Черен петък 2018

• 190 595
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 885
Получих смс за пратка утре от Хиполенд. Тази година бързо ми изпълниха поръчката.

# 886
Това е нашата фурна Gorenje, (писах подробно за проблема и сега прилагам и видеоматериал)
която беше заменена  за втори път и проблемът продължава и на новата. Ходи на поправка и смениха цялата горна част,
та нещата са малко по-добре.

# 887
Днес получих всичко от Рино половин неща в офиса на Спиди а  другите на адрес с Рапидо, но съм доволна от полученото

# 888
Сладурка пишем за Рино ,понеже хората се притесняват защото са непознати като цяло.Незнам дали ще са на печалба от Фридея тази година
,но поне станаха известни в БГ мама.

# 889
Off- за пореден път, темата е "Черен петък", не е доставки и прочие!
Съвсем по темата си е. Дори е супер полезно, ако някой се чуди дали да поръча от сайта.

# 890
Не знам дали вече не е споменато, но топшоп вече са пуснали намаления. Сега ми излезе реклама.
http://www.topshop.bg/black-friday

# 891
  • Пловдив
Off- за пореден път, темата е "Черен петък", не е доставки и прочие!
Съвсем по темата си е. Дори е супер полезно, ако някой се чуди дали да поръча от сайта.
Не, не е по темата. За доставки трябва да се пусне нова тема и който се интересува ще споделя и чете.

# 892
  • До морето
Не знам дали вече не е споменато, но топшоп вече са пуснали намаления. Сега ми излезе реклама.
http://www.topshop.bg/black-friday

И какво са пуснали- пътъците си! Няма никакви намалени матраци.

# 893
  • There I was on a July morning
намалени матраци има в mattro
Мерси, видях ги одеве, но марката ми е непозната, моля ако има мнение за тях, да бъде споделено. Между тези и Тед матраци се чудя.
Мисля, че става въпрос за сайта www.mattro.net, в който предлагат различни марки матраци.

# 894
# 895
  • Mostly in my mind
Защо постоянно пишете Рино като е Рено?

# 896
  • София
намалени матраци има в mattro
Мерси, видях ги одеве, но марката ми е непозната, моля ако има мнение за тях, да бъде споделено. Между тези и Тед матраци се чудя.
Мисля, че става въпрос за сайта www.mattro.net, в който предлагат различни марки матраци.

Аз до колкото видях имат и своя марка.

# 897
Защо постоянно пишете Рино като е Рено?
Те самите казват, че се чете Рино - ето Фб страницата на магазина (Магазин Рино - Стоки за дома): https://www.facebook.com/RinoStore/

# 898
  • Sofia
Не, не е по темата. За доставки трябва да се пусне нова тема и който се интересува ще споделя и чете.

Абсолютно подкрепям!!!
В тази тема затова ми излизат по 283 нови мнения дневно – 70% от съдържанието е безсмислен спам.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 01:07 от Blаck Cat

# 899
  • Бургас

Абсолютно подкрепям!!!
В тази тема затова ми излизат по 283 мнения дневно – 70% от съдържанието е безсмислен спам.
Да. Дайте по-стегнато. Не за друго, а защото не всеки може да изчете няколко страници с коментари за доставки и отзиви, а измежду тях може да има полезна информация за някое готино намаление и да се набута да не си купи нещо 😁

Общи условия

Активация на акаунт