Черен петък 2018

• 191 088
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 545
Да похваля аз Медея Grinning Много бързо действат тези хора - вчера си поръчах разни неща (козметика, разбира се Laughing) и смятах, че ще се забавят доста покрай лудницата с черния петък, но тази сутрин рано-рано ме изненадаха с доставка Shocked  Много съм доволна bowuu

Обикновено от други места си чакам по 2-3 дни поръчките, без да има черен петък

# 1 546
Да похваля аз Медея Grinning Много бързо действат тези хора - вчера си поръчах разни неща (козметика, разбира се Laughing) и смятах, че ще се забавят доста покрай лудницата с черния петък, но тази сутрин рано-рано ме изненадаха с доставка Shocked  Много съм доволна bowuu

Обикновено от други места си чакам по 2-3 дни поръчките, без да има черен петък
Ще повярвам, ако снимаш поръчката - нещата и разписката от куриера (може да си закриеш личните данни).

А иначе - в момента в самата аптека в Плевен е лудница. Има намаления, но не толкова големи, като тези на сайта (на несъществуващите продукти).

# 1 547
Защо да не вярваш? Поръчай си нещо от сайта им и ще видиш за колко време идва поръчката Simple Smile

А за несъществуващите продукти, вероятно имаш предвид тези на Буржоа, дето уж са намалени със 70% , но няма нито едно от тях Mr. Green Аз поне от месец ги гледам в сайта им и се чудя за какво изобщо стоят там, след като липсват  newsm78

# 1 548
Това звучи като реклама. Не е от първостепенно значение за колко време пристига... честно казано.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 12:54 от nelkata87k

# 1 549
И в Бенетон не връщат пари.
В Зара се учудвам, че връщат. Един път исках да заменя рокля с друг размер. Отне ми около 15-20мин. Само дето данъчна декларация не ми искаха. Попълних сто бумаги.
За рд на детето бяха подарили блузка с етикет, но беше номер по-малка. Нямах касова бележка и исках да я заменя с по-големия размер. Колекцията беше тъкмо актуална и в магазина беше пълно с тозо модел. Е, не можело.
Не е нужно да е разписано някъде в закон. Немците го наричат куланц.

# 1 550
Малко са търговците с такава добра политика.

# 1 551
● Подарявам код за 20лв отстъпка от ●Astratex валиден 1 месец. Трябва да купите неща за поне  55лв за да ви спаднат тези 20лв. ЛС ако имате интерес

# 1 552
Аз вчера бях в мол Сердика и имаше много хубави намаления в няколко магазина. Купих си яке с 40% намаление от SPORTINA(имат 30% и 40% спрямо сумата на покупката).
Онлайн купих козметика от www.beautyskin.bg имат до 70%.
Някой знае ли дали в IKEA има намаления за да знам дали да се разкарвам, искам да си купя шкаф за обувки.

# 1 553
Зара и всички от Индитекс връщат пари без проблем, даже не питат защо, но разбира се трябва да има касова бележка. В H&M е същото. В Майорал обаче, Окайди, Ориджинал маринс, позволяват само замяна.

# 1 554
  • Sofia
Някой знае ли дали в IKEA има намаления за да знам дали да се разкарвам, искам да си купя шкаф за обувки.

Май само това е намалено: цък. Peace

# 1 555
Някой има ли със статус нова поръчка в хипото. 1 седмица мина и никаква реакция от тяхна страна Sad. Има ли вероятност да не ми изпратят това което съм поръчала

# 1 556
Преди 2 г. поръчвах от хиполенд-над 2 седмици ми обработваха поръчката, преди да я потвърдят. Изпилиха ми нервите. От тогава не ги и поглеждам...

# 1 557
Не само на Буржоа, цъках на много неща (да не кажа почти на всичко) на Лореал и са все изчерпани. Защо не ги означат по някакъв начин, като другите сайтове, за да не си губят времето хората?

# 1 558
Самсунгът пристигна!!! За сега 1 от 4 поръчки от Емаг успешно доставени.

# 1 559
Самсунгът пристигна!!! За сега 1 от 4 поръчки от Емаг успешно доставени.
Аз имам 4 артикула от емаг и 4те в една ранна поръчка вчера но за сега няма никакво развитие за поръчката , седи си на регистрирана . Започвам да се притеснявам вече дали ще стане . А лошото е , че имаше не лоши намаления и за 4те неща като вид в другите магазини , но не се възползвах тъй като чакам на емаг . Накрая ако не стане увисвам .

Общи условия

Активация на акаунт