Черен петък 2018

• 190 732
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 795
  • София
От Комсед са ми потвърдили поръчката, но най-важната ми играчка не могат да я доставят. Чудя се дали да откажа цялата поръчка, много мразя така.

# 796
  • Somewhere in Spacetime
Цитат
Готови ли сте за много пазаруване? 🔥🛍️🔥🛍️🔥
Очакваме ви в магазини ##THOMASSABO в Mall of Sofia & Paradise Center в петък /23.11./, когато стартираме с предложението "ВЗЕМИ 3, ПЛАТИ 2" за всички бижута & часовници!
Събота & неделя /24 & 25.11./ продължаваме с предложението "ВЗЕМИ 3, ПЛАТИ 2" за най- търсената колекция на бранда #KARMABEADS!*
ОЧАКВАМЕ ВИ!
* Повече информация може да получите на място в магазина!

Моята поръчка от Хиполенд пристигна. Големи артикули са. Но от Комсед още не са ми обработили поръчката, а и двете са направени минути след полунощ. От Комсед съм поръчала играчки и дребни неща за хранене на бебето.

# 797
Ще следя за кафе машина  Simple Smile

Каква машина търсиш? Обикновена или кафеавтомат?

В Техномаркет в момента имат някакво намаление, но както казаха по-назад намалението е направо подигравателно. Особено на фона на минали години, в които правиха култови черни петъци.

Тип Долче Густо, ама с наистина намаление. Иначе си е баш подигравка, 10% някакви .. егаси намалението.  Tired  Масово магазините за техника са с по толкова .. голяма зарибявка, няма що  Simple Smile
Вчера тази беше 34.99 Евро и я поръчах от тук - https://www.amazon.de/gp/product/B074NYTRR4/ref=od_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 798
  • Зеленият рай в сърцето на България
Не искам да бъда разбрана погрешно, наистина темата е за взаимопомощ от всякакъв характер относно намаленията,дори и за тяхната доставка, но сякаш от Черен петък - се превърна в отчетна за статусите на поръчките от детските магазини.
Не искам да съм груба, имам 2 деца и аз поръчах, но ми идва в повече подробния отчет тук.

# 799
Чопъра и пасатора са добри, но миксера не.
Здравейте! В момента в сайта на Делимано е намален чопърът, който е 3в1. Има ли доволни от него, дали си заслужава да го поръчам?

# 800
  • Варна
В Kinderland видях, че имат доста намалени неща днес. Не знам от кога са така, но като гледам - може би няма да свалят цените повече в петък.
Скрит текст:
Поръчката ми от Хиполенд (направена в петък преди обед дойде днес сутринта). От Рино поръчах в петък следобед, но все още нямам никакво инфо...

# 801
 А дали имате отзиви от комплекта Точило с 3 ножа на Делимано?

Благодаря.

Скрит текст:
Чопъра и пасатора са добри, но миксера не.
Здравейте! В момента в сайта на Делимано е намален чопърът, който е 3в1. Има ли доволни от него, дали си заслужава да го поръчам?

# 802
Видях си нещата от Рино - хубави са, дано и да работят дълго Simple Smile Определено си струваше да поръчам.

# 803
Ще следя за кафе машина  Simple Smile

Каква машина търсиш? Обикновена или кафеавтомат?

В Техномаркет в момента имат някакво намаление, но както казаха по-назад намалението е направо подигравателно. Особено на фона на минали години, в които правиха култови черни петъци.

Тип Долче Густо, ама с наистина намаление. Иначе си е баш подигравка, 10% някакви .. егаси намалението.  Tired  Масово магазините за техника са с по толкова .. голяма зарибявка, няма що  Simple Smile
миналата година за Коледа, взех Долче Густо от Билла. Бе намалена от 200 на 100лв.

# 804
  • София
Темата е за Черен петък 2018, т.е. къде какви намаления ще има.
Не е кога кое е пристигнало и дали сте доволни от поръчката си!
Моля не пълнете темата с несъвместими коментари! Нека всички пестим времето си.

# 805
  • ГО
Yes, Sir! (козируващо човече)

На мен ми е полезно всичко - сайтове с намаления, магазини, срок за изпълнение на поръчките, качество на продуктите.

# 806
https://www.technoarena.bg/article/nepropuskay-big-friday-big-sales
https://techno-shop.bg/

Двата магазина рекламират намаления до 70-75 %, ама колко ще са реални ще видим.

# 807
Здравейте, знаете ли дали ще има същински черен петък в H&M или това беше промоцията, която днес изтича в полунощ, тези 40%? За онлайн магазина става въпрос. А, за физическите магазини чували ли сте нещо?

# 808
Миналата година май имаха 20% на всичко в НМ.

# 809
Парфимо са ми изпратили някаква реклама - Дни на Черния петък (каквото и да означава това): https://www.parfimo.bg/promociq/
Като че ли има добри отстъпки...

Общи условия

Активация на акаунт