Черен петък 2018

• 190 373
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 455

Здравейте! Исках да закупя този TV от Емаг намален на тази цена,но още сутринта,на 20-тата секунда вече беше разпродаден и нямаше наличност.Сега съвсем случайно си влизам в приложението,и “о чудо”, TV си го има отново с намалението.Поръчах го,влизам пак няма го вече😄 Та дали може да са пуснали още бройки?🤔 Ще чакам да видим дали ще ми потвърдят.
Този става ли за стена? Искам и аз един за спалнята за без пари, ако може.

# 1 456
Нали щом имам мейл да очаквам при наличност значи към момента всичко е ок. Че вече съвсем се обърках. Някои и смс за потвърждение  получават май?

# 1 457
  • Ловеч

Здравейте! Исках да закупя този TV от Емаг намален на тази цена,но още сутринта,на 20-тата секунда вече беше разпродаден и нямаше наличност.Сега съвсем случайно си влизам в приложението,и “о чудо”, TV си го има отново с намалението.Поръчах го,влизам пак няма го вече😄 Та дали може да са пуснали още бройки?🤔 Ще чакам да видим дали ще ми потвърдят.
Този става ли за стена? Искам и аз един за спалнята за без пари, ако може.
Точно за спалнята ми трябваше и на мен и исках да е нещо за без пари😂😂 Ами не знам дали става за стена,но предполагам с допълнителна стойка за стена ще стане🤔

# 1 458
И аз съм изненадващо доволна от Русенския мол Simple Smile

# 1 459
А на Медея цял ден не им загрява сайта; сега тръгна и всичко на промоция е изчерпано. Отвратително некоректно. Не съм опряла до тях, но се чудя защо си губя времето - повече няма да направя тази грешка.

# 1 460
  • Пловдив
Моля, някой да ми каже, до кога важат намаленията в IZKUPI.ME?

# 1 461
# 1 462
  • София
в ДМ опаковат ли безплатно подаръци сега?

# 1 463
Пак да кажа, че Субра са с -30% на продукти на А- Дерма.
Тета беше казала , че търси

# 1 464
  • София
Някъде да има оферти за подматрачна рамка (с двойни ламели) освен в Метро?

# 1 465
Пак да кажа, че Субра са с -30% на продукти на А- Дерма.
Тета беше казала , че търси

Влязох още преди, когато писа, но има само 6-7- намалени продукти на Адерма и сред тях го нямаше това, което вече пристигна при мен апропо.
За 32 лв. го намерих, по други сайтове е 41-42 с промоцията, а в реала и към 50.

# 1 466
  • София
В София в Хуманик има ли реално намаление и да правя ли опит да се класирам до осем тази вечер? А утре дали ще има още?

# 1 467
Доволно напазарих LEGO, та даже взех две бройки от : LEGO® City Арктически самолет за доставки 60196

Също има добра сушилня Бош за 900лв, а не е падала под 1400лв Simple Smile

Не знам дали може линкове, затова не го правя Simple Smile

# 1 468
А емаг ли ги предлага, звучи ми като да са от други търговци?
[/quote]

И двата са от Емаг

# 1 469
  • У дома !
Много от хората използват черния петък за да напазаруват подаръци за Коледа...Преднамерено са направили петъка на 23, за да не може да се спази едномесечния срок за връщане и замяна... Би трябвало да е последния петък т.е. на 30.11 ама това отново е българския му вариант.. Rolling Eyes

Мне, нищо общо. Laughing Българският Black Friday винаги се организира, когато и американският. Просто тази година се пада малко по-рано (Черният петък е винаги точно след Деня на благодарността).
Този път пословичната българска хитрост не играе главната роля. Wink

и аз знам,че черните петъци са винаги в последния петък на месец ноември и ми беше странно,че е днес.....помислих си,че е трик на търговците отново в Бг.Ще видим да ли на 30.11 пак ще обяват ,че е черен петък...

Общи условия

Активация на акаунт