилей,но не знам повече. Пуша айкос.

Фурна Самсунг съм доволна. Аспиратор Горение - пак доволна Simple Smile

Вивре намаление на всичко ли правят. Дано не съм се прецакала,че днес купувах две неща...

Общи условия

Активация на акаунт