Черен петък 2018

• 190 398
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 245
Успях да направя поръчка в емаг на 3 артикула на страхотни намаления . Регистрира ми поръчката и в момента ми е регистрирана а нещата вече са по скъпи , но мойта е регистрирана на по ниските цени . Дали това значи че съм успяла дс ги взема на промоцията или още не е сигурно , въпреки , че ми седи регистрирана като успешна ?
Едно от нещата е лаптопа на 199 лев .

# 1 246
В емаг намаленията на екнигите са супер измислени. Бейсика на Амазон бяха по 169лв сега са 173!!
Някой някъде с реални намаления на подобни артикули?
Дори предпочитам покетбук..

# 1 247
  • Варна
Някой беше питал за ел.четки на Орал Б,току що поръчах в Емаг за 25 лв.Не намерих по-евтино.https://www.emag.bg/el-chetka-za-zybi-oral-b-d12-frozen-za-deca- … D0%A1%D0%B8%D0%BD

# 1 248
Успях да направя поръчка в емаг на 3 артикула на страхотни намаления . Регистрира ми поръчката и в момента ми е регистрирана а нещата вече са по скъпи , но мойта е регистрирана на по ниските цени . Дали това значи че съм успяла дс ги взема на промоцията или още не е сигурно , въпреки , че ми седи регистрирана като успешна ?

Кога се регистрира, кога намери тази тема...че да се похвалиш с лаптопа за 199...хмммм...

# 1 249

верно ли се вреди за лаптопа? Значи не са излъгали със съобщението за "изчерпано".  Браво

# 1 250
Абсолютна шашма от Емаг.
Прахосмукачката, която наистина струва двойно в Технополис я нямаше на първата минута още.
В 07:08 започнаха в 7:10 се изчерпаха 180 бройки.
Плачат си за КЗК.

Един телефон пък уж се поръча, но пише, че ще бъде доставен в случай на наличност....

# 1 251

верно ли се вреди за лаптопа? Значи не са излъгали със съобщението за "изчерпано".  Браво
Още снощи ми беше количката . Гд рефрешвах през секунди и уж хванах лаптопа и xbox-а за 250 , но за жалост въобще не вярвам да стане работата .

# 1 252
Аз ниолщо не поръчах, на пък си стоя у дома и гледам каква лудница е за този  петък. Като световна война е хахахахах
Без майтап. Дано сте улучили добри оферти.

# 1 253
Някой ходил ли е в сердика център на черния петък? Мисля да отида довечера с колата, но ако ще е претъпкано ще се откажа..

# 1 254
Аз в 7.07 влязох в приложението на емаг.  Беше си ок.
Поръчах един телефон Samsung.  Предлагам от е маг. Нали тук някой беше споменал че е хубаво да е от е маг. Сега ще го чакаме.

# 1 255
Момичета добро утро , поръчах микровълнова от емаг , но не бях влязла предварително в профила си .Та въведох всичко адрес за получаване за фактуриране но в количката все още си седи тя .,Идеята ми е получавате ли веднага потвърждение на имейл за направена поръчка да изчакам ли или да правя нова?

# 1 256

Още снощи ми беше количката . Гд рефрешвах през секунди и уж хванах лаптопа и xbox-а за 250 , но за жалост въобще не вярвам да стане работата .

е не, щом е регистрирана поръчката ще стане Simple Smile явно много хора са се подготвили по този начин и още със старта са пуснали поръчката. Едва ли ще рискуват с лоша реклама, а друго си е да потвърдят хора, че са получили продуктите с посоченото намаление..

# 1 257
На секундата получих за регистрирана поръчка, но ще доставят в случай на наличност. Това пише в имейла.

# 1 258
На секундата получих за регистрирана поръчка, но ще доставят в случай на наличност. Това пише в имейла.

+1
И при мен пише същото в мейла.

# 1 259
Някъде има ли намаление на книги онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт