Черен петък 2018

• 191 135
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 560
Миналата седмица уважих reno.bg и sopharmacy. Вчера DM, а днес JYSK и Paolo Botticelli, с което приключвам с "черните" петъци. Доволна съм. Навсякъде намаленията бяха РЕАЛНИ  такива, поне за нещата, които купих. Щях да се оглеждам за яке, но не можах да си харесам. Ще следя януарските намаления и тогава ще си взема. Подаръци не съм купувала, т.е не съм се възползвала от намаленията. Брат ми иска кеш, но ще получи гифт карта, а майка ми парфюм, който никъде не беше намален, та другият месец ще се отчета с това. Ако го намеря някъде, където е намален бих се възползвала.  В Емаг си бях харесала един по-хубав пасатор от моя, но не беше намален, даже беше увеличен вчера и се отказах от тази покупка...За този на Делимано получих и негативи, та ще следя и аз за лидълските...
Успешни покупки на всеки желая!

# 1 561
За парфюм погледна ли в notino, което май е новото име на enzo?

# 1 562
Не само на Буржоа, цъках на много неща (да не кажа почти на всичко) на Лореал и са все изчерпани. Защо не ги означат по някакъв начин, като другите сайтове, за да не си губят времето хората?

И аз не знам, но голямо цъкане му ударих по тези "промоции" още преди месец(тогава бяха с 50% намалени, а за черния петък  на 70% ги "намалиха" Mr. Green), докато разбера, че няма нито един наличен продукт от тях Sick Не им е никак добре направен сайта, за разлика примерно от този на Ремедиум

Но вчера поне смогнах да си взема разни кремчета с приятни отстъпки Simple Smile И бързата доставка ме зарадва много(затова се и похвалих де), щото като всяка жена, нямам търпение да си получа "хубавините" веднага Laughing А и за съжаление, при нас нямат физически обект

# 1 563
  • София
Това звучи като реклама. Не е от първостепенно значение за колко време пристига... честно казано.

Не искам д се зяждам, но  на няколко страници от темата има може би над 100 поста къде, какво и колко се бави. Защо да не се пише ако нещо пристига бързо?
Не съм поръчвала и нямам наблюдения. Но и аз съм регистрирана отскоро - ако похваля нещо и това ли ще се смята за реклама? (Напълно наясно съм, че има и рекламиращи, но не трябва за всички да се мисли по този начин.)

# 1 564
И моята поръчка в Емаг още стои като регистрирана, но аз я пуснах по-късно, ако това има значение. Също е възможно поръчките, които са заплатени с карта да се обработват с приоритет, моята е с наложен платеж.... въпреки, че доста съм чакала и предварително заплатени поръчки.

Надявам се да не ми пуснат пак пратката с измислените Европът. Абсолютна пародия са.

# 1 565
  • София
От никъде нищо не си купих, в моловете ми стана лошо от щъкащи хора и уж намалени цени. Моят телефон не е мръднал и с отстъпки или без, все си е на една и съща цена. Та нямам с какво да се похваля.

# 1 566
  • Бургас
Аз взех нещичко от Златна рибка и Техномаркет в понеделник. За нещастие не можа да ме огрее черния петък, защото бях на операция. Ще чакам коледните намаления 

# 1 567
От никъде нищо не си купих, в моловете ми стана лошо от щъкащи хора и уж намалени цени.
Същата история и при мен. Само ДМ уважих и се радвам, че се разминах само с 50лв за покупки

# 1 568
Хиполенд продават неща без да имат наличност и затова се получава дългото чакане, да си получат доставката.

# 1 569
Напазарувах доволно.

# 1 570
Аз си взех телефон още миналата седмица и сега като гледам си е на същата цена. Вчера и днес уважих DM с нещица, от които имах нужда. Доволна съм от покупките си. Simple Smile

# 1 571
Отчетох се с ....ДМ
добри намаления станаха
Веро Денкмит само 2 шишенца се мъдреха, добре, че взех миналата седмица..

# 1 572
В ДМ имат ли добро разнообразие от лакове за нокти?

# 1 573
  • София
От никъде нищо не си купих, в моловете ми стана лошо от щъкащи хора и уж намалени цени.
Същата история и при мен. Само ДМ уважих и се радвам, че се разминах само с 50лв за покупки

Дори не съм ходила в молове. Уважих DM и вчера, и днес, оставих 100 лв, но пък купих неща, които така или иначе купувам и се възползвах от 20% отстъпка.
Разходих се и по центъра, в Бюти зоун си купих дребни неща, които традиционно пазарувам и се възползвах от 20%.

Редактирам се, има доста лакове за нокти.На мен са ми любими Римел от ДМ.

# 1 574
  • София
Мразя молове, отидох заради приятелка, че тя все си пазарува от определни магазини. Накрая се отплеснахме и аз така и не успях да вляза в Лили, дано имат намаления и днес.

Общи условия

Активация на акаунт