Черен петък 2018

• 192 052
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Някъде там
Проверих в няколко страници за тази кукла , струва 60 лв. Но в Емаг малка са прекалили... Flushed

Според мен е грешка 😂 Тези луди ли са?

# 1 051
Оглеждам се и за коледна елха, 180 см поне. Споделете, ако попаднете на оферта. Simple Smile

Похвалиха ми фирма  Грипс за много хубави елхи https://kolednielhi.com/

Бях на място да гледам въпросните елхи. Ужасно рехави си! Нищо общи със снимките

# 1 052
Предлагам, да си сложим по една значка БГ МАМА, ако ще ходим на "Черен петък" по моловете. Да се познаем... 😁

# 1 053
  • Зеленият рай в сърцето на България
Техмарт и без това непрекъснато блокира, почти няма отваряне сайта, три пъти пробвах и трите пъти не може да зареди. Да си ги държат намаленията.

Обувки.бг имат промо код за намаление на чанти и аксесоари днес, има интересни неща.

Аз мислех, че само при мен блокира.

От Техмарт бях останала с добри впечатления относно цените. Като съм търсила техника в Технополис, Техномаркет и Техмарт последните винаги бяха с най-добра цена, но явно са искали да се наложат като по-нова верига.

Трябва човек да следи на няколко места това, което го интересува, защото не знам на кой може да се вярва.

Mirela13 Много благодаря за информацията за елхите, почти бях поръчала.

blondyberry
  SmileSmileSmile

# 1 054
  • Пловдив
Знаех си и очаквах намалението в Ив Роше. 50% на всичко, освен на неща със зелена точка на етикета💟 Ризървд са с - 20%.Имат един уникален пуловер на р. ц. е 50лв,много му се чудех преди време...
Къде ще е намалението на Ив Роше?

# 1 055
Знаех си и очаквах намалението в Ив Роше. 50% на всичко, освен на неща със зелена точка на етикета💟 Ризървд са с - 20%.Имат един уникален пуловер на р. ц. е 50лв,много му се чудех преди време...
Къде ще е намалението на Ив Роше?
ооо, извинявам се🙄 В Парадайс ще е.

# 1 056
  • Пловдив
Аз поръчах пералня от Техмарт. Слядих един модел известно време. Сегашните цени на тази пералня в Технополис и Техномаркет, намалени с 10% ще са по-високи от намалената цена в Техмарт. Така че аз съм доволна от тях.

# 1 057
Здравейте! Търся качествена термо купа. Намирам една в Икеа (не знам колко е ок), но разбирам, че през сайта няма да има намаление. Ще съм благодарна да споделите, ако сте виждали някъде такава (предпочитам да е от БГ).

# 1 058
  • София, Лагера
Проверих в няколко страници за тази кукла , струва 60 лв. Но в Емаг малка са прекалили... Flushed

Според мен е грешка 😂 Тези луди ли са?
Аз от любопитство проверих колко струва таз кукла - 60 $. Хубава надценка са си турнали хората Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 059

Reserved в кои МОЛ-ове имаха магазини, освен в The mall

# 1 060
  • Пловдив
изобщо не влизам в емаг, точно поради тази причина.

# 1 061

Reserved в кои МОЛ-ове имаха магазини, освен в The mall
Serdika, Paradise, Park Center и най-големия е в Ring. Искаше ми се да ви покажа пуловера от там, но не намирам снимка в интернет. . .

# 1 062
  • Mostly in my mind
Сайта на Манго работи ли при вас?

# 1 063
При мен не, нищо не ми отваря от вчера.

# 1 064
И при мен  Мангото не го отваряше, но като цъкнах от темата на произволен продукт, който момичетата са си поръчали, ме пусна.Оттам си влязох в моя профил.Нооо, много ме е яд, изпуснах детските неща.

Общи условия

Активация на акаунт